Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 498 sonuç

Konu: Avrupaya Ses Getirmeye Gidiyoruz |SALFORD| 12.Sezon 2027

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Oyuncu Profilleri

Aaron Morley

Rotasyon amaçlı.

Alex Pearce

Rotasyon amaçlı.Tecrübeli bir defans.

Kieran Dowell

Rotasyon amaçlı.

Mamadi Djalo

As kalecimiz olacaktır.

Sven Karic

Zaman zaman as takımda zaman zaman yedekte kalacaktır.

Geçen sene ki kiralık oyuncuları tekrar kiraladığımız için onların profillerini atmadım.Buradaki arkadaşlarımız rotasyonda işimize yarayacaktır.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Kadro Derinliği

Kalecilerimiz

2 Kalecimiz de kiralık ancak 2 side çok iyi.

Defans Hattı

Defans hattımızı geçen sezon bir nebze düzeltmiştik.Bu sene daha iyi bir hale getirdiğimizi düşünüyorum.

Orta Saha

Orta alanda rotasyon için elimiz rahat.Oynayacaklar belli ama arada rotasyon şart.

Hücum Hattımız

Forvetlerimiz yine aynı ama her sene kendilerini geliştirdikleri için bizim en önemli oyuncularımız.Bonservislerini alamıyorum ama bir iki yıl daha kiralamaya çalışacağım.

Oyuncularımız genel olarak bu şekilde.Bu sezon ligde kalmamız yeter ama ne kadar yukarılarda bitirirsek bizim için o kadar iyi.Orta sıralarda bitirebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kadroyu iyi kurmuşsun. Umarım forvetleri daha uzun süre kiralayabilirsin.
    Çalışma iznine gelince 2017 sezonundan sonra İngiltere AB den ayrılmıyor mu? O zaman çalışma izni kalkmadı mı ?

Birleşik Krallık gerçekte AB çıkış hazırlıkları yapıyor. 2 senelik bir süreç bu. Tam olarak 2019 yılında çıkacaklar ve bu durumda oyuna yansıtılmış. Yani oyunda da 2019 yılında AB'den ayrılıyor. Fakat durum şu ki; Çalışma izni olayının AB üyeliğiyle alakası yok. Premier League Yönetimi ve İngiltere hükumeti arasında yapılan anlaşma gereği, kalitesi düşük oyuncuların gelişini önlemek ve belli bir seviye oyuncuların İngiltere Premier League'e gelmesini sağlamak amacıyla yapılmış, belli bir milli olma zorununluluğu getirilmiş bir kuraldır bu. Premier League yönetimi ve İngiltere hükumeti arasında yeni bir anlaşma imzalanıncaya kadar bu kural böyle devam edecektir.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Çalışma iznine gelince 2017 sezonundan sonra İngiltere AB den ayrılmıyor mu? O zaman çalışma izni kalkmadı mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Anladım. Açıklama için teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hocam en başından itibaren keyifle okudum. Resmen "Road to Premier League" olmuş. En kısa zamanda Şampiyonlar Ligi'ni getirmen dileğiyle.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Teşekkürler hocam.Deneyeceğim ama pek sanmıyorum.Randall takımı ile sözleşme uzattı.Çalışma iznide kalkmıyor hocam malesef.

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Birleşik Krallık gerçekte AB çıkış hazırlıkları yapıyor. 2 senelik bir süreç bu. Tam olarak 2019 yılında çıkacaklar ve bu durumda oyuna yansıtılmış. Yani oyunda da 2019 yılında AB'den ayrılıyor. Fakat durum şu ki; Çalışma izni olayının AB üyeliğiyle alakası yok. Premier League Yönetimi ve İngiltere hükumeti arasında yapılan anlaşma gereği, kalitesi düşük oyuncuların gelişini önlemek ve belli bir seviye oyuncuların İngiltere Premier League'e gelmesini sağlamak amacıyla yapılmış, belli bir milli olma zorununluluğu getirilmiş bir kuraldır bu. Premier League yönetimi ve İngiltere hükumeti arasında yeni bir anlaşma imzalanıncaya kadar bu kural böyle devam edecektir.
    Hocam çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim.

Anladım. Açıklama için teşekkürler.
    Quote Originally Posted by Stam View Post
    Hocam en başından itibaren keyifle okudum. Resmen "Road to Premier League" olmuş. En kısa zamanda Şampiyonlar Ligi'ni getirmen dileğiyle.

Teşekkür ederim hocam.Bir premier lige çıkalım yapabilirsek ne mutlu bize.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Lig Başladı

1.Hafta

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

Tam 3 maçta 2 farklı öne geçmemize rağmen kazanamadık.Maçın tamamında iyi oynayamıyoruz ani düşüşler oluyor.Takım çok genç büyük ihtimalle o yüzden diye düşünüyorum.Çok fazla gol yedik 5 haftada.En kısa zamanda biraz daha toparlanmalıyız.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

Güzel bir seri yakaladık.Gollerimizi Randal ve Clayton atıyor.Bu adamlar çok iyi oyuncular olacaklar eminim kariyerin devamında nerelere gelecekler merak ediyorum.Bir de bizim takımdan ayrıldıktan sonra biz ne yapacağız onuda kara kara düşünüyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

9.Hafta

10.Hafta

Puan Durumu

Lige genel olarak iyi başladık.Play off potasına girebiliriz gibi gözükse de aslında o kadar da iyi değiliz.Takım çabuk kırılıyor.Henüz ligin favori takıları ile karşılaşmadık.Karşılaştığımız Fulhamdan 4 yedik.Leed , Aston Villa , Sunderland , Qpr Midlesboro vs.Lig çok acayip takımlarla dolu ve biz hiçbirinin seviyesinde değiliz şimdilik.En kötü yanı da Hücum oyuncularımızı bir yada iki yıl daha kiralayamaz isek seneye işimiz daha da zor olacak.Sabırla oynamaya devam edeceğim.Sonumuz hayrola.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bilindiği üzere İngilterede serbest Transfer dönemi diye bir şey var.Bizde eksik gördüğümüz Orta sahaya 2 oyuncu aldık.Rotasyon amaçlı 9 aylık sözleşme imzaladık.Tecrübeli oyuncularla anlaştık.Takıma abilik yapsınlar.

Jack Colback

Korey Smith

Sezondaki performanslarına göre sözleşme uzatma yoluna gidebilirz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yine de lige iyi başlamışsın. Yenemiyorsan yenilme politikasını büyük takımlara karşı uygulamalısın. Bence sen şimdiden bu iki forvetin yokmuş gibi aramaya başlamalısın. Ne olur ne olmaz diyelim ki tekrar kiralayamadığında yedekte tuttuklarını alırsın. Kiralarsan da bence gene alırsın rotasyonda kullanırsın. Yada kiralarsın.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Yine de lige iyi başlamışsın. Yenemiyorsan yenilme politikasını büyük takımlara karşı uygulamalısın. Bence sen şimdiden bu iki forvetin yokmuş gibi aramaya başlamalısın. Ne olur ne olmaz diyelim ki tekrar kiralayamadığında yedekte tuttuklarını alırsın. Kiralarsan da bence gene alırsın rotasyonda kullanırsın. Yada kiralarsın.
    Başladık aramaya ama bütçemiz kısıtlı.Bir iki isim var aklımızda.Devre arasına doğru kirayı uzatmayı deneyeceğim.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

Öne geçtiğimiz maçları kazanmayı beceremiyoruz.En büyük problemimiz şimdilik bu.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

İyi bir çıkış yakaladık.Güzel puanlar topladık fakat Watford maçında çıldırmamak elde değildi.4-1 den az daha maçı veriyorduk.Gol yeme problemimizi çözemedim.Bu böyle devam ederse Taktiği ve Direktifleri değiştirmek zorunda kalacağım.Genel olarak ise gidişatımız çok iyi.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Muhteşem ikilimiz Randall ve Clayton ile bir yıl daha devam edeceğiz.Bu haber bizi çok mutlu etti.Devre arası duruma göre bir forvet ile anlaşabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaptan SkyBet Championship'te çok ciddi birden fazla takım var, onları alt edip Premier League'e çıkmanı sabırsızlıkla bekliyorum, sanırım önümüzdeki sene daha sağlam başa oynarsın. Son puan durumunu alabilir miyiz?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler güzel çıkış yakalamışsın. Kritik bölgedeki özellikle defans ve kalecinin büyük maç özelliği nasıl? Sanki onlarda konsantrasyon, çalışkanlık ve süreklilikleri ile büyük maç özellikleri sıkıntılı gibime geldi. Yoksa böyle öne geçtikleri maçta kendilerini bırakmalarının başka sebepleri aklıma gelmiyor. Hele özellikle Watford maçında epeyi kendilerini salmışlar.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Kaptan SkyBet Championship'te çok ciddi birden fazla takım var, onları alt edip Premier League'e çıkmanı sabırsızlıkla bekliyorum, sanırım önümüzdeki sene daha sağlam başa oynarsın. Son puan durumunu alabilir miyiz?
    En kısa zamanda puan durumu geliyor hocam.Beklemediğim skorlar almayı başardık umarım sonunuda getirebiliriz.

Tebrikler güzel çıkış yakalamışsın. Kritik bölgedeki özellikle defans ve kalecinin büyük maç özelliği nasıl? Sanki onlarda konsantrasyon, çalışkanlık ve süreklilikleri ile büyük maç özellikleri sıkıntılı gibime geldi. Yoksa böyle öne geçtikleri maçta kendilerini bırakmalarının başka sebepleri aklıma gelmiyor. Hele özellikle Watford maçında epeyi kendilerini salmışlar.

Teşekkürler hocam. Dediklerine en kısa zamanda bakacağım senin önerilerin daha önce takımımızın toparlanmasına yardımcı olmuştu.Konsantrasyonun düşük olabilir oyuncularımızın.Kısa zamanda toparlandık beklenmedik skorlar aldık.Beni endişelendiren şey oyuna verdiğim ara umarım sonunu getirebiliriz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

Resmen Ligin en iyi 4 rakibiyle üst üste oynadık ve beklemediğim şekilde çok iyi sonuçlar aldık.QPR maçı hariç diğer maçlarda üstün oynayan taraf idik.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

27.Hafta

Puan Durumu

Ligdeki son maçlarda yenilmedik.Takımımız iyi bir reaksiyon gösterdi.Lidere Selam durun dedi resmen.Daha önümüzde 19 maç var ve toplamamız gereken çok puan var.Transfer sezonu açıldı ama Transfer yapmayı düşünmüyorum şuan.

Realist konuşmak gerekirse ligin sonunda Şampiyon olacağımızı düşünmüyorum.Şuan ligdeki 11. Takımın bile çıkma şansı çok yüksek.Bakalım önümüzde maçlarda neler yapabileceğiz.Bu tablonun eseri Randall ve Clayton her maç golleri var.

Yönetimimiz Gelecek İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Çok güzel bir çıkış yakalamışsın. Bu puanla düşmemeyi garantiledin. Bu şekilde devam edersende bir playoff neden olmasın. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok güzel bir çıkış yakalamışsın. Bu puanla düşmemeyi garantiledin. Bu şekilde devam edersende bir playoff neden olmasın. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
    Teşekkür ederim hocam.Çıkışımızı devam ettirdik son haftalar yaklaştı.Play off da garanti gibi.Direk bile çıkabiliriz gibi.Bakalım yapabilecekmiyiz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transfer Özeti

Devre arası transfer dönemi bizim açımızdan çok hareketli geçmedi.Bazı oyuncularımız oynamıyor diye şikayet edince onlarla yollarımızı ayırdık ve 2 oyuncu aldık ama profilleri çok iyi değil.Zaten takımdan da son derece memnunum.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

28.Hafta

29.Hafta

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

33.Hafta

34.Hafta

35.Hafta

Ayın Menajeri Ersun Yanal

Arada puan kaybetsek de takımımız çok iyi gidiyor.İlk yıldan fişi çekebilecekmiyiz bende çok merak ediyorum.Ersun yanal da bizim ardımızdan geliyor.Güzel bir çekişme olacak.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

36.Hafta

37.Hafta

38.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

39.Hafta

40.Hafta

41.Hafta

Puan Durumu

Liderliğimiz devam ettiriyoruz.İyi oynuyoruz.Son beş maça geldik.Tek sıkıntımız As takımdan 3 oyuncumuz sakat ve 2 si 4 maçı da kaçıracak.Defansatan bir orta sahadan 2 oyuncumuz yok.

Son 5 Hafta

Resmen komplo gibi duruyor.Son haftalarda takımda bu kadar eksik varken bu takımlarla neden karşılaşıyoruz.Evimizdeki maçları kazanıp toplayabildiğimiz kadar da puan toplamalıyız.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Böyle kritik haftalarda eksikliklerin olması çok kötü olmuş. Direk çıkabilmek için 3 maçını alman gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hayırdır Olgun hocam nerelerdesiniz. Ne oldu son maçlar Prömiyer lige çıkabildik mi ?

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri