Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Takımından Kovulan Var mı?

Nesil
    2006

Default Takımından Kovulan Var mı?

Bu güne kadar hep başarılarımızı aldığımız kupaları yazdık şimdi tam tersini yazma zamanı hiç yönettiği klupten kovulan var mı veya aldığı sonuçları vicdanına sığdıramayıp istifa eden evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum?

Ben Jablonec ve San Jose'den aldığm sonuçlar kötü olunca ve klube zarar verince erdemli davranıp erkenden istifa ettim ya siz...

allah kahretsin çok iyi menejerim gerek büyük takımlarda gerek 4.ligden takımda olsun hiç kovulmadım :P

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ilk 10 yıl kovulmamda sonrası belli olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ben daa hiç kovulmadım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daha çok Türkiye'den takım seçip, başarılı olamayınca kovuyorlar.. Benim başıma hep geldi bu olay.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Şekerspordan kovuldum.Herifleri 2 senede süper lig e çıkardım.Hedefleride Şampiyonluk oldu bir anda. 9. sıradayken Bursa maçı beraberliği sonrası kovdular.

ben bir keresinde yenildiğim bir maç sonrası çok sinirlenip bütün oyuncularıma kötü performans tan uyarı werdim başkan da beni kowdu

Nesil
    2006

Benimde aklıma geldi bende bütün liglerdeki yıldızlarla ilgilendiğim için Aziz Bey kovdu beni.

9. Default

ben takımdan 2 yabancıyı def etmeye çalıştım yönetim yollamadı.Ben de kontrat iptal etmeden önce iyice takımdan soğusunlar diye ard arda para cezaları verdim.Yönetim futbolculara nazik davran diye uyardı ben son bi kere daha ceza verim de sonra nazik davranırım bunları kovduktan sonra dedim.Demeye kalmadı yönetim sözlerini dinlemediğim için beni kovduolsun değişen birşey olmuyor ki.Kovulduğum managerliğimi emekliye ayırıyorum.Yeni manager ekleyerek tekrar takımın başına geçiyorumBenden kurtulamazlarrr!!!

antremana gelmeyen fulbolculara cok ceza veriyodum en sonunda bjk beni kovdu

ben llorente çok gol kacırıo diye onu uyardım.beni kovdular...başka bi oyunumda ise ben arjantindim d.kupasını kazanmıştım...ama copa america da başarısız oldum die beni kovdular.

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    Şekerspordan kovuldum.Herifleri 2 senede süper lig e çıkardım.Hedefleride Şampiyonluk oldu bir anda. 9. sıradayken Bursa maçı beraberliği sonrası kovdular.
    hahahah hakkın yenmiş

ben lyonla ş.liginde reale yenildim sonrada kızıp bütün oyunculara 1 hafta maaş kesintisi verdim 1 gün sonra başkan futbolcularla iyi anlaşamıyo diye beni kovdu

14. Default

ben en son fenerden 5 ay once ultimatom vererek kovuldum

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Valla ben hiç fm de kovulmadım...İşte zaten bu oyunda bunun yapılması çok hoşuma gitti....Cm de şampiyon oluyordum menajerlik itibarım çok iyi olyordu...Ama kovulmadan duramıyordum GS ile.....İnter le ilk sene sadece avrupa kupaları bekleniyordu....Ben takımı şampiyon yaptım birde 6 hafta önceden garantilemiştim...İkincis sene 4. sırada devam ederken birinciyele aramda 7 mi 9 muydu ne puan farkı vardı kovuldum...En iyisi manchester United adamları ilk sene ancak 9. yapabildim ama clde kupayı aldım...İkinci sene ligi 5 puan farkla ikinci bitirdim...Cl finalinde bayern e 9-1 skorla saf dışı bırakıp kupayı aldım..Sonuç kovuldum...Cmde çok kovulma oluyordu ama FM de ben kovulmadım...Ya da istifa etmedim.....

trbzonda daha fazla maas icin yonetime ultimatom verdim onlarda bni kovdu

hatır tabi kovulmadım kovamadılar neden başarı var

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

işte ulaşılması zor bir başarı takıma almadığım adam yok chelsea ya rafael van der vart mı dersin nikola zigic mi dersin cavenaghi mi dersin tevez mi dersin ne dersen de yıldız bi kadro adamlar oynamıyo yok 6. sırada almıştım takımı yok olmuyo çeyrek finale gelmiştim heralde veya 2. tur da elendim cl de ve işte fm de en büyük başarım chelsea ile ligi 17 sırada bitirdim ve tabi kovuldum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben chelseade takımı gençleştiriyim dedim lampardı robben i cole u falan sattım sonra abramovic beni şutladı

G.saray da ilk senede şampiyon oldum.uefada yarı finalde elendim.ikinci senede takım hiç oynayamadı sezonun ilk yarısı bitmeden 10. sıradeyken istifa ettim.

ben fenerbahcde kovuldum arda ardina sampiyonlar ligi ve uefa kupasina gidemedim hep 10 12 siradaydim sonra sakaryaspor mai var du o maca yenildim 3-1 kuvoldum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ulumemo295
    ben chelseade takımı gençleştiriyim dedim lampardı robben i cole u falan sattım sonra abramovic beni şutladı
    robben çok yaşlı harbiden iyi olmuş (22-23) yaşındaki adamın neyi yaşlı allahaşkına ?

Ben sadece Diyarbakırspor'un başına geçmiştim.İlk yarı bittiğinde 16.'ydım.Ama ne yazıkki kovuldum normqalde bi antrenör 1 yıl kovulmaz en azından ama ben deneyimsiz olunca ne yazıkki kovuldum sonra saveyi sildim gitti :P

su ana kadar bitek cm serisinin 02-03 sezonunda man city den kovulmustum.oda bi oyuncuyu gondermeye calıstım oyuncuya cok kotu davrandım kovdular.bide her dalda sampiyon olurken nankör herifler o gun antiçtim kovulmamaya vede kovulmadım cunku kahretsin cok basarılıyımdırda...benden basarılısı olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Ben kovuldum bir kaç maç kötü sonuç alınca kovdular bir kaç kez de ültimatom verince kovuldum

ben blackburn de 5. senemde şampiyon olamadım ligin bitimine 2 hafta kala 4. sıradaydım ve kovdular.

ben fneri aldım uefayı aldım ligde2 türkiye kup final kovdular bunlar

Talking Aynısı

Quote Originally Posted by LeBron.23
    ben bir keresinde yenildiğim bir maç sonrası çok sinirlenip bütün oyuncularıma kötü performans tan uyarı werdim başkan da beni kowdu
    aybısı oldu

Quote Originally Posted by mustangshelby
    robben çok yaşlı harbiden iyi olmuş (22-23) yaşındaki adamın neyi yaşlı allahaşkına ?
    saçı seyrek ya yaşlı gösterio

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

FM 2006 yı ilk aldığımda Fenerbahçe den kovulmuştum.Ama tabi oyunu çözdükten sonraki başlayışımda müthiş başarılarımdan ötürü ben başkanı kovdum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri