Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 173 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar | JML @ BEŞİKTAŞ JK | 17. Sezon

Default Kartallar Yüksek Uçar | JML @ BEŞİKTAŞ JK | 17. Sezon

KURALLARI OKUDUM VE ONAYLIYORUM.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Onaylanmıştır . Başarılar dilerim . İlginç bir kariyere benziyor

Last edited by edwardweo : 22.Ağustos.2016 at 16:41

Başarılar dilerim gayet doğru bulduğum bir taktiktir umarım başarılı olursun.

1-5 HAFTA

Lige iyi başladık sayılır. Taktiğimiz oturdukça daha iyi olacağımızdan eminim. Deplasmanlarda bir varız bir yokuz. Bir istikrara kavuşmamız gerekiyor. Özellikle Corby maçında oldukça beğendim takımı.

PUAN DURUMU

6.-10. HAFTA

Evimizde kralız ama deplasmanda kayıplardayız. Eğer bu sıkıntıyı çözebilirsek önümüzde kimse duramaz.

Böyle gidersek sezon sonunda play-off oynayabiliriz. Rakiplerde puan kaybediyor sürekli güzel ve çekişmeli bir lig oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim ve kolay gelsin.

İKİNCİ YARIDAKİ MAÇLARDA YUKARIDAKİ TAKTİĞİ KULLANICAZ. BİRAZ DAHA İLERİDE OYNAYIP RAKİPLERİMİZİ CEZA SAHASINA YAKLAŞTIRMAMAYA ÇALIŞACAĞIZ. TAKIMA TRANSFER YAPMAK İSTEDİM ANCAK HEM KİRALIK LİMİTİNİ AŞMAMIZ HEM DE BÜTÇEMİZİN OLMAYIŞI NEDENİYLE TAKVİYE YAPAMADIK. YÖNETİMLE DE ARAMIZ LİMONİ ZATEN FAZLA ÜSTLERİNE GİTMEK İSTEMEDİM AÇIKCASI.

ALLAHIM SANA GELİYORUM!!! HAYALLERİMİZİ SÜSLEYEN PROFESYONEL FUTBOLU BIRAKTIĞIMIZ CANIMIZ CİĞERİMİZ MIDDLESBROUGH'UN BAŞINA GEÇEBİLECEK MİYİZ BAKALIM???

HEMEN ATLADIM TABİ....

BU ARADA İLK TEKLİF GELDİ KABUL ETMEDİK...

26.-30. HAFTA

DEPLASMANDA Kİ BOSTON UTD. MAÇI DIŞINDA ÇOK GÜZEL GİDİYORUZ. TAKIM TAKTİĞE İYİCE UYUM SAĞLADI. UMARIM BU GİDİŞAT DEVAM EDER..

TEKRAR PLAY-OFF POTASINA GİRDİK ANCAK PUANLAR RAKİPLERLE BİRBİRİNE ÇOK YAKIN İYİ FORMUMUZU SÜRDÜREMEZSEK İŞİMİZ ZOR.

EN İYİ OYUNCUMUZ AYAĞINI KIRDI BU BİZİM İÇİN ÇOK KÖTÜ OLDU UMARIM YERİNİ DOLDURABİLİRİZ..

BU ARADA İŞ TEKLİFLERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR AMA KABUL ETMİYORUZ..

31.-35. HAFTA

5 MAÇLIK PERİYOTA ALINAN 1 MAĞLUBİYET VE 2 BERABERLİK BİZİ BİRAZ SENDELESE DE YİNE DE HEDEFTEN UZAKLAŞTIRMADI. ANCAK TAKIM TOPLANTISI YAPARAK OYUNCULARI MOTİVE ETMEYE ÇALIŞTIM. OYUN OLARAK İYİYİZ AMA SKORA YANSITAMIYORUZ.

KALAN SON 7 MAÇTA ELİMİZDEN EN İYİSİNİ YAPMAK VE PLAY-OFF HEDEFİMİZE ULAŞMAMIZ GEREK.

BU ARADA İŞ TEKLİFLERİ TAM GAZ GELİYOR..

HİÇBİRİNİ KABUL ETMEDİK..

36. - 42. HAFTA

OLMADI!! SON HAFTALARDA TAKIMI HAZIRLAYAMADIM VE SERİ MAĞLUBİYETLER ALDIK. ÖZELLİKLE TAMWORTH VE BRADFORD PA MAÇLARINDA TAKIMI TANIYAMADIM. PLAY-OFF HEDEFİ BİRKAÇ BEDEN BÜYÜK GELDİ TAKIMA..

HER NE KADAR PLAY-OFFLARA KALAMASAK DA LİGİ ORTA SIRALARDA BİTİRDİK. SENEYE BU SIRALAMAMIZI GELİŞTİRMEMİZ LAZIM.

BU ARADA SÖZLEŞMEMİZİ 1 YIL DAHA UZATTIK.

SEZON SONU İŞ TEKLİFLERİ SON GAZ DEVAM..

HEPSİNİ REDDETTİK.. WİGAN'IN TEKLİFİ CAZİP OLMASINA RAĞMEN HEDNESFORD'U BIRAKMADIK. TEK BİR TAKIM İÇİN BIRAKIRIZ O DA KENDİNİ BİLİYOR..

AMA BU KADAR TEKLİFTEN SONRA ŞU HALDEYİZ;

İLGİ GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son 5 hafta kötü geçmiş ve bununla beraber playoff'a katılamamışsın. Tekliflerden cazip olanları bence değerlendirebilir idin hızlı yükselmek epey zor İngiltere'de, ama tabii ki senin kararın.

2016 - 2017 SEZONU

TRANSFER

NEREDEYSE TÜM TAKIMI DEĞİŞTİRDİK. GEÇEN SEZON BAŞARILI OLDUĞUMUZ İÇİN YÖNETİM DE YANIMIZDA DURDU İSTEDİĞİMİZ DEĞİŞİKLİKLERİ YAPABİLDİK UMARIM BAŞARILI OLURUZ.

HAZIRLIK MAÇLARI

KADRO VE TAKTİK UYUMUNU HEDEFLEDİĞİMİZ HAZIRLIK MAÇLARINDA SKOR OLARAK TA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK.

1.-5. HAFTA

EVİMİZDE STOCKPORT'A KARŞI ALDIĞIMIZ ŞOK YENİLGİDEN SONRA KENDİMİZE GELİR GİBİ OLDUK AMA YINE İSTİKRARSIZ SONUÇLAR ALIYORUZ. İLK 10 HAFTADAN SONRA TAKIM KENDİNE GELİR DİYE UMUD EDİYORUM.

iş teklifleri erken gelmeye başladı.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Son 5 hafta kötü geçmiş ve bununla beraber playoff'a katılamamışsın. Tekliflerden cazip olanları bence değerlendirebilir idin hızlı yükselmek epey zor İngiltere'de, ama tabii ki senin kararın.

başka takımdan teklif bekliyorum. ilgin için teşekkürler..

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar hocam, kariyer cidden güzel bırakmadan devam et

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Başarılar hocam, ilginç kariyere benziyor ve hoşuma gidiyor uzun soluklu olur umarım
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar ilk sezon fena geçmemiş

İLGİNİZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.. DEVAM EDELİM...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    VANARAMA NATIONAL LEAGUE NORTH
    6.-10. HAFTA

ÇOK GÜZEL BİR SERİ YAKALADIK TAKIM İYİCE OTURDU.

PUANLAR BİRBİRİNE OLDUKÇA YAKIN ÇEKİŞMELİ BİR YARIŞ OLACAK. HEDEFİMİZ PLAY-OFF!!

-------------------------------------------------------------------------------------------

VANARAMA NATIONAL LEAGUE NORTH & FA CUP
    11.-15. HAFTA

KETTERİNG MAÇI DIŞINDA İYİ GİDİYORUZ PUAN TABLOSUNDA YERİMİZİ İYİCE SAĞLAMLAŞTIRDIK. FA CUP'TA DA ÇOK İYİ MAÇLAR ÇIKARDIK VE 5 ÖN ELEME TURUNDAYIZ. GİDEBİLECEĞİMİZ YERE KADAR GİDİCEZ.

İŞ TEKLİFLERİ

16. - 21. HAFTA

BU PERİYOTTA FA CUP VE FF ÖDÜLÜ YENİLGİLERİ TAKIMI BAYA KÖTÜ ETKİLEDİ. (DARLINGTON GECEN SENE DE BIZI FF ÖDÜLÜNDE ELEMİŞTİ) AMA SON IKI MAÇTA TOPARLADIK DİYEBİLİRİZ.

İLK YARI İTİBARİYLE İYİ BİR YERDEYİZ. ALT TARAFTAN TAM ANLAMIYLA KOPTUK DİYEMEYİZ ÇÜNKÜ LİG ÇOK DENGELİ 2 MAĞLUBİYETLE ALT SIRALARDA KENDİMİZİ BULABİLİRİZ, NİTEKİM GEÇEN SEZON SON PERİYOTTA OLDUĞU GİBİ.

İŞ TEKLİFLERİ GELİYOR PREMIER LIG HARIÇ BİZE İŞ TEKLİFİ YAPMAYAN İNGİLİZ TAKIMI KALMADI HATTA GEÇEN SEZON TEKLİF YAPAN TAKIMLAR BU SENEDE PEŞİMİZDE AMA HEPSİNİ REDDETTİK. TEK BİR TAKIM VAR TEKLİFİNİ REDDETMİYECEĞİMİZ ONDAN DA TEKLİF GELMİYOR..

FA CUP'TAKİ RAKİBİMİZ TARAFINDAN TEKLİF GELDİ MAÇTAN ÖNCE KAFAMIZI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞTIRDILAR.

22. - 25. HAFTA

ÇOK İYİ GİDİYORUZ TAKIM PANCAR MOTORU GİBİ TAK TAK TAK.. TESİSLERE BÜYÜK BİR NAZAR BONCUĞU ALDIRDIM. TARAFTAR BAKLAVA GETİRİYOR ANTREMANLARA HERŞEY MUKEMMEL. UMARIM BOZULMAZ..

LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİK PLAY-OFF HEDEFİMİZ YANINDA ARTIK ŞAMPİYONLUKTAN DA BAHSEDİYORUZ.

-------------------------------------------------------------------------------
    26. - 30. HAFTA

DEPLASMANDAKİ CORBY MAÇI DIŞINDA GÜZEL GİDİŞİMİZ DEVAM EDİYOR. ARTIK İYİDEN İYİCE CAMİADA ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLENMEYE BAŞLANDI..

31. - 35. HAFTA

UFAK TEFEK YOL KAZALARI DIŞINDA VUSLATIMIZA ÇOK AZ KALDI.

EN YAKIN RAKİBİMİZLE ARAMIZDA 5 PUAN FARK VAR BUNDAN SONRAKİ MAÇLARIMIZDA ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

36. - 40. HAFTA

ŞARKININ SONUNU BİR TÜRLÜ GETİREMİYORUZ. GEÇEN SENE DE BÖYLE OLMUŞTU. TAKIM REHAVETE Mİ GİRDİ ARTIK NE OLDUYSA BİR ÇÖKÜNTÜ YAŞIYOR GİBİYİZ.

NEYSE Kİ PLAY-OFFLARI GARANTİLEDİK AMA BU BİZE YETMEZ ŞAMPİYON OLMALIYIZ. 2 MAÇIMIZ VAR BİR TANESİ 2. SIRADAKİ HARROGATE İLE BAKALIM ŞAMPİYON OLABİLECEK MİYİZ??

KALAN MAÇLAR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Türkiye liginden sonra oynamak istediğim lig İngilteredir. Ordaki tv gelir düzeni, federasyonun her takıma eşit para vermesi, bir takımın değildi 10 takım şampiyon olabilirliği vs sayesinde hep ingilterede takım çalıştırasım var. 2014 araştırmasında Türkiye Süper Lig şampiyonu ingilterede küme düşen takımdan 8de1 daha az para almakta

Umarım premier liginden teklif gelir gidersin
    ADANA DEMİRSPOR

41. HAFTA

MAÇ KADROMUZ

ŞOV YAPTIK ŞOV!! ÇOK GÜZEL BİR OYUNDAN SONRA ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN ETTİK.

42. HAFTA

PUAN DURUMU

SEZON SONU ÖDÜLLERİ

YILIN MENAJERİ ÖDÜLÜNÜ ALDIK..

SEZON SONU İŞ TEKLİFLERİ

2017 - 2018 SEZONU

BEKLENEN TEKLİF
    TAM HEDNESFORD TOWN İLE YENİ SEZON PLANLARI YAPARKEN BEKLENEN TEKLİF GELDİ.

HİÇ TARTIŞMADAN KABUL ETTİK!!

THE RIVERSIDE

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hayırlı olsun hocam. Tahmin etmiştim ama yanıldım
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hayırlı olsun hocam. Tahmin etmiştim ama yanıldım

saolsın teşekkur ederim hocam. hayallerimizin takımına kavuştuk.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yeni takımında başarılar dilerim. MK Dons'a gitmeni tercih ederim, çok seviyorum onları.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

yeni takımda başarılar hocam

Temennileriniz ve ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. Konu başlığı düzeltilinceye kadar devam etmiyecektim ama baya ilerledim o yüzden devam ediyoruz..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TAKIM DURUMU
    Riverside'a geldiğimizden itibaren tam bir kaos ortamını içine düştük. M'boro premier lig hayalleri kurarken Championship'ten Sky Bet League 1'e düşmüş. Takımda ki çoğu oyuncu doğal olarak ayrılmak istiyor. Kendileriyle konuşamama rağmen çoğunu ikna edemedim ve satmak zorunda kaldım. Ama hayalimizde ki takımdaydık o yüzden bunlar bahane olamazdı..

TRANSFER

Takımda adeta yaprak dökümü yaşandı. Öncelikle M'boro'ya yakışmayan personellerimizle yollarımızı ayırdık. Yeni personeller işe aldık daha sonra kalan oyuncularımıza göre yeni transferler yaptık. Daha çok kiralık oyuncuları tercih ettik böylece hem maaş bütçesini koruduk hem de kadroya uyumsuzluk durumunda değiştirmek için elimizi güçlendirdik. Bu arada Brighton'dan aldığım Elvis Manu'ya çok güveniyorum umarım bizi yanıltmaz.

TRANSFER ÖZETİ

HAZIRLIK MAÇLARI

Takımı tanıma adına mümkün olduğunca çok hazırlık maçı yaptık. Hednesford'da son kullandığımız taktiği kullanıcaz M'boro'da. Takım taktiğe baya olumlu yanıt verdi. İnşallah bu taktik ve takım uyumunu Sky Bel League 1'e yansıtabiliriz.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri