Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: A Milli Takım kadrosu açıklandı

Default A Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmasında 6 Eylül'de Frankfurt Commerzbank Arena Stadı'nda Malta'yla karşılaşacak kadrosu ve programı açıklandı.

A Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe)
    Tolga Seyhan, Orhan Ak, Arda Turan, Ergün Penbe, Hakan Şükür (Galatasaray)
    Gökhan Zan, İbrahim Toraman (Beşiktaş)
    Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor)
    Özden Öngün (Konyaspor)
    Hüseyin Cimşir (Trabzonspor)
    Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin)
    Nuri Şahin (Borussia Dortmund)
    Nihat Kahveci (Villarreal)
    Fatih Tekke (Zenit Petersburg)
    Halil Altıntop, Hamit Altıntop (Schalke 04)

Default Nobre'nin 'Milli' üzüntüsü

Beşiktaş'ın golcüsü Marcio Nobre Milli Takım'a çağrılmadığı için üzgün

Türk vatandaşlığına geçtikten sonra "Aurelio gibi Türk Milli Takımı formasını giymek isterim" diyen Mert Nobre, Malta maçı kadrosuna dahil edilmedi. Brezilyalı futbolcu cezalı olduğu için kendisini gösteremediğini, ancak önümüzdeki haftalardan itibaren form grafiğini yükselterek Teknik Direktör Fatih Terim'in gözüne girmeye çalışacağını söyledi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    ergün hangi akla hizmet milli takıma seçildi anlamıyorum
    Gerçekten doğru mesela burak yılmaz b.bölükbaşı gibi oyuncular vardı kadro gençleşecek diye beklerken ergün çıkageldi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Oh be allaha şükür necatiyi çağırmamış milli takıma

Bizim deliyi dusunebilirdi Fatih Hoca.Ayrica Ergunu almasindan dogal ne var.Olusu bile Umit ozattan iyidir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ergün yerine sakaryada oynayan ergün teberi alsa daha iyi olurdu valla dinazorları milli takımda görmek istemiyoruz artık
    Anlamadigim konu. Niye Erguna burda hakaret ediyorsun. Sana bu hakki kim veriyyor

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Hani takım revizyona gidiyordu? Kimi kandırıyor fatih hoca?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hakaret mi
    arkadaşım takımında hiç oynamayan yaşı neredeyse 40'a gelmiş ve haketmeden milli takıma seçilmiş bir adama karşıyım kimseye hakaret ettiğim falan yok
    Dinazor seni seviyorumun ingilizcesimi yoksa arkadasim
    Geyige aldigima bakma yaptigin yanlis.Fikrini dinazor demedende cok rahat diyebilirdin. YoK SANAne birader dersen orasi ayri. Ama rahatsiz oldum bu hitap biciminden ondan soyleyeyim dedim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Gazetede okudum. Eğer doğruysa Ergün'ü alma sebebi İsviçreli kendi sahamızda 4-2 yendiğimiz maçta 3 assistimizi yapan Ergün.. Bu sebebten dolayı ve sol kanatta iyi oynayan birini bulamayan Fatih hoca yeniden Ergün'ü kadroya çağırmış..

İyi hoş çağırmıştı daha Galatasaray'da forma bulamadı doğru düzgün niye Milli Takım'a çağırırsın ki?

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ergun hala cok kaliteli bir oyuncu... tabi ki cagiracak zaten Ergun u Terim den iyi kimse tanimaz..

15. Default

ergün sabunluk olmuş artık bir işi yaramaz onun yerine genç bi oyunaya verse iyi olmazma hem genç oyunucun önü açılır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ilk 11 i merak ediyorum .seçilenlerin hepsi ilk 11 de oynayabilir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    ergün sabunluk olmuş artık bir işi yaramaz onun yerine genç bi oyunaya verse iyi olmazma hem genç oyunucun önü açılır

bu fatih hocadan bir *bişey* olmaz!adam gitmiş hızları sıfır olan hakanı ve ergünü almıs!hala aklı cimbomda !yeter artık biz bıktık milli formada yaslı yaslı sabunluk yası bile gecmiş adamlar görmeyi fatih hoca bıkmadı!hakanın yerine vaya ergünün yerine hatta rüstünün yerine mükkemmel genc oyun cular var!onları alsın!bide milli kadro genclescekti bu mu genclik?fatih hoca bu gidisle bırak sabun dükkanı acmayı tras köpügü dükkanı acacak ben size söliyim!

edit:*bişey* in yerine baska bi kelime vardı ama site kurallarına uymamız lazım

Bunlar yavaş yavaş olacak şeyler. Hemen şıp diye tüm oyuncular gençleştirilemez.. Zamanla yaşlı futbolcular takımdan kesilir.. Bize yine Fatih hocanın bir bildiği vardır demek düşer..

19. Default

doğru sölüyo

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    doğru sölüyo

ya abi bu yaslı oyuncuların son devri 2002 de dünya kupasından sonra kesilmesi lazımdı!4 sene gecti hala hakan,ergün,rüstü var utanmasa kendiside oynucak!bundan bi 4 sene sonra ancak kesilir bu yaslı oyuncular ben size diim

21. Default

arkadaşım bunlar aldı dünya 2 ciliğini sen adamın kadrasuna nie karışıyosunki sanane adam kurmuş sanane

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    ya abi bu yaslı oyuncuların son devri 2002 de dünya kupasından sonra kesilmesi lazımdı!4 sene gecti hala hakan,ergün,rüstü var utanmasa kendiside oynucak!bundan bi 4 sene sonra ancak kesilir bu yaslı oyuncular ben size diim

Yahu ne dersdin var senin yasli oyuncularla.Gencler cok bir haltmi yiyo sanki.Hangisi iyise oynayacak.Adam yasli diye birdaha milli takima gelmesinmi. Fatih hoca faydalanmasin mi. Siz degilmisiniz genc diye 30 yasindaki Fatih tekkeyi Hakan Sukure oneren. Ergunu ozata oneren.Ondan hic kasmayin.Nuri Sahini 16 yasinda milli yapan adam bu. Ondan triplere girmeye gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

yaa arkadaşlar TOLGA-Ergün gsnin Maçlarındaa oynuomu Ben göremiorumda hiçç veyadaa bizde birşey var Fatih hocamı görüoo sadece

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bu fatih hocadan bir *bişey* olmaz!adam gitmiş hızları sıfır olan hakanı ve ergünü almıs!hala aklı cimbomda !yeter artık biz bıktık milli formada yaslı yaslı sabunluk yası bile gecmiş adamlar görmeyi fatih hoca bıkmadı!hakanın yerine vaya ergünün yerine hatta rüstünün yerine mükkemmel genc oyun cular var!onları alsın!bide milli kadro genclescekti bu mu genclik?fatih hoca bu gidisle bırak sabun dükkanı acmayı tras köpügü dükkanı acacak ben size söliyim!

şu yaşlıların yerine oynayabilecek futbolcu kimmiş merak ettim doğrusu Ergün konusunda haklısın ama H.Şükür Türkiye'nin en büyük golcüsüdür
    Birde eğerki F.Terim takımcılık yapsaydı fenerden o kadar oyuncu biraz zor yer bulurdu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by crespo009
    yaa arkadaşlar TOLGA-Ergün gsnin Maçlarındaa oynuomu Ben göremiorumda hiçç veyadaa bizde birşey var Fatih hocamı görüoo sadece
    o zaman defansın soluna ve ortasına oyuncu söyle mesela sola erhünden iyi oyuncu varmı veya tolga can arat ve toramandan çok mu kötü bence ikisdedoğru seçim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

SOla Ergün Teber-Fatih Ceylan-Celaleddin Koçak

Ortaya Aydın( Kayserili )

Aydın kim diyeceksinn ama kayseri Defansının bel kemiğii O adam tek Eksiği 3 Büyklerde oynamaması

Ergünü alıp da iyi yapmış en azından doğru düzgün orta yapar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yahu şu kendi takımlarında kadroya bile giremeyen adamlardan milli takım kurma huyundan vazgeçemedi bu fatih hocam..
    şaşkınlıktan dilimi yutacağım..Burak yok ? ? ?şaşkınım, şaşa kalmış dumurlardayım..

Burak'ın mevkisinde birçok adam var. Alınmaması normaldir.

Ergün'ü de almasının sebebi, sol kanat kıtlığıdır. Bence bütün Türk sol kanatlar kötü. Kötünün en iyilerini almış. Normal.

saçma....

Bak bakalım hangi milli takım kadronun tamamını gençleştiriyor..

Bana bir takım göster

Hoca bir yanlış yapınca Avrupa da böyle oluyor o da öyle yapsın dersiniz
    avrupa daki gibi yapınca da aman sabunlukları getirdi diyorsunuz ..

Yorum Yok

not: O *bişey* i almalı da s........
    (forum kurallarına uymalıyız gerisini boşverdim anlayan anlar)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri