Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Ligde en az yenilen takımız ama italya burası ikinci yarı formumuzu korursak ilk 2 de olabiliriz.
ah be di canio nerdesin sen , bu hocayla hayalindeki şampiyonluğu yaşamazmıydın
Yanlış felan degil olgun kardeşimtam o ceza aldıgı maç.. hatta o macta 1 golde atmıştı.
Devre arası transferlerimiz
İlk olarak takımda huzuru bozmasın diye ayrılmayı kafaya koyan balde keita yı stutgart a 40 milyon euro peşin paraya sattık
Sonrasında dedigim gibi 1 er adet sag ve sol bek transferi yapıp bir de orta alana renato sanchez i alıp şampiyonluk için orta alanı costuracak ismi kadromuza katarak transferi noktaladık.
Gelenler
Oyuncuları bonuslarla transfer ettigimizden iyi iş cıkardıgımızı düşünüyorum.
Yönetimin pilot klüp anlaşması geregi takıma kattıgı oyuncuyu bu sezon rotasyonda kullanabiliriz diye düşünüyorum.
Ali Adnan ..
Hepimizin yakından tanıdıgı serie a yı bilen oyuncu oldugu için aldık. Radu ve Lulic in yaşları geregi agır kalmasından dolayı as takıma monte edecegiz
Silvan Widmer
Oda serie a yı bildiginden dolayı takıma dahil ettik. Dusan basta nın yaşı ve alternatifsiz oluşundan dolayı yerinde bir transfer olacak diye düşünüyorum
Ve gelelim pastanın üzerindeki çilegime..![]()
Renato Sanchez
ilk devreyi lider bitirişimiz ve Parolo nun 33 yaşında olmasından dolayı, orta alanda hucüm gücünü 3-4 kat arttıracagını düşündügüm için bonuslarla birlikte 85 milyon euroyu bulacak ama kazanclı bir anlaşma olacagını bildigimden kadroya dahil ettik.
![]()
Renato sanchez takıma önemli ölçüde katkı sağlayacaktır.
abi siz bu adamları bu fiyata nasıl pazarlıyonuz![]()