Fm gerçekten de oyunlar arasında büyük bi istisna ve bende de %10 gibi bi yerde.
Fm gerçekten de oyunlar arasında büyük bi istisna ve bende de %10 gibi bi yerde.
Hımm bencede![]()
%15.........
Hadi yahu başka yazan yokmu ?
%1 bile değil hayatının en gusel gunleri fmde geçmiyor.fakat fm oynarken çok onemli maçları alınca sevinirsin o kadar
ben saat olarak hesaplarsam günde yaklaşık 24 de 5-6 gibi yüzdesini bilmiom sanırım %20-25 arası olması lazım
..........1.....
BEnim gibi üniversite okuyorsa afedersin de sıkar bırakmaması....Originally Posted by Jeust
![]()
Benim için hiç....
benim icin su sıralar %1.cunku su sıralar pek oynamıyorum.ama gercek oynamaya baslarsam %15-20
benim hayatım %40 sevgilim,%40 ailem,%20 okulum fm hiçbirşey ifade etmiyor sadece boş zamanları geçirecek bir eğlence.Kendimi bir oyuna hapsedecek kadar manyak değilim![]()
benim %5-6 falandır
%1 en fazla arkadaşlar sonuçta bu bi oyun hayatın bazı gerçekrleri var kendnizi kaptırmayın bu kdr....
eskiden %90 falandı şimdi% 50 bile deil soğudum...ilk başlarda sarıyodu
% 5 en fazla ortalamada öle zaten okullar başlayınca bilgisayarında kalkması gibi bi durum söz konusu olabilir onun için benim bırakamamak die bi seçeneğim olmayadabilir![]()
sabah 1o gibi otururum gece12 ye akdar kalkmam tabi sadece fm değil full pc ama bu siteyle uraşırım bide fm
yani % 90 ben ölmüşüm siz ne diyonuz ya![]()
% 10 da yemek tuvalet biras uykubirasda kardeşle tartışma
tabi bunlar yazın olur okul zamanıda ödev bittiğinde direk pc
Benim %55 -%60 civarı.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
en fazla %5
bilgisayarda iki tane oyun kurulu. bbiri fm biri winning eleven 8 yani benim hayatımda % 10 falan
10 dur okuldan geliyorum 4de iftara kadar
%30-40 falan![]()
%20 30 falan
benim uyku &30 gezmek %20 % sex%10 diğer %30 fm%5 Birazda %5 boş boş takılmak
benim uyku hariç %50
SaÇma Bİ Konu
%65 yani çok bir zaman
% 0,0000001 bile değildir..sonuçta oyundur yani..
benimki yaklaşık %60 falan
60fazla yaw
dostum şimdi doğruya doğru; sen günde kaç saat fm oynuyorsun? 15 dakika mı? ancak 15 dakika oynarsan %1 olur.. lütfen hesapsız yorum yapmayalım ben günde 1 saat oynarım(ortalama) o da %4 e tekabül eder.Originally Posted by yavuzselim_58
sonuçta oyundur evet ama sen günde 50 salise falan mı oynuyorrsun? lütfen abartmayalımOriginally Posted by burrockk
1 saat %1 olmazki 4.bişi olur bu bir ben okuldan 4.45de gelirim iftara kadar