Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 116 sonuç

Konu: Beşiktaş-Trabzonspor

Nesil
    2006

Bol pas hatalı bir maçı Trabzon kazandı attığından falzasını kaçıran Trabzon oldu tebrik ediyorum. Böyle C@fe Futbolda ki Trabzon maçını bilmiş oldum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ziya Doğan oyunculara yüksek motivasyon veriyor. Bu akşamki maçtada bu etkili oldu. Trabzon kazanmayı hak etti ve kazandı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

hadi beyler eniştem geldi ben inönüye gidiyorum görüşürüz...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bu ne ya. maci gormedim anlatirmisiniz kim hatalar yapti falan, kim guzel oynadi.

beşiktaş daha kendi evinde bir derbi mücadelesini kazanamıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Yazık oldu...
    İki takımda pek iyi oynamadı ama Trabzonspor özellikle 1-1 den sonra Beşiktaş savunmasındaki boşlukları değerlendirmeye çalıştı.2 kere de boş kaleye kaçırdılar.Koray'ı 3. golde topu ıskaladığı için tebrik ediyorum,devamlı pas hatası yapan Kleberson'u unutmuyorum tabi,ona da tebrikler.Baki'ye zaten hiçbir şey demiyorum.Neyse olan oldu artık en azından Trabzonspor mücadele etti,onları da tebrik ediyorum,kalan maçlarında başarılar.

Helal olsun Trabzonspor'a. Dün bu maçı Trabzonspor alır, rahat kazanır, kolay maç olur demiştim. Zor mu oldu kazanmaları, kolay mı, bilmiyorum, maçı izlemedim ama Trabzonspor'u tebrik ediyorum, bekliyordum böyle bir galibiyet.

TS, bu galibiyetle çıkışa geçecektir.

Haftaya GS - BJK maçı baya kıyasıya olacak, kan kaybetmiş iki takımın maçı güzel olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mağlubiyetin baş sorumlusu bence Tigana. Kaç maç oldu ama hala hayatında sol bek oynamamış Baki'yi sol bek oynatıyor. Adam elinden geleni yapmaya çalışıyor, önünde oynayamaya çalışan Ricardinho da çok kötü olup ortaya ortaya kaçında sol taraf kompla Baki'ye kaldı. Bence Baki bu kadar eleştiriyi haketmedi. Geçen sene Çağdaş'a yapılan şu anda ona yapılıyor ve Tigana'nın hatasını o çekiyor.

Maçta beğenmediğim bir diğer kişi de Ricardinho. Biz burda o sol oynayamaz dediğimizde bazı arkadaşlar karşı çıkmıştı. Tekrar söylüyorum Delgado, Ricardinho aynı anda oynayacaksa biri forvete yakın olup forvet teklenmelidir diyorum. Yoksa solda Ricardinho oynayamaz.

Ricardinho soldan içeri doğru kaçtıkça Delgado'nun alanına girdi ve Delgado da Ricardinho çıkana kadar hiç bir varlık gösteremedi. O çıktıktan sonra bişeyler yapmaya çalıştı.

Sonuçta takımın düzenini iyi oturtması lazım Tigana'nın, iyi oyuncular var ama bu düzenle iyi oynamaları zor bence.

22 oyuncu içersince bence en kötüsü Marcelinho idi. Trabzon'un 10 oyuncusunu da tebrik ediyorum. Gerçekten maçın başından galibiyete inanmışlar ve istediklerini aldılar. Ama Marcelinho en kötüsüydü, ben izlerken dayanamadım neden 90'a kadar sahada kaldı diye.

Sezon başında Alex'le kıyaslarken bekleyelim oynasınlar diyenler oldu, şimdi 5 maçlık performansa bakıyorum da yorum sizin. Yattara olsaydı onun yerine fark olurdu bugün. 1 adama çalım atamadı Marcelinho. Böyle devam ederse burada fazla forma giyemez, Ziya Hoca giydirmez....

Ziya Doğan da tabrik etmek lazım, önceki maçlara baktıktan sonra bu maçı görünce gerçekten Teknik Direktör'ün bir takım için ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Umarım Osasuna'ya karşı da böyle mücadele ederler ve iyi bir skor yakalarlar ilk maçta....

Quote Originally Posted by LaKe
    Beşiktaş'ın artık bu dakkadan sonra maçı bırakcağını sanmıyorum.
    fatih terimin 2005 te milan-liverpool maçında "italyan takımının 3-0 dan maçı vereceğini sanmıyorum" demesi gibi oldu senin bu mesajında lake

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Trabzonu tebrik etmek lazım.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aslında beşiktaş kötü oynamadı.bu sene oynadığı maçlar içerinde en çok pozisyona girdiği maçıydı.fakat şanssızlık vardı.savunmanın yaptığı inanılmaz hatalar da buna eklenince bu sonuç ortaya çıktı.kimse trabzonun öndeyken yakaladığı pozisyonlara aldanıp da trabzon iyi oynadı sanmasın..

tigana artık bu işi başaramayacağını belli etti.kadro için yaptığı seçimleri bi çocuk bile yapmaz.bunun dışında oyunu değiştirecek bir yapısıda yok.ben nasıl tribünde izliyosam o da yedek klubesinde izliyor maçı..

nobre şu takımda en çok mücadele edenlerden birisi.helal olsun valla geldiğinden beri tam olarak ısınamamıştım ama bugün karar verdim ki takımın en isteklisi nobre.ve bu adam yedek başlıyor maça?!?

runje kaleci filan değil.en kısa zamanda gönderilmesi lazım.bobo bir anadolu takımında bile sabredilip oynatılacak bir oyuncu değil.yazık bu iki isimle harcanan kontenjana ve tabiki paraya..

son sözümde taraftara.taraftar da eskisi gibi değil artık.nerde eski kapalı nerde şimdiki beyefendiler (!) ile dolu kapalı.çoğu yanlış yere gelmiş bence podyuma çıkmaları lazımmış.ağızların açmaları için yalvarmanız lazım.takım öndeyken herkes bağırır be güzel kardeşim.dk 70 küsür maç 3-1..bendeki inancın yarısı herkes de olsaydı keşke..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Beşiktaş çok kötü oynadı, trabzon tarihi farkı kaçırdı. gökdeniz çok etkiliydi beşiktaşta da bir tek Burak'ı beğendim, ricardinho'nun adını duymadım zaten 58. dakkada çıktı. marcelinho da çok basit hatalar yaptı çok top kaybetti bugün ersen martin iyi oynayanlar arasındaydı

ziya doğan beşiktaşa karşı hiç kaybetmemişti bu geleniğini sürdürdü tebrikler trabzona. Bir ara televizyondan çok kısa da olsa bir kısım beşiktaş taraftarının "ruhsuzlar" diye bağırdıklarını duydum böyle bir şey oldu mu maça giden arkadaş daha iyi bilir belki ben yanlış duymuşta olabilirim

Sekopej'e harfiyen katılıyorum. Özellikle Alex & Marcelinho kıyaslamasında, söylediklerine katılmaktayım.

Jean Tigana, bugün 18 SüperLig teknik direktörü arasında en çok maaş alan teknik direktördür. Baki'yi Ajax altyapısında yetişti diye aldırdı, ısrarla Delgado'yu aldırdı, sol bek istedi (G.Nery gibi) fakat yönetim Ricardinho'yu aldı, Bobo'nun bonservisi alındı, Nobre alındı vs.

Bir kere Bobo tamamen gereksiz. Nobre ve G.Güleç + Burak varken, Bobo kontenjanı gereksiz bir şekilde dolduruyor. G.Güleç'e de yazık ediliyor, geçen sene banko oynarken bu sene kulübeye mahkum.

Ricardinho ve Delgado'dan bir tanesi gereksiz. Hele ki Delgado'ya 5m € hiçbir Avrupa kulübü vermez, çok fazla bir ücret. Ricardinho'nun maliyeti çok az, Delgado ise çok fazla. Aynı tip iki oyuncunun toplam 6m €'ya transfer edilmesi yanlıştır. İkisinden birini almalıydı -ki bence Ricardinho doğru seçim-, bir de sol bek almalıydı.

Yıldırım Demirören "Brezilya Milli Takımının sol kanat oyuncusuyla anlaştık" demişti isim vermeden. Herkes Nery, Ze Roberto sanmıştı; fakat çok değişik bir isim çıktı ortaya. Sanırım Yıldırım Demirören'e, menajerler vasıtasıyla "Bu adam milli takımın sol beki" denildi ve Demirören de izlemeden transfer etti. Alex milli takıma neden alınmadı, çünkü Parreira Ricardinho'yu seçti. O mevki için iki alternatifi vardı, Alex ve Ricardinho... Ricardinho'yu seçti. Eğer Ricardinho sol bek olsaydı, Gilberto olmaz, Ricardinho olurdu milli takımda...

Koray'ın da ne kadar kötü bir stoper olduğunu sanırım görmüştür. Terim, onu milli takıma almamakla da haklıymış. O basit ıskayı Beşiktaş gibi büyük bir kulübün stoperinin yapmaması lazım. Genç olur, tecrübesiz olur, tamam derim. Ama bu adam genç değil, tecrübesiz değil. Öyle basit bir hata yaptı ve sonu gol oldu. E peki Runje ne yapsın, diğer stoperlerin (Gökhan Zan) günahı ne? Koray'ın yaptığı hata diğer stoperlere de mal edilerek "defans zayıf" denmemeli. Gökhan Zan çok iyi bir stoper, fakat Koray'ı görüyoruz ki yeterli değil. Ersen Martin'in attığı ilk golde de nasıl vurduruyor Ersen'e, anlayamadım. Öyle basit bir şekilde vurdurmaması lazım ona. Aynı şekilde ikinci golde de arka direkte 2 kişi bomboş kalıyor, bir kişi kovalıyor. Olacak şey değil.

Nobre gibi savaşan, Türkiye'yi bilen birini oynatmaması da hatadır. Bu adam ne yapıp ne eder gol atar, kafayla ayakla, en azından çabalar. Fakat bu adamı oynatmıyor Tigana..

Kleberson, Man Utd'den, 2002 DK'dan tanıdığımız Kleberson değildi hiçbir zaman. Olamadı, olamayacak da sanırım... Hiç maçın adamı olamadı şu ana dek, hiç çok faydası olmadı. Vasatın üstüne çıkamadı. Böylesine büyük bir yetenek, sanıyorum ki yanlış yerde oynatılıyor.

BJK'nin yabancı oyuncularından çekeceği var bence. Sanıyorum ki devre arasında gönderilecekler olacaktır.

Ayrıca bir kontenjan boşken, neden sol bek alınmadı (veya stoper), anlayamıyorum. Ricardinho sol bek değil, onu orta sahaya aldıysan, neden bir sol bek daha almıyorsun? Veya Koray yerine iyi bir stoper alınmıyor?

Jefferson ve Gökdeniz hayatının maçını oynadılar. Özellikle Jefferson'ın Musa'nın geri pasındaki muhteşem refleksi, çok güzel bir hareketti. Gökdeniz ise, driblinglerle ve paslarıyla maça damgasını vurdu.

Yattara olsa, kontrataklarda TS daha etkili olur ve farkı arttırabilirdi; zira BJK çok pozisyon verdi.

Beşiktaş, bu kadro ve oyunla Ali Sami Yen'de Galatasaray'dan tarihi bir fark yiyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gökhan'ın maçtan sonra bir açıklaması vardı. Bu takıma dünyanın en iyi defansını getirin İtalyan Cannovaro'yu Nesta'yı getirin yine sonuç değişmezdi dedi. Orta saha böyle olduktan sonra mücadele etmezse biz defansın yapacak fazla bir şeyi kalmıyor dedi. Kleberson biraz dinlenip Fahri oynamalı diye düşünüyorum...

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Sekopej'e harfiyen katılıyorum. Özellikle Alex & Marcelinho kıyaslamasında, söylediklerine katılmaktayım.

Jean Tigana, bugün 18 SüperLig teknik direktörü arasında en çok maaş alan teknik direktördür. Baki'yi Ajax altyapısında yetişti diye aldırdı, ısrarla Delgado'yu aldırdı, sol bek istedi (G.Nery gibi) fakat yönetim Ricardinho'yu aldı, Bobo'nun bonservisi alındı, Nobre alındı vs.

Bir kere Bobo tamamen gereksiz. Nobre ve G.Güleç + Burak varken, Bobo kontenjanı gereksiz bir şekilde dolduruyor. G.Güleç'e de yazık ediliyor, geçen sene banko oynarken bu sene kulübeye mahkum.

Ricardinho ve Delgado'dan bir tanesi gereksiz. Hele ki Delgado'ya 5m € hiçbir Avrupa kulübü vermez, çok fazla bir ücret. Ricardinho'nun maliyeti çok az, Delgado ise çok fazla. Aynı tip iki oyuncunun toplam 6m €'ya transfer edilmesi yanlıştır. İkisinden birini almalıydı -ki bence Ricardinho doğru seçim-, bir de sol bek almalıydı.

Yıldırım Demirören "Brezilya Milli Takımının sol kanat oyuncusuyla anlaştık" demişti isim vermeden. Herkes Nery, Ze Roberto sanmıştı; fakat çok değişik bir isim çıktı ortaya. Sanırım Yıldırım Demirören'e, menajerler vasıtasıyla "Bu adam milli takımın sol beki" denildi ve Demirören de izlemeden transfer etti. Alex milli takıma neden alınmadı, çünkü Parreira Ricardinho'yu seçti. O mevki için iki alternatifi vardı, Alex ve Ricardinho... Ricardinho'yu seçti. Eğer Ricardinho sol bek olsaydı, Gilberto olmaz, Ricardinho olurdu milli takımda...

Koray'ın da ne kadar kötü bir stoper olduğunu sanırım görmüştür. Terim, onu milli takıma almamakla da haklıymış. O basit ıskayı Beşiktaş gibi büyük bir kulübün stoperinin yapmaması lazım. Genç olur, tecrübesiz olur, tamam derim. Ama bu adam genç değil, tecrübesiz değil. Öyle basit bir hata yaptı ve sonu gol oldu. E peki Runje ne yapsın, diğer stoperlerin (Gökhan Zan) günahı ne? Koray'ın yaptığı hata diğer stoperlere de mal edilerek "defans zayıf" denmemeli. Gökhan Zan çok iyi bir stoper, fakat Koray'ı görüyoruz ki yeterli değil. Ersen Martin'in attığı ilk golde de nasıl vurduruyor Ersen'e, anlayamadım. Öyle basit bir şekilde vurdurmaması lazım ona. Aynı şekilde ikinci golde de arka direkte 2 kişi bomboş kalıyor, bir kişi kovalıyor. Olacak şey değil.

Nobre gibi savaşan, Türkiye'yi bilen birini oynatmaması da hatadır. Bu adam ne yapıp ne eder gol atar, kafayla ayakla, en azından çabalar. Fakat bu adamı oynatmıyor Tigana..

Kleberson, Man Utd'den, 2002 DK'dan tanıdığımız Kleberson değildi hiçbir zaman. Olamadı, olamayacak da sanırım... Hiç maçın adamı olamadı şu ana dek, hiç çok faydası olmadı. Vasatın üstüne çıkamadı. Böylesine büyük bir yetenek, sanıyorum ki yanlış yerde oynatılıyor.

BJK'nin yabancı oyuncularından çekeceği var bence. Sanıyorum ki devre arasında gönderilecekler olacaktır.

Ayrıca bir kontenjan boşken, neden sol bek alınmadı (veya stoper), anlayamıyorum. Ricardinho sol bek değil, onu orta sahaya aldıysan, neden bir sol bek daha almıyorsun? Veya Koray yerine iyi bir stoper alınmıyor?

Jefferson ve Gökdeniz hayatının maçını oynadılar. Özellikle Jefferson'ın Musa'nın geri pasındaki muhteşem refleksi, çok güzel bir hareketti. Gökdeniz ise, driblinglerle ve paslarıyla maça damgasını vurdu.

Yattara olsa, kontrataklarda TS daha etkili olur ve farkı arttırabilirdi; zira BJK çok pozisyon verdi.

Beşiktaş, bu kadro ve oyunla Ali Sami Yen'de Galatasaray'dan tarihi bir fark yiyebilir.
    Öncelikle tebrikler çok iyi yorumlamışsın. Ama "Beşiktaş, bu kadro ve oyunla Ali Sami Yen'de Galatasaray'dan tarihi bir fark yiyebilir." şu sözüne katılmıyorum. malum bizim GS nin de durumu ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

korayın mactan sonra nasıl agladıgını gordunuz runjenın verdigi destegide gordunuz bence koraya bu kadar yuklenmemek lazım bu arada ziya hocayı gokdenizi ve tum tsli oyuncuları kutluyorum
    bu mac bize bi ders oldu umarım cska macında iyi oyunla bi galibiyet alırız

Galatasaray eğer Bordeaux'u yenerse, Beşiktaş'ı %100 yener! O moralle Ali Sami Yen full olur ve BJK'yi darmadağın eder. Bordeaux'a yenilirse eğer, o zaman durum değişebilir tabi ki. Ama Galatasaray stad avantajını da kullanıp BJK'yi yenecektir. Hakan'ın mutlaka BJK maçında oynaması gerekir, zira Koray'ın hava toplarındaki zayıflığını görüyoruz.

BJK'nin bu futbolla 5 maçta 15 puan alan Bulgaristan ekibi CSKA Sofya'yı yenmesi zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Toroman'ın cezası 1 maç mı 2 maç mı? GS maçında oynayacak mı?

Avrupa maçlarında alınacak skorlar bence de büyük oranda etki edecek, bir de CSKA karşısında BJK kötü sonuç alırsa ondan 2 gün önce maç yapmış olan GS karşısında he moralmen çökerler hem de fiziksel açıdan daha güçsüz olurlar diye düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by sekopej
    Toroman'ın cezası 1 maç mı 2 maç mı? GS maçında oynayacak mı?

Avrupa maçlarında alınacak skorlar bence de büyük oranda etki edecek, bir de CSKA karşısında BJK kötü sonuç alırsa ondan 2 gün önce maç yapmış olan GS karşısında he moralmen çökerler hem de fiziksel açıdan daha güçsüz olurlar diye düşünüyorum...
    2 maç...gs maçında yok...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bence 2 sezondur oynadıgımız en iyi oyundu ve galibiyeti hak ettik sezon başı gönderilmeye calışılan jefferson kalitesini gösterdi her ne kadar 2 gol yediysede o 2 gole yapcak pek bişey yoktu 1.gol zaten aniden gelişti ve top sekti 2.golde top defansa carpınca kontpiyede kaldı ama hakikaten gelecekte brezilya milli takımının kalecisi olabilir yorumlarını dogruladı.gökdeniz için zaten ayrıca bi parantez acmak lazım ben bikac sezondur bu kadar iyi bi gökdeniz görmedim sahada ayak basmadık yer bırakmadı bide pozisyonları daha iyi degerlendirse harikalar yaratırdı.marcelinho konusuna o kadar katılmıyorum gökdenize cıkardıgı paslar ortadaydı neyse sonuc olarak kazandık ve mutluyuz...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

gökdeniz hayatının maçını oynadı..birde karşı karşıya pozisyonlarda biraz becerikli olsa...avrupada rahat oynar

Hakem hataları yine damgasını vurdu bence. Trabzonspor aleyhine hakem hataları vardı. Gökdeniz'in yanılmıyorsam 2 pozisyonunun ofsaytla uzaktan yakından ilgisi yoktu (ilk yarıydı sanırım), fakat hakem bayrağını kaldırdı. Gökdeniz kaleci ile karşı karşıya kalmıştı ofsayt olmasa ve belki de golü atacaktı. Hakemler yine çok kötü, istediğiniz kadar seminer düzenleyin, olmayacak hatalar yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ewet Trabzon aleyihne bi iki pozisyonla ofsayt çalındı ama uzaktan yakından alakası yoktu
    Ya bu runje ne biçim bir kaleci.Hiç bir top kurtaramıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beşiktaş oscar cordobayı daha cok arayacak...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bence hakem o kadar kötü değildi.Tam emin olamamakla birlikte Trabzonspor'un bir iki ofsaytı yanlış olabilir ama zaten o da yardımcı hakemin insiyatifinde.
    Valla Koray ağlasada sızlasada şu ana kadar izlediğim en kötü oyununu oynadı,gerçi her maçı izliyemiyorum konum itibariyle.Yine bu Baki'den sol bek falan olmaz,bu gidişle sonu belli,çok kötüydü.Valla Nobre'ye ayrı bir parantez açıyorum.Bende bir türlü ısınamamıştım bu adama ama hakikatten en isteklileri oydu belki de oyuna girdikten sonra.
    Devre arasına kadar şampiyonluk yarışından kopmayız umarım.Bu durumda Bobo kiralınır ve bir stoper ile bir sol bek alınır.Yoksa işimiz gerçekten çok zor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beşiktaşın zaten bi yabancı hakkı var bence bobo satılırsa yerine sol kanat oyuncusu alınmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Beşiktaş pozisyonamı girdi 2 golde bizim defansın hatalarından doğdu maçı izleyenler bilir. bjk nin maçta toplasan kaç net pozisyonu var.Bide TS ye bakalım 2 tane kaleci ile karşı karşıya kaldık yine hakem saçma kararla ofsayt verdi.Ve birçok pozisyon.Maçın adamı Gökdeniz ve Ersen di.Gökdeniz savunmayı gerçekten dağıttı.İlerleyen haftalarda daha ii olcaz.Ziya Doğan bu senenin dönüm noktası oldu diebiliriz.Takımımı tebrik ediyorum.Osasuna maçı öncesi ümit verdiler.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

TS yi tebrik etmek lazım. Macı izlemedim, hatta ozetini bile izlemedim ama geriye dusup macı almak, hem de BJK ye karşı, hem de İnönü de, hem de yeni bir TD ile. Gercekten bravo...

Trabzonspor'a tebrikler. Demek ki yerli teknik adamlara daha çok önem vermeliyiz. Ziya Doğan en başından Trabzonspor'da olmalıydı. Ama olsun zararın neresinden dönersen kârdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Peshayat
    bu maç 3-4 olur alırız
    noldu dün attınızmı 4 tane
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri