İyi de editör'den değiştirmem save'imi etkilemez ki. (etkiler mi yoksa)Originally Posted by peşimist
İyi de editör'den değiştirmem save'imi etkilemez ki. (etkiler mi yoksa)Originally Posted by peşimist
erciyesfe kulanıyo ondan bak mesela bayernmünichde dene yine olmuyorOriginally Posted by fenerbahce_1907
ugrasma o stadı buyutemezsin
Stadı Büyütmek Icin Taraftarlarin Gelmesi Lazım Degil mi Arkadasim ?
Peki Taraftarlarin Stada Gelmesi Icin Ne Lazım ? Tabii ki Yildiz Oyuncu
Al Bakalim 2 Tane Taraftarlarinca Tutulan Yildiz Oyuncu veya Sevilen Bir Oyuncu .. Bak Bakalim Dolacak mi Dolmayacak mi !
editörden başka fm modifier(kayıtlı oyun editörü) var çare olarak ordan stadyumumn kapasitesini arttırabilirsiniz ama hile olur
bir arkaşdaımız bu konuda editöre nasıl giriliyor diye sormuş başlat/programlar/sports interactive/football manager 2006/editör
ya da
turksportal Türkçe fm v2.0 varsa orda editör girişi yazıyor zaten
yaa arkadaşlar ben editördeyim ordan napmak lazım işt tepede yazıyo düzen editör filan diye sonra napcaz lütfen acil
ilk olarak üstte file(dosya)seçeneğini tıkıyoruz sonra server_db ye giriyoruz burada biraz bekliyoruz..açılan ekrandan stadyum seçeneğinine giriyoruz kapasite yazan yere stadın kapasitesini yazıyoruz...daha sonra yukarıda file(dosya)seçeneğini tıklayıp save database diyoruz kaydettikten sonra yine üssteki editör seçeğinden quit editör diyip eğer önümüze bir soru çıkarsa hayır diyoruz(ki bu soru ''yapılan değişiklikleri kaydetmek istermisin''ama gerek yok çünkü biz zaten kaydettik)işte bu kadar
başka takıma yönetim haklı arkadaşım
hiç boşuna uğaşma o stadı ne büyültebilrsin ne de küçültebilirsin
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
da 1ay önceki konu şimdiye adam takımdan ayrılmıştır bile
evet katılıyorum orası erciyesinde stadı onunda izni olması gerek o yüzden stadı büyütme şansın nerdeyse hiç yok denecek kadar azOriginally Posted by batuhan1907
benim yorumum stadla olmayacak ama kayserispor la oynamak gerçekten çok zevkli ilk sezon bile şamp olma şansınız yüksek akıllı bir maneger seniz .)
Originally Posted by fatih öksüz
büyültür ama küçültme şansı olmaz arkadaşım
ben bizzat kendimden biliyorum
NASI BÜYÜLTÜR YAA AYNI STADI KAYSERİ ERİYES TE KULLANIYO BUNLARI Bİ ÖĞREN İSTERSENOriginally Posted by Erdenay
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır