Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 184 sonuç

Konu: Premier League is dark and full of terrors l MK Dons 7.Sezon l

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hamburg FC "( 26 Aralık 2019 )"

Tatilimin sonuna geldim ve Hamburg ile 3 yıllık sözleşmeye imza attım.18 puanla 17.sıradayız fakat üst tarafla olan puan farkımız az.Bu arayı kapatıp orta sıraların az üstünde bitirebileciğimize inanıyorum.

Kadromuz kaliteli bir kadro değil.22 lik Jeisson Douglos Santos ve Holtby kayda değer oyuncular olarak göze çarpıyor.Takıma imza atma tarihimiz 26 Aralık.Transfer sezonuna girdik.Yoğun arayışlarla doğru oyuncuları alıp 2.yarı bataklıktan çıkmak istiyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kadroya Takviyeler

31'lik kurt Nemanja Matic'i bonservis vermeden renklerimize kattık.Tecrübesi ile ortasaha arkasını ayakta tutacak olmasını umuyorum.

Fredy Montero'yu da bonservissiz olarak kattık takıma.Takımın ilk yarıda gol atamama hastalığı olarak tanıladığım sorunun çözeceğini umuyorum.Bundan önce oynadığı çin liginde muazzam bir performans göstermiş.

500 Bin Euro vererek Watford'dan takıma kattık.Yetersiz sol bek rotasyonunu dolduracaktır.

Brezilyalıyı bonservis ödemeden renklerimize kattık.İlerde muazzam bir golcü potansiyeli taşıyor bence.İnşallah pişirebiliriz bu hamı.

Bonservissiz olarak takıma katıldı.Yaşlı düşük profilli oyuncudansa genç ama halliceyi tercih ettik.Kendini geliştirirse güzel olur.

Anderlecht'ten kiralık olarak kattık.Sene sonu sözleşmesi bitiyor bedavaya almaya çalışacağız.

Brezilyalılardan ayrılamıyoruz.Bonservis ödemeden takıma kattık.Bu profille serbest takılması şaşırttı.

Fizik çok teknik yok tarzı bir Brezilyalı bu da.Gelecek vaadettiğini düşünüyorum.Bonservissiz olarak imzaladı.

Sağ bekte tek oyuncu olmasından dolayı bir kişi daha lazımdı.Cruzeiro'dan kiraladık.

---- Regenleri genel olarak ileri dönük kattık kadroya.Eğer performansından verim alamadığımız kişi olursa yerlerini de doldurabilecekler.Elbette oyuncu aldık fakat gidenler de oldu.4-5 oyuncu da gereksiz olduğu için yolları ayırdık.

Hazırlık Maçları

Yeni gelen oyuncu ve benim taktiksel yaklaşımımın bütünleşmesi için devre arası 4 maç ayarladık.Gayet verimli olduğunu düşünüyorum.Bayern'i yenmekse takımda moralleri arttırdı.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Kalbime ağrılar girdi neden hocam neden Demirspor
    ADANA DEMİRSPOR

Brezilyalı Regen süpermiş. Bu arada ne sıklıkta rotasyon yapıyorsunuz ?

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Avrupa potasıyla düşme hattı arasında 10 puan var Transferler iyi.Gençlerle tecrübelileri harmanla en iyi kadro seçimi o bence .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Kalbime ağrılar girdi neden hocam neden Demirspor
    Bunu diyceğini biliyodum hocam .

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Brezilyalı Regen süpermiş. Bu arada ne sıklıkta rotasyon yapıyorsunuz ?
    Teşekkürler şu an minumum seviyede tutuyorum.Takıma yeni katıldık uyum kazanmamız lazım.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Avrupa potasıyla düşme hattı arasında 10 puan var Transferler iyi.Gençlerle tecrübelileri harmanla en iyi kadro seçimi o bence .
    Sağol hocam ilk defa seni de memnun edebildik galiba

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

18.Hafta

İlk resmi maçımda tokat manyağı yapan Dortmund'a teşekkür ederim.

19.Hafta

İlk galibiyet sansasyonal galibiyet.4 gol Carrillo yazdı adam mezardan dirildi.2-0 öne geçip 3-2 geriye düştük.4-3 kazandık.Harikaydı.

20.Hafta

Bu maçında güzel hikayesi oldu.90+3'te beraberliği bulduk ve 1 puanı zorlu deplasmandan aldık.

21.Hafta

Takımın adı kasaba çıktı.Her maç 7 kart fix .1 puan almak güzel oldu.Ausburg güçlü bir takım şu an ligde.En önemli oyuncumuz Vargas aşil kopması ile sezonu kapattı.

22.Hafta

Lig sonuncusuna karşı zorlandık.Kırmızı gördüler ve Antonio 3 puanı getiren kritik golü attı.

23.Hafta

Çok kritik bir maçtı düşme potası için.Evimizde kaybettik.Haketmediğimiz bir yenilgi oldu.

Son maçımızı kazansak biraz uzaklaşacaktık potadan.Geldiğimde 17. idi takım.Şu an 15.Önümüzde zorlu bir fikstür var en az kayıpla ve rakiplerimizin puan kaybı yaşamasını istiyoruz.

Lig'in 1-2-3-5.'leri ile maçımız var önümüzdeki 4 maç.Allah'tan kolaylık diliyorum .

---- Arkadaşlar sınav dönemim 20 gün boyunca güncellemeler eskisi gibi sık gelmeyebelir..Fazla vakit ayıramıyorum oyuna.Sınav sonrası FM'li sabahlarla telafi ederiz.Takip eden herkese teşekkürler.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Kartdan ziyade çok gol yiyoruz.Önündeki maçlarda çok zorlu bu sene ligde kalman lazım.Sınavlarda da başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Brezilyalılar dehşetmiş yalnız
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

16. olsak da mutlu olmak gerek en azından playoff var. 4 maçtan 3 maç sıfır alma durumu da var.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Brezilyalılar dehşetmiş yalnız
    16. olsak da mutlu olmak gerek en azından playoff var. 4 maçtan 3 maç sıfır alma durumu da var.
    Kartdan ziyade çok gol yiyoruz.Önündeki maçlarda çok zorlu bu sene ligde kalman lazım.Sınavlarda da başarılar
    Yorumlarınız için sağolun fakat pek anlam ifade etmediler zira bu Hamburger'den yapılma yönetim kadar dandik bir kurul görmedim.Bilgiler aşağıda paylaşıyorum.

Çok zorlu bir 4 maç vardı.Onları kaybetmek benim için sıkıntı olmaycaktı öyle planlamıştım.Neticede ligin ilk 5'indeki 4 takımla maç yapıyorsun ve haddini bilerek oynamak zorundasın.Fakat gel gör ki bu hamburger sosis yönetim toplantı istedi 4 mağlubiyet sonucu.Adamlara dedim kardeşim bunlar kafa takımlar normal sakin ol kümede kalıcaz falan.Her neyse bunlar çok takmadılar.5 maçta 10 puan al yoksa gidersin dediler.Eyvallah çektik.Ardından 2 galibiyet aldık sonra anlamsız bir şekilde 2 penaltı kaçırdığımız maçlarda 1-0 ve 2-1 yenildik.Bu elemanlarda bana kapıyı gösterdi.Takımı devraldığımızda sanki şampiyonluğa yarışıyordu.Umarım sel sefil olursun Hamburg.

Bu da kovulduğumuz andaki puan durumumuz.(Hala kümede kalma şansımız olduğunu düşünüyorum.)

---- Çok acaip bir kariyer deneyimliyorum bu sene.Daha önce bu tarz olaylarla hiç karşılaşmamıştım.Bize hakettiğimiz değeri vermeyene bizde değer vermeyeceğiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu da sezon sonunda Tr'den bir görüntü.Fenerbahçe ve Bursa küme düşerken Beşiktaş ve Galatasaray ilk 2 sırayı almış.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Çok acayip hal aldı. Hamburg a bak sen. Yönetim yürek yemiş galiba. Sezon başlamadan bi tak bulsak süper olur hocam. STSL bitmiş.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çok acayip hal aldı. Hamburg a bak sen. Yönetim yürek yemiş galiba. Sezon başlamadan bi tak bulsak süper olur hocam. STSL bitmiş.
    Hocam çok takımla görüştük fakat diğer menajer adayları arasında geri kalıyormşum değerlendirmeye bile almıyorlarmış beni hahaha .Hamburg adımızı lekeledi.Büyük ihtimalle sezon öncesi bulamayız.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bu bize iyi bir tecrübe olmuştur. Fenerbahçenin sende de küme düşmesi şaşırtmadı Yeni takımı da merakla bekliyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu bize iyi bir tecrübe olmuştur. Fenerbahçenin sende de küme düşmesi şaşırtmadı Yeni takımı da merakla bekliyorum.
    Evet hocam.Newcastle'dan ayrılmak rahat batması idi şimdi farkettim.Enteresan bir yola girdik.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

MK DONS ( 19 OCAK 2021-- )

Uzun süren takım görüşmeleri ve yaklaşık 8 aylık bir tatilden sonra daha ileri gitmek için bazen bir adım geri gitmek gerekir düsturunu kullanarak Championship'ten MK Dons'u devraldım.Ligde kötü bir gidişat var.2004 yılında kurulan bu takımı 2100 yılındaki doğacak neslin taraftar olarak desteklemesi için elimizden geleni yapıcaz.Aramızda bir bağ kurulduğunu hissediyorum.Fazla aksiyon aramayacağız artık .

Artık takım elbiseleri çektim ve tekrar ciddi bir moda girdim.Güzel bir seri ile play-off zorlayabiliriz ama seneye kesin premier lig hedefimiz olucak.Avrupa'nın Yılmaz Vural'ı moduna girdim iyice.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Yeni takım hayırlı olsun.Yine zor bir ekip devralmışsın aradığın kanı inşallah burada bulursun.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

hakkaten bir yılmaz vural havası var ama sakın avrupada topçuları dövmeye kalkma adamı perişan ederler

Macera dolu bi kariyer; ilginç performanslar, ilginç imzalar

Hayırlı olsun MK Dons.

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

Çok keyifle okudum.

Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Güzel seçim olmuş ancak zorluklar seni bekliyor her yiğit kaldıramaz
    malatyAdana!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni takım hayırlı olsun.Yine zor bir ekip devralmışsın aradığın kanı inşallah burada bulursun.
    İnşallah hocam sağolasın.
    Quote Originally Posted by deimar View Post
    hakkaten bir yılmaz vural havası var ama sakın avrupada topçuları dövmeye kalkma adamı perişan ederler
    Teşekkürler dikkate alıcam .
    Quote Originally Posted by Cikuq View Post
    Macera dolu bi kariyer; ilginç performanslar, ilginç imzalar

Hayırlı olsun MK Dons.
    Eyvallah hocam.

Quote Originally Posted by inter_23 View Post
    Çok keyifle okudum.

Başarılar..
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Güzel seçim olmuş ancak zorluklar seni bekliyor her yiğit kaldıramaz
    Öyle seviyenin çok altında bir kadro ile mücadele vericez.Teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

FM 2016'da oynadığım bi takımdı, görmek mutlu etti
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Toplu Sonuçlar

9 maçtan 17 puan elde ettik.5 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldık.Son 3 maç güzel seri yakaladık.Uyum sorunu ortadan kalkmış gözüküyor.20-22 puan arası bişiler çıkarabilsek harika olurdu.

Puan Durumu

Düşme potasından biraz uzaklaştık.Geriye 9 maç kaldı yanlış hesaplamadıysam.Ligi ilk 10'da bitirmeye çalışacağız.Fakat kadromuz gerçekten ama gerçekten çok rezalet bildiğin ölü yani.Uzun vadeli bir yapılanma yapıcaz bu seneyi atlatalım da hele.

Wayne Dhillon henüz 16 yaşında.Alt yapıdan çıktı.Emekli olana kadar takımda tutucam yoldaşım evladım olucak kısmetse.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Eleman iyi tutarsan ve gelişirse çok iyi olur. Ligde ise düşmeyelim bu sene de iyi bir yapılanma ise seneye çıkmaya oynarız.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Eleman iyi tutarsan ve gelişirse çok iyi olur. Ligde ise düşmeyelim bu sene de iyi bir yapılanma ise seneye çıkmaya oynarız.
    Aynen hocam hedefler o yönde.

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    FM 2016'da oynadığım bi takımdı, görmek mutlu etti
    Teşekkürler.Arsenal maçını bekliyoruz bu arada .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Toplu Sonuçlar

9 maçtan 11 puan çıkarabildik.Bi ara seri bocaladık ligin üst kesim takımlarına karşı.Amacımızın olmayışı ile de motive olamadık.Fakat bu kadro ile bile güzel maçlar çıkartıyoruz.Doğru yapılanma ile seneye hedef Premier Lig.

Puan Tablosu

Geldiğimizde düşme potasındaydık.Yine zorlu bir iş için kolları sıvadık ve bu sefer alnımızın akıyla çıktık.Yalnız kadrodan hep yakındım.Championship seviyesinin bile altında.Umarım düzgün bir bütçe alabiliriz ve seneye iddialı bir kadro kurabiliriz.

Edit : 5M Euro'luk bir transfer bütçesi verdiler.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hazırlık Maçları

Tüm maçlarda oyuna hakimdik nerdeyse.Oyun olarak iyi bir izlenim çiziyoruz.

Çok yoğun bir transfer dönemi oldu.Gelen oyuncular giden oyuncuların bir tık üstü.Hiç bir aldığımız oyuncu ahım şahım değil.Dolayısı ile profillerini paylaşmanın gereksiz zahmet olarak gördüm.Oyuncuya göre taktik dönemimizde bu transfer sezonu ile başlamış oldu.

Park The Bus

Maçlarda bu taktiksel dizilimle sahaya çıkacaz.Seviyesi diğer takımlara göre çok düşük olan takımımızı başarıya ulaştırmanın anahtarı bunda yatıyor olabilir.Umarız yanılmayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Maffeo'yu bende aldım ama ne yazıkki yabancı sınırlaması yüzünden yer bulamadı ve gönderdim. Performansını takip ediyor olacağım
    Ayrton Senna da Silva

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri