sunderlan'dı al...çok manyak oyuncuları war hemde 2.ligden çıkartmaya çalışıosun...acaıp zevkli.ama istemezsen sampdoria da olabilir
sunderlan'dı al...çok manyak oyuncuları war hemde 2.ligden çıkartmaya çalışıosun...acaıp zevkli.ama istemezsen sampdoria da olabilir
west hamı al derim tevezle mascherano çoşturur seni...Originally Posted by ronnie91
kayseri... ufak bütçeyle gioda gibi ucuz ve sağlam oyuncular al.. taktiğini oturt sonra 2.1. 3. kaçıncı olursan :d ben 1. olmuştum..
Bayer leverkusen - Schalke 04
Palermo derim iyi takım baya
zoru sevenler için müthiş bir tavsiye : singapur ligini açın ben son 3 oyunda hep açıorm we çok zevk alıorm ayrıca SAFFC takımını almanızı öneririmpara sıkıntısı çok ülkeye yabancı getirmek ayrı bi dert ama zoru sevenler için gayet zevkli bi lig...
atletico madridi yada betisi al çok zevkli oluyo
şey var..hindistan liginde East Bengal var..çok güzel oyuncular var..hindistan liginin en iyisi..
Konu uygun başlığa taşınmıştır....
çaykur rize
bence spainden Villereal le başka çok zevkli
o bi kere 45 değil 4,4Milyon Paund Keşke 45 Milyon olsaOriginally Posted by paradoxmann
villareal yada hamburg al çok güzel 2 takım önerim
lyon aşırı zevkli fred ve juninho takımı götürür
arkadasım trabzon ya da palermo yu alll
IFK Göteborg.Acayip zevkli oluyor hele Selakovic-Mourad-Berg-Amoah 4lüsü devreye girince kimse kalmıyo karşı takımda
Arkadaşlar türkiye alt liglerinde siirtsporda adamlar sana milyonlarca euro transfer bakiyesi veriyo ve kasası da fenerbahçe ve galatasaray kadar zengin
fiorentina gibisi yok kardeşim bi dene italyadan sewdiğin takımlardan biri haline gelecek kesinlikle herkese tavsiye ederim...
Chelsea Parasida İİ
newcastle sevilla kayseri ve fiorentina
Villarreal
newcastle al kesinlikle zevk verici!!!!!![]()
Slm arkadaşlar bana şöyle iyi gençler çıkartabileceğim alt liglerden iyi bir takım önerirseniz sevinirim
Her zaman her yerde en büyük TÜRKİYE
![]()
gaziosmanpaşa, es-es, kaf-kaf![]()
Millet ben yabancı düşünüyorumÇok kararsızım bir türlü seçemiyorum takım
![]()
İngiltereden totthenham yada aston villa,İspanyadan real sociedad,İtalyadan Fiorentina
Millet uyumayın yaa sizi bekliyom nerdeyse fm 2007 çıktı sizde daha tık yok
![]()
![]()
![]()
çankırı belediye spor
çok güzel oynuyolarşaka bir yana bence monaco
salzburg takımını sec![]()
fiorentina dioz ya