evet arkadaşlaren çok kaç yaptınız galibiyet serinizi??
Ben fener ile 29 yapmıştım
ya sizler...
not:ark. ben bu konunun başka açıldığı yer görmedim aradım ama bulamadım eğer warsa ÖZÜR DİLERİM![]()
evet arkadaşlaren çok kaç yaptınız galibiyet serinizi??
Ben fener ile 29 yapmıştım
ya sizler...
not:ark. ben bu konunun başka açıldığı yer görmedim aradım ama bulamadım eğer warsa ÖZÜR DİLERİM![]()
ben at. madrdle 20 yapmıştım heralde
sitede bi arkadaşın yanlış hatırlamıyosan 80 di galiba.
80 minapmış be
ben fenerle 38 yapmıstım en fazla
o arkadaş fm nin kitabını yazmışOriginally Posted by barcelos
![]()
benimde 2 lig yenilgisiz bitmisti .. fb ile
Hayır abi 80mç yenilmeme vardı onda.Yani arada beraberlikler var.
Benim galiba 38 olacaktı....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Galibiyet serisi 25 ler civarına kadar yapmıştım galiba...Yenilgisizlk 40 larda ve hala devam ediyor..
Benim yenilgisiz yaklaşık 112 maç olacak....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Abi yavaştan söyleyeyim dedim 112 değil.bu hafta ile birlikte 127 oluyor.
Yani kariyerde lig yenilgisi yok....
ben es-es ile 2. lig b den süper lige cıkana kadar hep kazandım. 70 maç flndı yanlış hatırlamıosam.
ne sööliim çok alçak gönüllüsünOriginally Posted by hp-fm-gs
![]()
Schalke İle 34 - GS İle 29
30 dan yukarı çıkamadım
fb ile 24 mac sonunda manchester ile berabere kaldım
benim yenilgisiz seri 3 sezondu beraberlikler oldu ama yenilmedim.biliyomusunuz hep yenincede oyunun zevki kacıyo.arada bi yenilcen.ligde basabas gidicen![]()
kızıl yıldız ile 19 maç
50 civarı yenilgisiz kalmıştım.
ben yeni oyuna başladım bugün 7 de 7 gidiyom Kartalspor la
fb ile 24 üst üste galibiyet ve 75 maç yenilmezliğim oldu..
ben fenerbahcenin basindayim ve 34 macda 11 mac kazandim vieri gibi yildizlarim var
32 yaptım drogheda utd ile...bu takım kim diyosunuzdur takımı alma sebebim renklerinin bordo mavi olması ve logosunda ay-yıldız olmasıayrıca takım irlanda cumh. liginde mücadele ediyo
33 maç galibiyet serim var fenerbahceyle
bn rizeyle 17 yapmıştım 4. sezonda....şimdi fb de sezon 2008-2009 18 maçlık bi serim var...lig devam ediyo
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
42 Galibiyetle gidiyom ne yenilgi ne beraberlik
fener ıle 2010 a kadar 400 macta namalup ama 30 ksuur beraberlıkle gıtmıstım
fm 2006 da fenerle muthıs bır kadro ıle samp lıgde ılk turda gol dahı yemeden tam bır sezonu 5 kupa ıle ve tum macları kazanarak kapattım
adrıano daha sezon yarısındayken fenerın favorı personelı olmustu ve adrıoanun favorı klubu fb olmustu...
genclerbirliği ile 32 galıbıyet 2 beraberlık yaptım
aynı sezonun sonunda 5 6 orta sıra takımını retedıp bayern munıchten teklıf gelınce kaydedıp dusunmek ıcın cıkmıstım
nadson ---yenı ronaldo
bruno moraes ---yenı ronaldo
ugur yıldırım
ısmaıl gulduren serdar tascı serhat akın gıbı oyuncularla hemde
4 yabancı ıle sıxto peralto carıgnano ve yukardakıler
Originally Posted by erdemerok
![]()
![]()
![]()
![]()
yeğen naaptın sen yaw
![]()