hakem de iyi niyetli fb nin bu kadar parası boşa gitmesin dedi!!!! olan antalya ma oldu.
hakem de iyi niyetli fb nin bu kadar parası boşa gitmesin dedi!!!! olan antalya ma oldu.
Nereden biliyorsun o olmassa ondan sonraki gol olacaktı nede olsa hepsi duran toptandı belki gol sayılmasa Antalya oyuncu sokmayacaktı böyle devam edecekti belki sonraki atakta gol olacaktı.Originally Posted by hurmet
ben "burağın golü" anlamında söyledim onu...Ama Haklısın ne Luganoyu ne Anelkayı ne de burağı suçlayabiliriz tek suçlanılacak hakemlerdir tff dir....Originally Posted by cArsı_nas
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Originally Posted by batuhan1907
önce sen güzel yorum yapmayı öğrenip çarptı değil de oynadı de sonra başkalarına kabahat bul.
Originally Posted by batuhan1907
sen nereden biliyorsun peki bunları?
sizn yönetime göre ADALET kavramı içinde FB LEHİNE yapılan hatalarda DAHİL olduğu sürece Saniye de 5 mesaj DEĞİL 10 MESAJ BİLEY YAZILIR... Sizin yönetime göre ADALETLİ DAVRANMAMAK dmeek FB ALEYHİNE hata yapılması olduğu sürece TEPKİLER artarak devam edecektir...Originally Posted by batuhan1907
burda genel olarak hakem ve nıhat ozdemır elestırıldı ben ondan bu yorumu yaptın ustune alma ama burağı herkes yerden yere vurduOriginally Posted by scolari12111
bu kaçıncı el
daha kaç el oynacaklar
En Azından sizde bilmiyorsunuz?Originally Posted by scolari12111
@hizlioğlu;
Biz Fener lehine değil Burağ'ın durumunda susan federasyon'a Türkiye Kupasında maçtan önce hakemle yemek yiyen takıma çıkmayan seste ve Manisada yerine İzmirde oynnaacak maçın karar alınıp Manisa'da oynanmasına ve daha nicelerine karşı yapılan hatalara karşıyız....
Originally Posted by cArsı_nas
vuracak tabi o nu da lugano yu da anelka yı nobre yi de dediğim gibi paraayla futbolcu alınır insan değil.hiç mi düşünmüyorlar karşısında ki oyuncuları emekleri biri de maç içinde çıkıp golü verme elime çarptı, penaltı değil desin.bunların peşinden milyonlar gidiyor bir de çok seviyoruz ölüyoruz diye çoğu para için herşeyi yapacak insan müsvetteleri!
ya böyle şeyler yazmayın çocukca şeyler bunlar yaOriginally Posted by batuhan1907
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben buradaki çoğu kişiin seviyesindeki yorumları yapıyorum seviye üst olsa bunu yazmazdım.Originally Posted by Nedvedmania
katılıyorum 10 elmam vardı 3 ünü yedim kaç kaldı gibi.Originally Posted by Nedvedmania
bu cümle de seviyeni belli etmene yetti zaten.Originally Posted by batuhan1907
işte bakalım bunlara ne cvap verilecek?Originally Posted by batuhan1907
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Originally Posted by tosunpasa
ne yapalım o şöyle bu böyle mi diyelim tabi siz yüz akısınız türk futbolunun herkes kötü.ben diyorum tsl şaibelibir ligdir takım ayırmaksızın.ama siz hala aynı şeyleri diyorsunuz ve eliyle oynadı diye kabul edemiyorsunuz.bu yüzden konuşacak birşey yok tebrik ederiz fb tarafını hakem de dahil olmak üzere.cordoba da üstüne alınabilir.o na da tebrikler.
manisa ile oynanan maç manisa da oynanır..ne kadar saçma şeyler yazıosunuz yaaa.konuyu saptırmayın....konumuz eller we fenerOriginally Posted by tosunpasa
neden o zaman gs bjk ve trabzonspor izmirde oynadı??!!Originally Posted by tardelli11
Niye başlangıç 1959 da iken 1958'e alınıp Bjk'ye bir yıldız kazandırıldı. Niye Ankaragücü ligden düştüğü zaman kupayı kazandı diye ligde bırakıldı.
geçen sene manisanın sahası bakımdayken çoğu maçını izmirde oynamıştır..konuyu saptırmayın..
konu maçtır..maç yorumlarını alayım..el ile ilgili tek kelime daha görmek istemiyorum..sadece maçı konuşun..El ile ilgili mesajlar silinecektir..söyleyecek olan söyleyeceğini söyledi..
butuhan..seviyeyi beğenmiyorsan yorum yapma..yada siteni seviyesine dil uzatma..burdaki seviyeyi biz koruruz meraklanma..
aynen öyle olacak coşacak ikisideOriginally Posted by batuhan1907
![]()
Futbola gelince...
Lugano maçın kahramanıydı. Attığı 2 gol ve 1 asistin dışında, kademedeki başarısı, hava hakimiyetine hayran kaldım. Çok iyi bir savunma oyuncusu.
Gollere gelince. İlk golde Rüştü'nün hatası vardı, o topu kurtarmalıydı. İkinci golde de Edu'nun hatası vardı kafa topunda. Onun dışında Edu da iyi oynadı.
Edu - Lugano iyi bir ikili olacaktır. İlk maç için iyiydiler.
Kezman - Deivid'e gelince, Deivid istediği topu alamadı, şut bile vuramadı. Kezman ise 2 gol fırsatını değerlendiremedi; fakat hırslıydı Kezman. Koşuyordu, orta sahada top kovalıyordu. Aynı şekilde Deivid de öyleydi. Bu açıdan beğendim.
İlk maç için iyiydi yeni transferler, daha iyi olacaktır. Tek maçla yargılamak doğru olmaz.
Rüştü ve Ümit Özat çok kötüydü. Kerim'i çok beğendim açıkçası. Tümer ilk yarı iyiydi, ikinci yarı kötüydü.
Yılmaz Vural'ın taktiği iyiydi, alan daralttı baya. Zico biraz erken davranıp Tuncay veya Mehmet Yozgatlı'yı oyuna alsa, farka giderdi Fenerbahçe. Zira alan daraltıyordu Antalyaspor ve bundan tek kurtuluş hızlı oyunculardı. Tümer alan daraltmada çok başarısız oldu, topu kurtaramadı.
Alex de savaştı bugün, çok beğendim, duran toplarda yine ustalığını konuşturdu.
Zico oyuna biraz daha erken müdahale etmeli bence, geç kalabilir.
Lugano gerçekten üstün kalitede bir oyuncu bu lige gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncusu olabilir artık Alex dediğin gibi şavaşmaya başladı bu bizim için çok iyi bir durum inşallah Avrupa'da bunları yansıtır.
rüştü ne zaman iyiki zaten?
volkan şimdi dünya çapında bir kaleci olamamışsa bunun tek sorumlusu rüştü ve onu oynatanlardır bana göre.elinde kaliteli ve yıldız adayı bir kaleci varken bilmem kaç yaşında ve sürekli hatalı goller yiyen kaleci rüştüyü tekrardan getirip kaleye koymak bence akıl karı değil.![]()
Şampiyon, sana katılmamak elde değil. Ama neden buna Zico da katılmıyor? Daum bir devre boyunca (ŞL'deki maçlar da dahil), geçen sene Volkan'ı oynattı ve tek hatası Schalke maçındaki ıskasıydı. Onun dışında sıfır hata yaptı. Rüştü'nün hataları malum. Rüştü'nün en iyi maçı bence ilk D.Kiev maçı ve Denizlispor maçıydı.
Rüştü bence Türkiye'de bir idol ama son zamanlarda reflekslerini kaybetti doğaldır yaş ilerliyor Rüştü en iyi dönemi bana göre 2002 Dünya Kupasıydı ve o bir Dünya çapında efsane oldu çünkü Dünyada en fazla milli olan kaleci ünvanına sahip. Volkana gerçekten yazık oluyor aslında Rüştü hem kaleci hem antrenör sözleşmesi imzalanıp geleceğin kalecilerini yetiştirmesi sağlanabilir.
ben böyle adamlara sinir oluyorum zaten.konyaspordada n.sağlamın değişmez adamı ve daha önceki teknik adamların aynı zamanda tayfun türkmen.taraftarın devamlı yuhaladığı bu adam herne hikmetse sürekli ilk 11 de yer bulur kendisine?Originally Posted by eGowiCh
rüştünün durumuda aynı şekilde,ama hakkını yememek lazım,antalyadayken gerçekten iyi kaleciydi rüştü.ama şu an için volkanın önünü kesmekten başka birşey yapmıyor.
Bugün ilk kez Fenerbahçe taraftarıyla buluşan yeni transerlerimizden Mateja Kežman "Bu taraftar toplu olarak aynı sesi çıkartıyor. Biraraya gelerek kesin eğitim almışlar. Ben dünyanın hiç bir yerinde böyle bir taraftar görmedim. Normalde tribünlerden ayrı ayrı sesler çıkar. Bugün sahanın dört tarafındaki bütün tribünlerden "Çünkü Fenerbahçeliyiz "sesleri geliyordu. Bugün bunu öğrendim" dedi.
İlk maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyleyen Kežman "İyi bir sonuç aldık. Ancak istediğimiz oyunu henüz sahaya yansıtamadık. Daha uyumlu ve keyif veren maçlar çıkartabilmek için çok değil bir kaç maç sonra değişik bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Ama taraftarımız muhteşem " dedi.
lugano ancak song türkiyeden gittiği zaman en ii defans olabilir...burası brezilya ligi değil....Originally Posted by batuhan1907
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, oyuncularının, kalitelerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyarak Antalyaspor maçını kazandıklarını söyledi.
Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçının zor geçtiğini belirterek, ''Futbolcularım sahada çok savaştılar ve ellerinden gelen herşeyi ortaya koydular. Oyuncularım, kalitelerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyarak, hakettikleri bir galibiyet aldılar'' dedi.
Karşılaşmada gollerin çoğunun duran toplardan geldiğini hatırlatan Brezilyalı teknik adam, ''6 golün 5 tanesi duran toplardan, hatalardan gelen goller. 2 takım da birbirini iyi etüt etmiş. 90 dakika iki takım da iyi mücadele etti. Galip gelen taraf, şansları iyi değerlendiren biz olduk'' diye konuştu.
-''TUNCAY, TAKIMA CANLILIK VERDİ''-
Zico, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Tuncay'ın, galibiyette önemli rol oynadığını kaydetti.
Maçtan önce yedek kalacak oyuncularla konuştuğunu belirten Zico, şöyle devam etti:
''Can ve Tuncay ile de görüştüm. Onlara (Şampiyonluklar ya da galibiyetler 11 futbolcuyla kazanılmıyor. Biz bir takımız, başarıları beraber yaşıyacağız) dedim. Tuncay, sonradan oyuna girdi ve takıma canlılık verdi, profesyonelliğin nasıl olması gerektiğini gösterdi. Onun gayretiyle galibiyeti aldık. Benim için oynayan futbolcu ile yedek oyuncu arasında hiçbir fark yoktur. Çünkü yedek oyuncumun da takımı için maçı çevirebilecek bir oyuncu olduğunu bilirim.''
Brezilyalı çalıştırıcı, yeni transferlerin performanslarıyla ilgili bir soru üzerine, ''Tüm futbolcular takım için sahada istedikleri performansı gösterdiler. Tabii ki yeni futbolcuların alışması için 4-5 maçlık süreye ihtiyacımız var. Önemli olan onların takım için oynamalarıydı, kendi için oynamak değil. Bugün yeni oyuncular takım için ne kadar istekli olduklarını gösterdiler'' diye konuştu.
Avrupa kupasında kendilerini FC Randers ile çok önemli ve zor bir maçın beklediğini kaydeden Zico, ''Evimizde avantajlı skor almak zorundayız. Ancak, biz bu maçları içeride de dışarıda da kazanacak güce sahibiz. Umarım böyle olur'' dedi.
Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla UEFA Kupası 1. tur ilk raundunda Danimarka'nın FC Randers takımıyla İstanbul'da yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.
Sarı-lacivertlilerin, 11 Eylül Pazartesi günü de Samandıra Tesisleri'nde İkinci Lig ekiplerinden Pendikspor ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi.
-VURAL: ''GOLLERİ DURAN TOPLARDAN YEDİK''-
Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da iyi oynadıklarını ama golleri duran toplardan yediklerini söyledi.
Vural, puan almak, hatta kazanmak için maça çıktıklarını vurgulayarak, ''Fenerbahçe'nin, yeni bir takım olduğu için zorlanacağını düşünmüştük, öyle de oldu. İlk yarıda rakibimizin 4-5 pozisyonu, bizim 3 pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda iki takımın da 5'er pozisyonu oldu, ama onlar 4 gol attı. Üzüldüğüm nokta gollerin 3'ünün duran toplardan olması'' diye konuştu.
Tuncay'ın golündeki elle oynamayı hakemin göremediğini savunan Vural, ''Bunlar olabilir, hakem görmedi. Bu 4 genç hakem de çok iyi maç yönetti'' dedi.
Vural, Fenerbahçe'ye UEFA Kupası'nda başarılar dileyerek, ''Umarım 100. yıllarında Türkiye'ye şampiyonluğu kazandırırlar'' dedi.
Nedir bu hiddet, üst düzey oynadı.Neredeyse sıfır hata ile oynadı, gol de attı.Originally Posted by tardelli11
Çok yüksek paralara satılabilecek bir oyuncu, zaten olabilir yazılmış.İzleyelim görelim, öfkeyle kalkan zararla oturur.Zaten ben kendisini izliyordum, çok üst düzey bir stoper.Kendisini Laursen'e benzetiyorum.Seri, hızlı ve güçlü, hava hakimiyeti de çok iyi.Agresif oynuyor, dengesiz dalarsa çok kart görebilir.Bu da eksiği.
Brezilya Ligi çok kötü bir lig mi yani?
Ronaldinho, Carlos, Ronaldo, Garrincha, Pele, Zico nereden çıktı?Lig'i kötülemek kadar saçma bir şey olamaz, en kötü ligden bile yıldız çıkabilir.
Lugano Türkiye'ye gelmeseydi Atletico Madrid ile anlaşıyordu..
------
Ümit Özat bitmiş, hali bile yok.Takım zaten onunla 1 kişi eksik oynuyordu.
Tümer'in takım savunmasına pek katkısı yoktu, şimdi de bol bol top kaybı yapmaya başladı.Tuncay da keza tekniksiz.
Orada artık Uğur Boral'ın oynaması lazım.Sağ bek, sol bek gelse takım çok değişir.
Kezman hiç hazır değil, Deivid'in ayağına top gelmedi.Bekler işlemiyorsa 4-3-1-2 oynamanın ne mantığı var.Sivasspor'dan Hayrettin alınsa Ümit'ten daha çok iş yapar.
Lugano mükemmel, Edu çok iyi markaj yapıyor.Edu'nun bir iki ufak hatası dışında pek hatası yoktu, tek bariz hata altıpasın az önünde arapasını kaçırdı.O kadarı da kabul edilebilir, daha ilk maçı.Lugano hızlı, seri kesici, Edu markajcı, ilk adımı kötü değil.İkisi Laursen - Zambrotta yanyana gelmiş gibi göründüler bana
Bu takımın en az 8-9 maça ihtiyacı var, uyum sorunu yaşanıyor..
İlk duran toptan golümüzü attık bu sezon ligde. Bi ara korkmaya başlamıştım Alex artık duran top atamıyor diye ama bugün rahatladım...
Alex'i hiç bu kadar mücadele ederken görmemiştim, ilk yarı 2 top çaldı. Pek etkili olmasa da pres yapmaya çalıştı, koştu, beğendim yani.
Diğer beğendiğim bir oyuncu Mehmet Aurelio. Bu adam şahane Milli maçtan sonra yine aynı performans devam ediyor. İşini yapıyor, fazla gösteriş yapmıyor.
Appiah ona diyecek söz bulamıyorum. Türkiye'de oynayan en iyi yabancı olduğunu bir kez daha kanıtladı bence. Maçtan önce de ödül almış, o da onu daha da hırslı olmaya itmiş bence.
Yeniler hakkında daha yorum yapamayacağım, uyum sorunu olduğu açıkça göründü zaten. En kısa sürede atlatırlar umarım....
Uyum sorunu giderildiğinde daha bol pozisyonlu zevkli maçlar izleyeriz...