valla bende baya bi süre genç transfer yapmadığımda hemen başkan devreye girip oyuncu transfer yapıyo
valla bende baya bi süre genç transfer yapmadığımda hemen başkan devreye girip oyuncu transfer yapıyo
bana da bikez aziz başkan grosso yu getirmişti ozamanlarda bilmiom grosso yu diom solda deniz i oynatırım defans sol bok gibi bi baktım adam ilk sezon 14 asist yaptı
aslında iökanım olsa oyunda ellerinden öpüyorum diecektim baskana saol aziz baskan
Originally Posted by uğuray1907
özrün kabul edildi
ama nedenini bilmiyom![]()
bende bi kere siirt köy hizmetlerinde başkan toilet imgeldi gidip ronaldinhoyu getirmişti,sonrada toilete gitti![]()
o nası oldu be...
ya beyler inanılmaz bisey oldu cimri aziz yıldırım kasaya para soydu.hemde 100 mil dolar.sastım kaldım.sugar daddy acık degil onu soyliyim.2saat agzım acık kaldı.inanamadım...
aziz yine rahat durmadı bu seferde ronaldinho yu almaya calıstı gelmesini isterdim ama oynatmazdım adam gelmis 33-34 üne.ondan daha iyi oyunculara sahibim.iyiki gelmedi![]()
valla benim başkan ozhan nın çıtı çıkmıyo kupalar gelince oturuyo derbilerde kupaalarda alınan galibiyetlere seviniyo
sugar daddy yapınca alıyor bir keresinde Juventusta 25 M transfer ücetini 50 M ye çıkarmıştı diğer başkanlarım Abramovic 60 M dolara CAmoranesiyi aldı![]()
en iisi Aziz Yıldırım bence.Mali krizdeydim geldi cebinden kasaya 30 milyon euro bıraktı bugün....Bazen de transfer yapmayınca kendi yapıo...
bende abramovic yıldız istedi bende yıldız almayınca o gidip totti yi almış