Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: İlk 10'a Girer!

arkadaslar adam istedigi kadar bitirici olsn top olmazsa hic bi halt olmaz istersen forwete eto yu koy

gerci fenerde top atcak cok adam war, alex tumer , yanniz abartmamak lasm sonradan ii performans gostermeyince , bekleneni veremeyince mahcup olmayn

bide haber bence kolpa, atletico nun hocasi bosuna gaz vermesn adam ztn aldigndan fazlasina satmis, chelsea ye giderkende o kadar para yapmiyacagini biliorz malum kara para aklama olaylari

kezman dususte bakildgnda 3 senedir , benm temmennm bunun nice 4-5 seneler olmasi

ama fenere hayirlisi olsn , buyuk transfer yaptilar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Alex'in istatistiklerine bi bak istersen
    Burak Abi Alex tamam tanınan bi futbolcuda neresi çok ünlü? Ortega,Van Hooijdonk,Kezman,Anelka,Appiah bunlar Milli Takımlarında SÜREKLİ oynamış futbolcular. Ama Alex'in neresi SÜREKLİ? Bence Alex tanınmış ve iyi bir futbolcu olabilir ama asla ÜNLÜ BİR FUTBOLCU olarak düşünmüyorum onu.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bence kezman fenerbahçe de yeniden parlayacaktır çünkü türkiyedeki defans oyuncuları maalesef iyi değil ve kezman gibi fırsatçı oyuncular karşısında çok zorlanırlar
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by LaKe
    Burak Abi Alex tamam tanınan bi futbolcuda neresi çok ünlü? Ortega,Van Hooijdonk,Kezman,Anelka,Appiah bunlar Milli Takımlarında SÜREKLİ oynamış futbolcular. Ama Alex'in neresi SÜREKLİ? Bence Alex tanınmış ve iyi bir futbolcu olabilir ama asla ÜNLÜ BİR FUTBOLCU olarak düşünmüyorum onu.

milli takımda Alex mi sürekli diildi? o saydığın isimlerden daha çok milli oldu nerdeyse... 60 kez... her gittiği takımda da nerdeyse bütün sezon forma giyiyo... ve her şampiyonlar ligi maçında özel önlem alınan bir isim maçlardan da görüyoruz o sebeble etkisiz kalıyo... bu adam ünlü bir futbolcu olmasa rakipleri nasıl korkutur bu kadar? Alex o saydığın isimler kadar etkili ve ünlüdür...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by LaKe
    Kardeşim bak ününden bahsetmedim ayrıca sadece milli takıma bakarak ünlü veya değil diyemezsinki. Alex biz transfer ettiğimiz sezon Brezilya milli takımında kaptan 10 numara ve güneyamerika kupasında asistkralı ve en iyi oyuncu seçildi.Kezman sırbistan appiah gana milli takımında oynadı alex Brezilya'da karşılaştıramazsın bile.
    Cengiz by cevapta sana. Ben Kezmanın bi devamlılıgını +dribling yapıpta (Anelka gibi veya Ronaldo) gol atığını görmedim öyle bir yeteneğide oldunu sanmıyorym. Sadece gol yollarındaki isabetli vuruşlarını biliyorum. Kesinlikle tekrar söylüyorum Nobre'den çok farklı bir oyuncu değil sözümün arkasındayım. Bunuda zaten zaman gösterecek.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri