Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 409 sonuç

Konu: Kafe Futbol

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Vestel Doludİzgİn !..

Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor rüzgarı esmeye devam ediyor.. Oldukça zevkli geçen maçta Metin Akan ve Rafael ve Caner'in golleriyle Gençlerbirliği deplasmanda 5-0'lık sonuca ulaşan Ersun Yanal'ın öğrencileri, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu..

-GENÇLERBİRLİĞİ: 0 - VESTEL MANİSASPOR: 5

HAKEMLER: Abdullah Yılmaz x, İsmail Köse xx, Gökhan Memişoğlu x

GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan x, Erhan x, Risp xx, Tuna x, Hakan xx, Mehmet Nas x (Okan dk. 61 x), Kerem x, Engin x (Nicoise dk. 70 x), Draman x (Ayman dk. 46 x), Mehmet Çakır x, Isaac xx

YEDEKLER: Recep, Erkan, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

VESTEL MANİSASPOR: Bülent xx, Ümit xx, Johana xxx (Caner dk. 83 xx), Burak xxx, Hakan Balta xx, Borbiconi xx, Uğur xx (Sezer dk. 70 x), Selçuk xxx, Zelenka xx (Nizamettin dk. 46 x), Metin xxx, Rafael xxxx

YEDEKLER: Fevzi, Holosko, Ersan, Şener

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Metin (dk. 37), Rafael (dk. 73, dk. 80 ve dk. 89), Caner (dk. 86)

KIRMIZI KARTLAR: Tuna (dk. 71), Ayman (dk. 81) (Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Engin, Okan (Gençlerbirliği), Nizamettin, Rafael (Vestel Manisaspor)

.: MAÇTAN DAKİKALAR :.
    19. dakikada Rafael'in sağ kanattan ortasında Metin'in kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Dönen topa Hakan Balta'nın kafa vuruşunda kaleci Gökhan gole izin vermedi.

21. dakikada Isaac'in yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda kaleci Bülent, topu 2 hamlede kontrol etti.

27. dakikada Selçuk'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Rafael'in kafa şutunda kaleci Gökhan son anda topu çizgi üzerinden çıkardı.

37. dakikada Vestel Manisaspor'un kullandığı serbest vuruş sonrasında oluşan karambolde son olarak kafayı vuran Metin, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
    66. dakikada Mehmet Çakır'ın pasıyla ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Isaac'in vuruşunda, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta gitti.

71. dakikada Rafael'i düşüren Tuna, karşılaşmadaki 2. sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

73. dakikada Burak'ın ceza sahası içinden havadan gelen pasına bekletmeden vuran Rafael, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-2

80. dakikada Metin'in sol kanattan pasına ceza sahası dışından bekletmeden harika vuran Rafael, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-3

81. dakikada hakemin düdüğünden sonra topa vuran Ayman, 2. sarı kartı görerek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

86. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Caner, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-4

89. dakikada Gençlerbirliği savurmasındaki hata sonucunda topu kapan Rafael, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta topu Kaleci Gökhan'ın solundan ağlara gönderdi. 0-5

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

carrusca oynamalı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

yeappp oynamalı bencee

Nesil
    2006

V. Manisaspor'a helal olsun eğer tüm takım inanırsa bu yıl şampiyon bile olabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

gs tv resmen açıldı şuan test yayın yapıyor isteyenler izleyebilir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by emre1905
    Frekanslar ?

11804-24444-v
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

bu fikrin ilk sahibi en son kuruyor bunu çok ilginç

birdse meşhur planına milyondolarlar ödediğimiz stat projesi var ve hala proje

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bikaç marş çalıyor arkada da inceden bikaç video oynuyor..
    umarım bazı tvlerde olduğu gibi "kaç üçgen var" gibisinden programlar yer almaz ama korkuyorumki olacak..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by nart_susruko
    bikaç marş çalıyor arkada da inceden bikaç video oynuyor..
    umarım bazı tvlerde olduğu gibi "kaç üçgen var" gibisinden programlar yer almaz ama korkuyorumki olacak..
    Yüzde 2000
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

harbi nefret ediyorumo programdan ya...bi de kız zaman geçirmek için aynı şeyleri tekrarlıyo falan gircem televizyona yatırcam dövcem...ama aradaki farkı bulma konusuna gelincve cidden bulmaya çalışıyorum.yahu avrupadan futbol diye bi program koyup özetler yayınlasalar falan...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by comandante
    harbi nefret ediyorumo programdan ya...bi de kız zaman geçirmek için aynı şeyleri tekrarlıyo falan gircem televizyona yatırcam dövcem...ama aradaki farkı bulma konusuna gelincve cidden bulmaya çalışıyorum.yahu avrupadan futbol diye bi program koyup özetler yayınlasalar falan...
    evet ya sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruo sinir ediyo adamı
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yaw hadi bjk tv fb tv de oynar bu program tamam da. D spor da bile veriyolar yaw.aynı anda kaç kanalda birden aynı prgram oynuyo walla. bu arada frekans nedir gs nin.
    Bu arada buldum kanalı gerek kalmadı frekansa. şimdi gs nin kızıldereli marşı çalıyo

Nesil
    2006

O program yayından kalktı diye biliyorum yeniden mi koymuşlar bir ara FB TV'de günün 5 saatti gösteriliyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

hayrola ne probramından bahsediyorsunuz ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya nekop saçma bi program var da işte soru soruyo mesela resimde kaç üçgen var kaçı bana kaçı sana=)=) öle saçma bi program

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ya nekop saçma bi program var da işte soru soruyo mesela resimde kaç üçgen var kaçı bana kaçı sana=)=) öle saçma bi program
    aynen böyle valla "kaçı bana kaçı sana "

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

appiah formdan mı düştü ne?

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

appiah formdan mı düştü ne?
    Formdan düştü de denilebilir Yücel.Ya kendisi eskisi gibi savaşmıyor.Veya Ziconun ona verdiği taktikte savaşmak diye bir şey yok,

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adam 4 maç kulübede oturunca top oynamayı unuttu tabi

Son maçtan bahsediyorsak doğrudur ama o maçta herkes kötüydü. Randers maçında yoktu zaten. Bir önceki maçta da Kerim'den sonra sahanın en iyisiydi bence. Daha takımı o da tanıyamıyo ama geçen seneki gibi de mücadele etmediği ortada. Ben düzeleceğini düşünüyorum, Api işini bilir takım için elinden geleni yapar yine...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Bir hafta daha geldi çattı bakalım bu hafta neleri koşuacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya hıncal uluç dedi ki appiahın pörsümüş ile anlaştığını duydum...ne kadar soğrudur.pörsümüş porsmouth.böle mi yazılıyodu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

dorusu şöyle olucak Portsmouth FC ula böyle isimmi olur baka baka yazıyorum aklımda yazıyorum sanmayın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

dorusu şöyle olucak Portsmouth FC ula böyle isimmi olur baka baka yazıyorum aklımda yazıyorum sanmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fortis turkiye kupasında kuralar ne zaman çekiliyo haberi olan varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit Karan chatte
    Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Ümit Karan, 29 Eylül 2006 Cuma günü 15:00 - 16:30 saatleri arasında Galatasaray.org'da ColaTurka Chat'in ilk konuğu olacak.

İki adımda Ümit Karan'la canlı chat
    1. Canlı sohbete katılabilmek için siteye üye olmak gerekmektedir. Üyelik işlemi üceretsizdir. Üyelik formu doldurulup onaylandıktan sonra mail adresinize gönderilecek aktivasyon linkini tıklamanız yeterlidir.

2. Ümit Karan'la canlı sohbet için gerekli olan son adım ise aşağıdaki Cola Turka Chat linkine tıklayıp açılan chat ekranının önce sol üst köşesi üzerinde bir rumuz belirledikten sonra, ekranın sağ üst köşesindeki "Kanal Aç" bölümüne ümit_karan yazmak olacak.

Ümit Karan Galatasaray.org | ColaTurka Chat'te!

evet beyler cimbomluları bekliyorum ben üye oldum chat giriyorum ama hata veriyor baglantıda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

9.hafta hakemleri açıklandı
    14 Ekim Cumartesi:
    14.30 Trabzonspor-Kayseri Erciyespor: Halis Özkahya
    15.00 Gaziantepspor-Sakaryaspor: Tolga Özkalfa
    15.00 Konyaspor-Bursaspor: Bünyamin Gezer
    20.30 Galatasaray-Ankaragücü: Aytekin Durmaz

15 Ekim Pazar:
    14.30 Ankaraspor-Fenerbahçe: Vedat Yüksel
    15.00 Kayserispor-Sivasspor: Bülent Demirlek
    15.00 Denizlispor-Çaykur Rizespor: Selçuk Dereli
    15.00 Vestel Manisaspor-Antalyaspor: Yılnur Önen
    20.00 Beşiktaş-Gençlerbirliği: Fırat Aydınus

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Belgesel Cumartesi satışa sunuluyor

Galatasaray'ın 17 Mayıs 2000'de kazandığı UEFA Kupası'nın ''17 Mayıs-Bir Şampiyonluğun Hikayesi'' adıyla çekilen belgeseli, 14 Ekim Cumartesi satışa sunulacak. Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen toplantıda Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gürcan, futbolcular Ergün, Hasan Şaş, Okan ile belgeselin yönetmeni Umur Turagay, proje hakkında bilgi verdi.
    Celal Gürcan, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanarak Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük başarılarından birini kazandığını belirterek, ''Galatasaray'ın bu başarısı gerek kulübümüzün gerekse de ülkemizin dünyada tanınmasına büyük katkı sağladı. Kupaya giden yolda yaşadıklarımızı tarif etmek zor. Çok güzel ve çok önemli bir başarı. Bu belgesel de o başarıyı yansıtıyor'' diye konuştu.

Okan, kupayı kazanmanın kendileri için çok önemli ve çok mutluluk verici olduğunu ifade ederek, ''Hala o anları hatırlarken tüylerimiz diken diken oluyor'' dedi.

Ergün, o zamanki takımda kupayı kazanacak inancın olduğunu dile getirirken, Hasan Şaş da ''Bu sıradan bir şampiyonluğun belgeseli değil. Türkiye'nin yaşadığı en büyük başarılardan birinin belgeseli, herkesin görmesi gerekiyor'' şeklinde konuştu.

Belgeselin yönetmeni Umur Turagay ise Galatasaray'ın UEFA Kupası'na giden bütün süreci adım adım takip ettiklerini ve saatlerce süren çekimlerden büyük titizlikle çok güzel bir belgesel ortaya çıkardıklarını belirterek, ''Belgesel New York Independent Film Festivali'nin açılış filmi olarak gösterildi. Bu film yalnızca bir futbol belgeseli değil, insani özellikleri başrole çıkartmış futbolcuların gerçek kahramanlık hikayesidir.'' dedi.

110 dakika uzunluğundaki belgesel VCD formatında 10 YTL, DVD formatında ise 17 YTL'den satışa sunulacak.

HASAN: ''HAKAN İLK DEFA GOL ATMIYOR''

Toplantıda bir basın mensubunun ''Son günlerde çok eleştirilen Hakan Şükür, Moldova maçında iyi bir performans gösterdi ve 4 gol attı bu konuda ne söyleyeceksiniz'' sorusuna Gürcan, Hakan'ın gösterdiği performansın, profesyonel yaşantısının bir ürünü olduğunu dile getirdi.

Hasan Şaş ise aynı soruyu ''Hakan ilk defa gol atmıyor'' şeklinde cevaplandırdı

allah kısmet ederse alacam bu cd yi

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

daha erken yahu niye bu kadar acele ediyorlarki 5-10 sene daha beklerdik biz..

Kupa Türkiye'deeee.. özlemişiz bea...

bu belgesel kupayı aldıktan sonra çıkarılması gereken bir belgeseldi ama anca çıkarıorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

her evde bulunması gereken bir kaynak...

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri