arkadaslar fred aldim diye seviniyrumdum ama ne oldu hadi bilin adam geldi søyle 17 mac oynadi 4 gol ati ama avrupada birsey yapamadim diye gitmek isiyor ne yapiyim
arkadaslar fred aldim diye seviniyrumdum ama ne oldu hadi bilin adam geldi søyle 17 mac oynadi 4 gol ati ama avrupada birsey yapamadim diye gitmek isiyor ne yapiyim
Sat Bence.
Favorim Luca Tonial
satma aman ha yazık olur biraz üstüne düş yapar fred iyi şeyler
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Koy Tekmyİ Gİtsİn Forvet Mİ Yok Ama Sonrakİ DatiŞindan Pay İste
yaw cok teklif geliyor ne yapiym sabir mi yoksa satiyimi
sabır sabır
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
demekki sende bir sorun var
yoksa fredi ben aldim adam ilk sezonda golden boat aldi cl de ruya takimina girdi favori kulubu fenerbahce oldu
inan ki benden gitmek isiyor niyese
ya fred bu oyunun en iyi forvetlerinden biri satılırmı hiç ona göre bi taktik bul 4-4-2 wings iyi gider![]()
mac oynatiyrum hale mutlu degil kezman bile bende hale gitmek istyor
bence satma çünkü fred iş yapıyor
siaha daha demin bir mac oynadim genclerbirligne karsi walla 3-3 kaldi golun 2 fred ati birsinide servet cetin
valla ben frede 19m vermek yerine vagner love 'a 4.4m verdim muhteşem bi yedek oweni kesti...
ilk senede fred gs ye gelırmı arklar
real madrid 50m veriyor satiyum
hangi takımsın bence satma cünkü sabır herseyin basıdır bende adam süper oynuyo
ben fenerbahceyim oyunda
vallla süper oynuyo bende galatasarayda herhalde o fenerbahceye alısamadı bide kacınıc sezondasın
kardes, sat gitsin...
bi oyuncu bi kere gitmek istedigini belirtti mi, ne yaparsan yap, durduramazsin...
satti iyi paraya, sonraki satistan iyi bi pay cikarmaya bak...
en azindan eline iyi para gecer...
fred gibi bi sürü iyi forvet var oyunda...
al Bojinov´u, Tevez´i, Cavenaghi´yi... Robinho´yu... hepsi de makina gibi atiyor...
benim bildiğim fred bu olamaz
So what?
Saike
daha ikinci sezonumdayim
Bence hemen satma biraz daha üstüne düş.Sen elinden geleni yap.Baktın olmuyor, satarsın forumda bizede danışırsın istersen bizde sana adam öneririz...
evet haklisin biraz sabir edeyim
satma ya kalsın 1-2 sene baktın kotu oynuyo yolla ama duzelir...
tamam øyle yapacam
Sat gitsin bence kardes biri gider biri gelir sonraki satıstan pay almaya bak iyi fiyatlar verilirse sat.Aslında iyi futbolcu ama sende sorun yaratmıs.Al tevezi oda en az onun gibi bisi
ben lyonla oynuyorum carew harika bi adam her maç çakıyo mutlaka alın
yanına tevez tuncay l**uinta okaka yada paraya kayıp cassanoyu al.ama bence kesinlikle tevezi al çok iyi asistler yapıyor.Fredi çok iyi besler.Sakın fredi satma.çünkü ben oyunda 2011 yılındayken adamın değeri 36 milyon dolardı.ileride çok işine yarar
2. sezon fb'de 41 maçta 59 gol ve golden boot aldı.
Karar senin?
Sat<yaw...