Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 95 sonuç

Konu: | 4. Sezon | Tek Hedef Şampiyonluk ! Nottingham Forest FC ! |

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligi inanılmaz bir biçimde bitirmişiz ama Şampiyonlar liginde ilk yıl başarı gelmez diye umuyorum.13 milyon Transfer Bütçesi çok az değil mi ?

Bence de çok güzel bir yerde bitirmişiz. Hala ligin ilk 2 maçı aklımda, aha yandık bu sene küme düşmemeye oynayacağız heyecanım kaçacak diye düşünmüştüm. Ama heyecanımı arttıran bir performans ortaya koyduk Kadromuz geçen sene uyumu yakaladı, bu sene fazla transfer olmayacak 1-2 nokta transfer ve kiralık yenilemeleri ile yeni sezona başlamayı düşünüyorum. Bu da takımın kadro uyumu ve taktik uyumunun bozulmamasını sağlayacaktır. Genç oyuncularımızında mental özellikleri biraz gelişti. Bu sezon hem ligde hem şampiyonlar liginde hem diğer kupalarda bence süprizlere açık olun

Transfer bütçesi, sanırım stadyum inşaatına girince böyle düşük geldi, ama sezon hedeflerini değiştir aşamasında ufakta olsa bu meblağ artacaktır. Zaten çok fazla bütçeye ihtiyacımız yoktu. Bu para bize yeter önümüzdeki sezon için

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Transferde bomba patlıyor. Geçen sene 7 MN bedelle takım kadromuza katılan TİMO WERNER etkileyici performansı ile bir çok avrupa devinin dikkatini çekmişti. Daha büyük bir klübe gitme isteğini kendisi ile görüşmemiz sonucu 1 sene sonrasına bırakan TİMO WERNER için gelen 50 MN STERLİN'lik teklif karşısında kilit oyuncularımızdan birini kaybedecek olsakta sevinçle kabul ediyoruz... Transfere harcanan meblalar da anlatmak istediğim şeylerden biri buydu... İlk bomba TİMO WERNER bakalım hangi klübe gidecek.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

abi bu nasıl bir pazarlama tekniğidir

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

ufff paraya bak

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Açıkcası timo ile konuşup 1 sene daha bekleme sözü alınca rahatladım. Bu sene satmayı da düşünmüyordum. Hal böyle olunca kapıyı işi yokuşa sürecek bir fiyattan açtım PSG ile oturduk ilk pazarlığa 45 MN Sterlin ve gelecek satıştan %50 ye tavdım. Ardından juve ile konuşuyorduk ki juve 50 MN Sterlin + %50 gelecek payı kabul etti. İlk iş teklif alternatifi olsun diye timoyu klüplere önerip 50 MN Sterlin ve gelecek satıştan %50 istedim sadece zenit teklif yaptı kabul ettim.. Sonuç Juventus'a transfer oldu...

Yerine çok bomba bir isim geliyor... Beni çok heyecanlandırdı gelecek isim timoyu unutturdu bile gelmeden.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

hem 50 m Sterlin hemde yüzde 50 yi nasıl kabul ettiler hocam.Biraz şaşırdım gerçi.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

ne deli para yahu
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

hem 50 m Sterlin hemde yüzde 50 yi nasıl kabul ettiler hocam.Biraz şaşırdım gerçi.
    Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    ne deli para yahu

Hocam pazarlık aşamasını tek tek anlatayım da kafanızda ki soru işaretleri gitsin

PSG ve Juventus un ilk teklifi 26 MN (Taksitler ile falan) %30 gelecekten satışdı...

Benim pazarlık masasına oturduğum rakam sadece 60 MN Sterlindi... Bu teklife yine taksitli gelecekten satışlı bir öneri ile cevapladılar.
    İkinci teklifim 55 MN Sterlin + %50 gelecekten satış oldu... Yine taksitli teklifler ve %50 gelecekten satışlı önerdiler...
    Üçüncü teklifim de ise 50 MN Sterline getirdim parayı ve gelecekten satış %50 yi kilitledim... Genelde 3. Teklifden sonra son tekliflerini yapıyor klüpler. Bende %50 yi garantiye alayım önce diye düşündüm. PSG 45 MN sterline okey dedi. Juve 50 hal böyle olunca 5 MN farktan dolayı PSG ye yol verdim... Transfer bu şekilde gerçekleşti.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar ligindesin başarılar teklif çok iyi gelmiş bu arada önceki yorumda herhangi bir olumsuzluk yok benim açımdan. Bende yanlış anlaşılmayayım

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Şampiyonlar ligindesin başarılar teklif çok iyi gelmiş bu arada önceki yorumda herhangi bir olumsuzluk yok benim açımdan. Bende yanlış anlaşılmayayım
    Eyvallah hocam Aynen, devre arasında aldığımız embolo da harika çocuk... Bu sezon ondan da maksimum verim alabilirsek 2. bir rekoru 1-2 sezon içinde sağlayabiliriz. Transfer bütçesini dibine kadar kullanıyoruz hala ama finans gayet iyi durumda.. Yarın gün içinde atacağım SS'ler de bunu kanıtlar derecede olacak... Eyvallah yeniden.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Geçen sezon ki başarımızın keyfini doyasıya sürdükten sonra artık oyuncularım tatillerinden dönmüş yeni sezon hazırlıklarına başladı... Geçen sene ligi 4. olarak bitirince bu sene ŞAMPİYONLAR LİGİ EN İYİLER PLAY OFF undan katılım sağlayacağımızın bilincinde sezon başından işi sıkı tutmak gerektiğinin biliyoruz...

TRANSFER ÖZETİ

Transferde 1-2 takviye ile kapatacaktık. Ancak hem Timo werner'ın satışından elde edilen yüksek gelir, hemde bir çok kulvarda mücadele edecek olmamız nedeni ile alternatifleri fazlalaştırma isteği ile yine transferde büyük oynadık Transfer de hedeflerimizin büyüklüğünü de hesaba katarak, aldığımız oyuncuların ses getirecek transferler olmasına özen gösterdik..

BOMBA 1

BOMBA 2

BOMBA 3

BOMBA 4

HER SENE SEZON BAŞINDA JOSE MORUİNHO İLE KAPIŞMAYA BAŞLADIK...
    CHELSEA YE KARŞI DAHA ÇOK BİLENİYORUZ...
    VERDİĞİM CEVAP İLE JOSE'Yİ SUSTURDUK

ŞAMPİYONLAR LİGİ

ŞAMPİYONLAR LİGİN DE PLAY OFF RAKİBİMİZ
    SEVİLLA

İlk maçta ve ikinci maçta yenik duruma düşerken çok şımardık, istediğimiz futbolu oynamaktan çok uzaklaştık. Çok basit toplar kaybedip rakibe gol fırsatı sunduk. Ancak BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ dedik ve Şampiyonlar Ligi gruplar mücedelesi biletini uzatmalarda da olsa kaptık.

Basına bakmayın, 4. torbadan katılıp en şanslı kurayı çektik. Gerçi ingiltere liginde kariyer yapmanın en güzel yanı 4 büyük ingiltere klübünün çeyrek final maçlarına kadar senden uzak durmasıymış onu anladım.. Grubu lider olarak tamamlayıp, 1. turda kolay rakip çekmeyi istiyoruz...

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferler harika olmuş Grup basit bu sene çeyrek final görmek güzel olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

ludogorest efsanesi bile hikaye kaldı bu kariyer yanında

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Transferler harika olmuş Grup basit bu sene çeyrek final görmek güzel olabilir.
    Hedef çeyrek final gibi dursun da sezon sonu finali görelim olmaz mı hocam

Bu arada bize fazla para harcıyoruz diye laf atan Jose Moruinho'lu Chelsea'nin transfer harcamasına bknz...

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    ludogorest efsanesi bile hikaye kaldı bu kariyer yanında

Daha dur hocam bunlar sadece fragman, sen birde filmi izle

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şampiyonlar ligine güzel başladığımızı düşünüyorum. Schealke deplasmanında ki kötü futbol kötü sonuç getirmese şuanda 1. olarak Gruptan çıkmayı garantilemiştik... Olsun son 2 maç 2 sinden de puan veya puanlarla ayrılıp istediğimiz konumda tamamlayacağımıza eminim.

1. Maç

2.Maç

3.Maç

4.Maç

BARCLAYS PREMİER LİGİ

1. HAFTA

2. HAFTA

3. HAFTA

4. HAFTA

5. HAFTA

6. HAFTA

7. HAFTA

8. HAFTA

9. HAFTA

10. HAFTA

PUAN DURUMU

Geçen sezon gibi sezona 2 maç puan kaybı ile başlıyoruz. Ancak yine geçen sezona kıyasla ilk 10 haftayı 4 puan önde kapatarak zirve takibimizi sürdürüyoruz.

Capital One Kupası

Kupada bu sezon lig konumumuz nedeni ile 3. Turdan başladık, İlk rakip Arsenal ve deplasmanda olan bir maçtı. Galip geldiğimiz için oldukça mutluyuz. Son 2 yılın finalisti
    Chelsea yi bu senede finalde görüp kupayı müzemize getirmek istiyoruz...

3. Tur

4. Tur

BASINDA BİZ

Defansımız bu ara mükemmel sonuçlar alıyor, haftanın takımında da kendisine yer buluyor

Bu daha başlangıç

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    PUAN TABLOSU

Son maçın ardından puan tablosunda istediğimiz yerdeyiz... 1. Olarak seri başı olarak gruptan çıkıyoruz.

5. MAÇ

6. MAÇ

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. ELEME TURU

İtalyan klüp Roma 1. tur rakibimiz olarak kurada geldi. İstediğimiz rakibi seçtik Hedef Çeyrek Final

BARCLAYS PREMİER LİGİ

11. HAFTA

12. HAFTA

13. HAFTA

14. HAFTA

15. HAFTA

16. HAFTA

17. HAFTA

18. HAFTA

19. HAFTA

20. HAFTA

21. HAFTA

22. HAFTA

PUAN DURUMU

Yükseldiğimiz an itibari ile hayalini kurduğumuz sıralamadayız. Lideriz. 1. yiz şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz... 16 Maç, Sonra yer yerinden oynayacak !

CAPİTAL ONE KUPASI ÇEYREK FİNAL

BASINDA BİZ

TRANSFER

Ara transfer döneminde, son 2 sezondur defansa bir takviyede bulunmadığımızı farkettik. Ve kaliteli bir defans oyuncusu ile anlaşma sağladık... Bununla birlikte gözlemci raporlarımıza dayanarak Lukaku'nun ardından forvet kanadında yerini doldurabilecek genç bir oyuncu ile sözleşme imzaladık. Ara transfer döneminde harcadığımız para 27,5 MN Sterlin, gelen para ise 12,5 MN Sterlin... Transfer geçmişini sattığım oyuncuları RUS takımlarına sattığım ve henüz transfer gerçekleşmediğinden listede olmadıkları için koymadım.

MEŞALELERİ YAKIN !
    ŞAMPİYONLUKLAR DAHA YAKIN !
    Nottingham Forest FC !

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok iyi gidiyorsun valla helal olsun.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Çok iyi gidiyorsun valla helal olsun.
    Eyvallah hocam, misyon belirlediğimiz başarıları kazandık, kazanacağız herhalde

Hikayemiz tam gaz devam edecek.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

FA CUP

FA CUP'ta bu sezonda erken veda ediyoruz. Henüz 4. tur da Chelsea nin kuradan çıkması ve de maçın deplasmanda olması daha kura çekiminde veda ettirdi bize

CAPİTAL ONE KUPASI

CAPİTAL ONE ŞAMPİYONU NOTTİNGHAM FOREST FC !

27 sene sonra gelen başarı yönetim ve taraftarı oldukça memnun etti, 2 sene önce kıyısından döndüğümü şampiyonluğu bu sefer aynı final rakibine karşı ezici bir farkla kazanıyoruz !!

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Kupa için tebrik ederim hocam

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Kupa için tebrik ederim hocam
    Teşekkür ederim hocam haketmiştik bunu

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

PREMİER LİG

Ligde kıran kırana mücadele devam ederken, wolwes e evimizde kaybetmek hiç güzel olmadı... Maçın kısır geçmesi nedeni ile hücuma daha fazla yönelmemiz, kontralarda 1 gol , 1 de penaltıya sebep oldu. Oda bu kolay görünen hafta da puan kaybı yaşamamıza sebep oldu

23.HAFTA

24.HAFTA

25.HAFTA

26.HAFTA

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Çok ilginç iki maç oldu, açıkcası çaresiz kaldığım tek maç ROMA maçı oldu bu kariyerde. İlk maç daha kötü oynamamıza rağmen, sonuca ulaşan taraf olmuştuk. 2. maç ise tam tersi maçı dengede götürmemize ve sadece beraberliğin yetmesine rağmen, 2-1 geriye düştüğümüz anda yöneldiğimiz hucumdan beraberliği sağlayınca vazgeçmemiş olmamız elenmemize sebep oldu... Maçın 80. dk'sından sonra bir çok pozisyon bulduk inanılmaz goller kaçırdık. Gerçekten şansız olduğumuz, çaresiz kaldığımız bir maç oldu.

Hocam harika gidiyor kariyer devam efsane kariyerler arasina girer

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    Hocam harika gidiyor kariyer devam efsane kariyerler arasina girer

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah hocam devam edeceğiz ne olursa olsun. Keyifli olsunda efsane olmasa da olur

Milli maç nedeni ile bu gün az yada hiç güncelleme olmayacak

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

27.HAFTA

28.HAFTA

29.HAFTA

30.HAFTA

31.HAFTA

32.HAFTA

33.HAFTA

34.HAFTA

35.HAFTA

36.HAFTA

37.HAFTA

PUAN DURUMU

KALAN MAÇLAR

Sezon boyu birbirinden gereksiz 6 maç kaybettik, 1 ini galibiyete çevirebilsek bu hafta daha pozitif olabilirdik...
    Ancak haksızlık yapmayacağım BÜYÜK TAKIM olmanın gereği Liverpool da Chelsea de sonuna kadar istikrarı sürdürdüler... Belki bir süpriz için sahadayız. Evinde sadece 1 maç kaybeden Chelsea' nin muhakkak kaybetmesi gerekiyor... Chelsea kaybeder, biz kazanırsak ŞAMPİYONUZ.. !

Chelsea FC - Tottenham
    Nottm Forest - Man City
    Newcastle - Liverpool

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

38. HAFTA SONUÇLARI

SEZON SONU PUAN DURUMU

Malesef şans yanımız da olmuyor... ne 10 kişi kalan Chelsea yeniliyor, nede biz evimizde MAN CİTY'e karşı 3 puan alabiliyoruz... Liverpool'un galibiyetinin ardından ligi 3. sırada tamamlıyoruz... 23 sene sonra bir ilki gerçekleştirme başarısına imza atıyoruz !

İŞ TEKLİFLERİ

İki ayrı dünya devinden iş teklifi alıyoruz ancak zaten artık dünya devlerinden biri olmaya çok yakın bir klüpte çalışıyoruz... O nedenle bu iki teklifi de reddediyoruz...

http://hizliresimyukle.com/images/20...olkralligi.jpg

FİNANSAL DURUMLAR

KITANIN GOLCÜLERİ

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

tebrikler şampiyonluk kıl payı gitmiş

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    tebrikler şampiyonluk kıl payı gitmiş

Eyvallah hocam gerçekten öyle oldu. 2 devre hakikaten hayal kırıklığı yarattı bizde. Ancak henüz geç kalınmış bir durum yok.. Ligi ilk 3 de bitirerek hem itibar hem para kazandık bir de kupa şampiyonluğumuz var. Hatalarımızı gördük dersler çıkardık. Artık önümüze bakmalıyız

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Dünyanın en zengin 10. klübü olduk Başkan çok mutlu
    Bu yola çıktığımız da sezonluk bütçemiz 1 MN Sterlin bile değilken
    Şuan her transfer dönemi en az 30 MN Sterlin bütçemiz, yeni stadımız
    ve her sezon yenilenen alt yapı tesislerimiz var.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri