Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Vestel Manisaspor'lu Nizamettin, Alman Milli Takımı'nı tercih etti!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Fatih Terim oldukça kendi evlatlarımızı kaptırmaya devam ederiz. Ersun Yanal olsa bu adamları çoktan Türk milli yapmıştı.
    iyi güzel demişinde uğur yıldırımıda ersun yanal kaptırdı.fatih terim suçsuz demiyorum mutlaka bu tür futbolcuları elimizde tutmalıyız...

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Nizamettin sekiz senedir Dortmund’da, aynı zamanda Nuri’nin Dortmund’da ki en iyi arkadaşı, kamp zamanlarında aynı odayı paylaşıyorlar.

Almanlar, Nizamettin’e ‘Nizo’ diye hitap ediyor,çünkü Almanlar Nizamettin’i bir Alman gibi görüyorlar,aynı şekilde Nuri’yi de öyle görüyorlardı,ta ki biz Nuri’yi A Milli yapana kadar. Hatta Nuri ile Türkçe konuştuklarında, Almanlar ‘’Türkçe konuşmayın burası Almanya!’’ diye azarlıyorlarmış bizim gençleri... Çünkü Almanların Nuri’den kalma bir kuyruk acıları var.Nuri’ye baskı yapmalarına rağmen onu A milli yapmayı başardık ve planlarını bozduk fakat artık Alman gözünü açtı...

Kısacası Almanya’da ki gelecek vaad eden gurbetçilerimizden sadece biri Nizamettin,Almanlar neden gözünü açtı dedim(?) çünkü gelecek vaad eden Türk futbolcuları Almanlar artık baskı altına almaya başladılar.Bizim onlara attığımız Hamit-Halil Altıntop ve Nuri Şahin gollerini ağlarından hala çıkartamadılar.Şimdi aynı golü onlar bize başta Nizamettin Çalışkan olmak üzere diğer gurbetçilerle atmaya çalışıyorlar.

Nizamettin Dortmund’da ki bir diğer genç olan Mehmet Akgün ile beraber Genç milli takımızda forma giymişti.Ancak bu 2 oyuncunun Genç Milli takımda yedek kalması dolayısıyla Almanlar onlara kendi milli takımlarında 11’de oynamayı teklif etti ve baskı kurdular.Almanların yoğun baskısı sebebiyle Nizamettin ve Mehmet şuanda Alman genç milli takımında forma giyiyorlar.Nizamettin daha önce bir röportajda bu konuyla ilgili şöyle konuşmuştu; "Türk Milli Takımı’nda,yedek kalıyorduk,eğer şans bulursak orada oynarız." Nizamettin boş bir yetenek değil bunu açıkça söylüyorum.Genç milli takımda daha önce patlak veren bir oyuncu kayırma krizi yaşanmıştı,bu kriz yüzünden genç milli takımdan koptu bu yeteneklerimiz,bunlara Almanların kurnazlığı da eklenince Nizamettin ve Mehmet Alman milli takımını baskılar sonucu seçmek zorunda kaldılar.

Hertha Berlin’li Bilal Çubukçu’da aynı durumda şuan,yani anlayacağınız Almanlar oyuncularımızı ayartıyorlar,yani bu yeteneklerimiz bu sabah Alman genç milli takımında,öğleden sonra A milli takımında...

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/248/

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onlar istedikleri tercihi yapma hakkına sahipler. Çünkü o ülkede yetişip, oranın dilini de iyi öğrenip, oranın ekmeğini yemişler. Onlar sadece bir teklif beklediler, ki bu teklifler çift pasapotlu oyuncular için her zaman yapılır, daha çok isteyen, ya da sadece tek isteyen Alman milli takımı oldu. Kanı Türk olan bu genç yeteneklerimiz Almanlara hayırlı olsun demekten başka birşey yok.

Bu arada Nizamettin sağ kanatta da oynuyordu. Yakın zamanda ülkemize yabancı bir sağ kanat getirelim, sonra 1 yıl oynattıktan sonra onu Türk yapalım da oynatalım.. Alışmalıyız bu tip zihinlerle buraya gelmeye.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bizde şu an gözlemci rolünü üstlenecek anahtar isim yok. Vardı Erdal Keser'di. Mutlaka yurt dışında Türk statüsünde de oynayan gençlerimizi başka milli takımlara kaptırmamamız gerekir. Bunun içinde yıllarını Türk milli takımına adamış bir gözlemciye ihtiyacımız var. Bu 2 isim bana göre en uygunu: Bülent Korkmaz ve Rıdvan Dilmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gözlemci elbette çok gerekli bir şey ama zaten nizamettin veya fathi yetrince bilinen oyunculardı. onlara bir çağrı yeterdi. ama onlar farklı bir tercihi seçtiler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Ben Fathi'nin Ersun Yanal olduğu dönemde çok iyi hatırlıyorum Türk Milli Takımında değil ALmanya milli takımında oynamak istiyorum dediğini çok iyi hatırlıyorum, ayrıca Malik Fathi TR'de oynama daveti madem bekliyorduda neden Almanya adına askerlik yapıp Alman ordu milli takımında oynadı? Malik Fathi'yi kimse savunmasın,bu adamın Türklüğünden şüphe ediyorum,arap insanına hiçbir zaman güven duymadım Fathi'ye de duymam...

isteyen ırkçılıklsa suçlayabilir bu benim şahsi düşüncemdir...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri