ronaldinho yu soylemeye gerek yok ama onun dışında c.ronaldo ve schweinsteiger süper ikisini de bir çok takımda denedım
ayrıca türkiye liginde alex in üstüne adam yok adam dehşet oynuyor
ronaldinho yu soylemeye gerek yok ama onun dışında c.ronaldo ve schweinsteiger süper ikisini de bir çok takımda denedım
ayrıca türkiye liginde alex in üstüne adam yok adam dehşet oynuyor
Ronaldinho pek iyi değil birde ben Gs idim, ilk sezon Alex'i aldım iğrençti.Originally Posted by mgokalparslan
![]()
alex ilk sezonda alındı gs ye ve inanılmaz maclar cıkardı ligde sampiyonluk uefa kupası getirdi. yanına tevez i aldım birde ugur yıldırım olay bitti
ronaldinhooOOo...
bence ronaldinho messi ise tam bir hayal kırıklığı diyebilirim
R. Van der Vaart & C.Ronaldo
Ronaldinho nun üstüne tanımam
TABİKİ RONALDINHO
RAFAEL VAN DER VAART Herşeyiyle mükemmel....
tevez(orta sahada bende anlamadım ama mükemmel oynuyo(hani amcst ya)bi deneyin valla mükkemmel uyum salıyo ortasahaya
simon vukcevic, iki yıl sonra uzaktan şutlarıyla forvetten çok gol atıyo
mascherano derim. 25 yaşından sonra coşuyor, tam bir ekol oluyor. bütün avrupa kulüpleri peşinden koşuyor ve değeri artıyor.
steven gerrard
fabregas ve c.ronaldo derim ben
Zinedine-5-Zidane
Zizou-Zizou-Zizou
Bende Real'le 2008'e kadar geldi sonra emekli oldu yerini dolduracak adam bulamadım taktik değiştirdim bir oyuncu(KRAL) yüzünden
böyle adamlarla FM den nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum.....
yani bu takımlarla bu adamlarla yenemeyeceğiniz takım mı var bu oyunda, alamayacağınız kupa... ?
fabregas gerard pirlo patrick vieria
tabiki freddy guarin super!!!!!
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
ronaldinho üstüne yok
fabinho 30yaşında çok iyi oynuyor bende bayern e ortasahadan golü var
de rossi bi numara. dm olmasina ragmen en fazla gol atan isim orta sahamda.
Abi konu açılalı ne kadar olmuş sen cevap yazıyorsun.Yeni konulara yaz....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
okaN KOÇ illa türkse
RoNaLDiNhO![]()
bence junior vasco takımın da oynuyor bi alın derimm
De Rossi , Riquelme ...
moutinho portekiz milli takımında deconun veliahtı.. ben portakz milli takımında amc olarak onu kullanıyorumOriginally Posted by gvz
ronaldinho iyi oynamıyo yaw...bence dm olarak mascherano,amc olarak deco
lider özellikli takımı uzun süre idare edebilecek ortasahayı toparlayacak çok pahalı olmayan bi MC önerebilecek var mı cvp please![]()
![]()
En Krali Messİ