Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Devler Bursalı Sercan'ı izliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

konuyla ne ilgisi var bunun!

Quote Originally Posted by hakan sükürü
    neden inanmıorum biliyomusun çünkü daha arda ya falan teklif yok bu sercan nerden çıktı..
    hakan sükürü]neden inanmıorum biliyomusun çünkü daha arda ya falan teklif yok bu sercan nerden çıktı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşım sen ardanın satılıp satılmayacağından ve adnan polatın parayı görünce hemen satacağını söylüyordun, ben ise arda bundan iyi, daha arda ya teklif gelmedi buna da gelmemişitir diyorum allah'ım ne kadar kıt insanlar var bu dünyada ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by y_layta
    ardaya teklif gelse galata hemen satar satılık diilimiş yalan parayı görünce adnan üztüner atlar
    üslubuna dikkat et

arkadaşım sen ardanın satılıp satılmayacağından ve adnan polatın parayı görünce hemen satacağını söylüyordun, ben ise arda bundan iyi, daha arda ya teklif gelmedi buna da gelmemişitir diyorum allah'ım ne kadar kıt insanlar var bu dünyada ya..
    sen de

ardaya teklif gelse galata hemen satar satılık diilimiş yalan parayı görünce adnan üztüner atlar
    sen kendini ne zannediyon be adam
    hic kimse galatasarayin bir yöneticisine hemde adnan polata böyle hakarette bulunamaz,laflarina dikkat et,galatasarayla fazla ugrasiyorsun
    seviyesizlik yapma

Sanan %100 katılıyorum.Adnan Polat değil miydi...? TV'ye çıkıp taraftarlarından para isteyen bunu yapan adam sıcak para gördü mü,hemen satar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

neden inanmıorum biliyomusun çünkü daha arda ya falan teklif yok bu sercan nerden çıktı..
    sen sercanı küçümseyemezsın demekki arda dan daha çok ilgi çekti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya kardeş yapma be bursa lısın tmm iyi oyuncuda olabilir ama liverpool a karşı resital veren arda'dan daha çok dikkat çekebileceğini bana SÖYLEME lütfen..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ya kardeş yapma be bursa lısın tmm iyi oyuncuda olabilir ama liverpool a karşı resital veren arda'dan daha çok dikkat çekebileceğini bana SÖYLEME lütfen..
    ewt. bursalıyım ewt. iyi futbolcu ama bu teklif sıradan bi takımdan da gelmedii.yani arda ya teklif gelmediği için başka genç oyuncuya gelemez mii.
    (ayrıca bursasporlu olmam bu haberle alakası yok sercan transfer olsa tum turkiye sevinir diye düşünüyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya hheralde seviniriz ama sadece inanmadığımı söyledim ya alla alla ben bu oyuncuyu hiç duymadım ve internette aradım hiç karşıma çıkmadı onun için tmm mıu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

neyse tartışma buyumesin devam ederse ceza alıcam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konuyu nerden nereye çektiniz helal olsun valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

nabayım bursasporlu olduğum için bole bi haber koyuyorsun diyoo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya öyle birşey demedim varya nasıl anlamak istiyosanız öyle anlıyosununz ne diyim artık size...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eyw. inanmayanlarda bidaha baksınn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence bu adam gitmiyecek bi yere kimse almıyacak ama şimdi suçlu kişi ben oluyorum.

arda takip edilmiyor mu sanıyorsun ya devre arası ya da en geç sezon sonu klüpler kuyruğa girer ha bu oyuncuyu bilmiyorum ama haber doğruysa demek ki yetenekli potansiyeli olan bir oyuncu

bakin bu futbolcununda idolü hakan sükürmüs.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ewt. hakan şukur gibi olmak istiyormuşş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

laflarını düzeltmelisin bu aralar çok tartışma içerisindesin(tartışmayı başlattın felan demiyorum)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

bursaspor'un resmi internet sitesi ve bursa kanalı olay dışında ulusal basına hiç yansımadı böyle bir haber. muhakkak iyi bir oyuncudur ama üstüne cilalayıp, parlatıp, rekabet yaratıp türkiyedeki büyük takımlara iyi fiyata satabilmek için yapılmış bilinçli haberlerde olabilir. yurt dışındaki takımların altyapısına hatta a takımına gidip başarılı olmasını hepimiz isteriz ancak buna benzer haberler yerel basın, zaman zaman ulusal basında büyük futbolcular için bile çıktı ama sonra hepsi boş çıktı. umarız gerçek olur ve türk futbolu kazanır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sercan sezon başı Fenerbahçe ile anlaşmış ama Serdar Kurtuluş gidince yönetim ikiye bölünmüş, transfer gerçekleşememiş..

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sercan sezon başı Fenerbahçe ile anlaşmış ama Serdar Kurtuluş gidince yönetim ikiye bölünmüş, transfer gerçekleşememiş..
    ama sonuçta sercan a takımlarında değil paf'ta oynuyordu sanırım para kazanabilseler verirlerdi.

bursa'nın sercan yıldırım'la yaşıt serdar aziz isminde bir oyuncusu daha önceden alt yapıdan sezon başında a takıma alınmış. ama bu kadar kapasiteli bir oyuncu olduğu anlatılan sercan'ın eser sakatlanana kadar a takımda bile düşünülmemesi ilginç.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri