konuyla ne ilgisi var bunun!
konuyla ne ilgisi var bunun!
hakan sükürü]neden inanmıorum biliyomusun çünkü daha arda ya falan teklif yok bu sercan nerden çıktı...Originally Posted by hakan sükürü
arkadaşım sen ardanın satılıp satılmayacağından ve adnan polatın parayı görünce hemen satacağını söylüyordun, ben ise arda bundan iyi, daha arda ya teklif gelmedi buna da gelmemişitir diyorum allah'ım ne kadar kıt insanlar var bu dünyada ya..
üslubuna dikkat etOriginally Posted by y_layta
sen deOriginally Posted by hakan sükürü
![]()
sen kendini ne zannediyon be adamOriginally Posted by y_layta
![]()
![]()
![]()
hic kimse galatasarayin bir yöneticisine hemde adnan polata böyle hakarette bulunamaz,laflarina dikkat et,galatasarayla fazla ugrasiyorsun![]()
![]()
seviyesizlik yapma![]()
Sanan %100 katılıyorum.Adnan Polat değil miydi...? TV'ye çıkıp taraftarlarından para isteyen bunu yapan adam sıcak para gördü mü,hemen satar...Originally Posted by y_layta
sen sercanı küçümseyemezsın demekki arda dan daha çok ilgi çekti..Originally Posted by hakan sükürü
ya kardeş yapma be bursa lısın tmm iyi oyuncuda olabilir ama liverpool a karşı resital veren arda'dan daha çok dikkat çekebileceğini bana SÖYLEME lütfen..
ewt. bursalıyım ewt. iyi futbolcu ama bu teklif sıradan bi takımdan da gelmedii.yani arda ya teklif gelmediği için başka genç oyuncuya gelemez mii.Originally Posted by hakan sükürü
(ayrıca bursasporlu olmam bu haberle alakası yok sercan transfer olsa tum turkiye sevinir diye düşünüyorum)
ya hheralde seviniriz ama sadece inanmadığımı söyledim ya alla alla ben bu oyuncuyu hiç duymadım ve internette aradım hiç karşıma çıkmadı onun için tmm mıu
neyse tartışma buyumesin devam ederse ceza alıcam
Konuyu nerden nereye çektiniz helal olsun valla.
nabayım bursasporlu olduğum için bole bi haber koyuyorsun diyoo
ya öyle birşey demedim varya nasıl anlamak istiyosanız öyle anlıyosununz ne diyim artık size...
eyw. inanmayanlarda bidaha baksınnOriginally Posted by ABOOO
bence bu adam gitmiyecek bi yere kimse almıyacak ama şimdi suçlu kişi ben oluyorum.
arda takip edilmiyor mu sanıyorsun ya devre arası ya da en geç sezon sonu klüpler kuyruğa girer ha bu oyuncuyu bilmiyorum ama haber doğruysa demek ki yetenekli potansiyeli olan bir oyuncuOriginally Posted by hakan sükürü
bakin bu futbolcununda idolü hakan sükürmüs.
ewt. hakan şukur gibi olmak istiyormuşş
laflarını düzeltmelisin bu aralar çok tartışma içerisindesin(tartışmayı başlattın felan demiyorum)Originally Posted by hakan sükürü
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bursaspor'un resmi internet sitesi ve bursa kanalı olay dışında ulusal basına hiç yansımadı böyle bir haber. muhakkak iyi bir oyuncudur ama üstüne cilalayıp, parlatıp, rekabet yaratıp türkiyedeki büyük takımlara iyi fiyata satabilmek için yapılmış bilinçli haberlerde olabilir. yurt dışındaki takımların altyapısına hatta a takımına gidip başarılı olmasını hepimiz isteriz ancak buna benzer haberler yerel basın, zaman zaman ulusal basında büyük futbolcular için bile çıktı ama sonra hepsi boş çıktı. umarız gerçek olur ve türk futbolu kazanır.
Sercan sezon başı Fenerbahçe ile anlaşmış ama Serdar Kurtuluş gidince yönetim ikiye bölünmüş, transfer gerçekleşememiş..
ama sonuçta sercan a takımlarında değil paf'ta oynuyordu sanırım para kazanabilseler verirlerdi.
bursa'nın sercan yıldırım'la yaşıt serdar aziz isminde bir oyuncusu daha önceden alt yapıdan sezon başında a takıma alınmış. ama bu kadar kapasiteli bir oyuncu olduğu anlatılan sercan'ın eser sakatlanana kadar a takımda bile düşünülmemesi ilginç.