Originally Posted by
FeYYaz1989
Bursaspor'lular gelip sataşmaz ise Beşiktaş taraftarının gidip onlara karışıcağını düşünmüyorum ama Beşiktaş'tan karşıya geçerken falan olay çıkarmaya çalışırlarsa geçen hafta otobüslerine birbirine ezerek girmeye çalışan Ankaragüçlüler gibi olurlar.Polis ya adam gibi gelsin olayları engellesin yada hiç gelmesin.Sağa sola sataşan artistleri koruyup kendi futbolcularını korumaya çalışan Beşiktaşlılara biber gazı ile hücum etmesinler sonra.Fenerbahçe taraftarı ile birleşip geleceklermiş,hiç fark edeceğini sanmıyorum.Fenerbahçe'nin ne alakası var onuda anlamadım Bursayla Beşiktaş arasındaki hüsumette ama neyse fark etmez gelen gelir,gören görür.
Bu Bursa'lılar hakikatten can sıkmaya başladı.Bir tutturmuşlar biz düşürmüşüz onları bilmem ne?Adam gibi oynasaydın düşmeseydin kardeşim,banane.
Bakın şu ana kadar yazdıklarımın hiçbiri maçla ilgili değil gördüğünüz gibi.Neden?Çünkü bazı arkadaşlar olayı faklı yerlere çekmiş,o yüzden bende tutamıyorum burda kendimi.Bursaspor'lular hep böyle söylenti çıkartıyorlar zaten yaptıkları başka hiç bir şey yok.Geçen sene Türkiye kupasında da İnegöl'le eşleştiğimiz zaman böyle demişlerdi.Yok İnegöl'e geleceğiz bilmem ne?baktık maç oldu bitti ne gelen var ne giden...
Korkuyorum yine aynı şeyler olacak.Göreceğiz bakalım.Geçen hafta Ankaragüçlüler takım otobüsüne saldırdı(delikanlılığa bak sen)sonra Beşiktaşlılar gelince otobüslerine zor bindiler.Hadi bakalım Fenerbahçeliler-Bursasporlular hatta Ankaragüçlülerde gelsin,bekliyoruz.
eyvallah kardeş kelimesi kelimesine katılıyorum.bütün anadolu birleşsin 3 büyükleri de alıp gelsinler. ama gelecekleri gün haber versinler de semti kollayalım, haydi anadolu yol kardeşlik yolu edirneden karsa haydi anadolu türküsü eşliğinde karşılayalım.
maça gelecek olursak fener rahat geçer, bursa formsuz. ömer saçma sapan goller yiyor bu aralar kaleye kadıköy panteri pancuyu soksunlar belki bi ihtimal puan alırlar
alemde tekiz, hepinize yeteriz..