Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 112 arası toplam 112 sonuç

Konu: Turkİye-moldova

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    ok 148 maçta 82 gol olsun ama jose 220 gol diyerek deividi cok büyüttü,halbuki deivid necatiyle bile kiyaslanamaz.

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    milli takım bölümünde deividin kariyerinin ne işi var
    arkadaş bi açıklamaya cevap yazmak istemiş hemen ben de doğrusunu söyledim konu deivid değildi

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    ok 148 maçta 82 gol olsun ama jose 220 gol diyerek deividi cok büyüttü,halbuki deivid necatiyle bile kiyaslanamaz.
    o sadece ilk klübü toplamda 270 den fazla ha necatiyle kıyaslanır mı formda bi deivid kıyaslanır ama şu anki deivid hiçkimseyle kıyaslanmaz çok yetersiz herneyse hakana dönelim bence asıl hakanın kendini gösterceği maç yunanistan maçıdır yunanistan maçında iyi oynasın o zaman süper olur asıl ama bu gidişat güzel hep atsın yeter ki kayıpsız gidelim

ayrica jose arkadas senin takimindan hangi futbolcu fifa tarafindan en iyi golcü futbolcu ödülünü almis söyle bi?hakan sükür 1998 yilinda fifa tarafindan en iyi golcü ödülünü aldi.sen hala kalkmis diyorsunki hakan sükürden forvet olmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Eğer KRAL olmak belli bir gol rakamının üzerine çıkmaksa o zaman Deivid'de 270 küsür gol atmıştır.Şimdi buda mı KRALDIR...? Güldürme beni...
    gülmek istiyorsan youtube.com var. oradan komik videolar izleyebilirsin. ya da at gözlüğünü atarsın tarafsız yorum yaparsın. ya da 4 çay 1 su. ya da... diye gider

Quote Originally Posted by iori
    gülmek istiyorsan youtube.com var. oradan komik videolar izleyebilirsin. ya da at gözlüğünü atarsın tarafsız yorum yaparsın. ya da 4 çay 1 su. ya da... diye gider
    iste meshur 4cay 1su esprisi

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/deivid_desouza.htm

Buraya bakarsanız Deivid'in kaç gol attığını görürsünüz.Ayrıca Deivid'de oyuncu felan değil söyleyeyim yanide.Sadece böyle dediğiniz için gösteriyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Moldova'ya takım diyenler şuanda yanılır.Moldova takım değil,ancak Malta'nın Faroe Adaları'nın rakibi olabilirler.Bir tanesi tutturmuş Dünya Şampiyonu İtalya'ya 2-1 yenilmiş diye.O bir baksında İtalya şuanda nasıl top oynuyor,o kadar kötü bir İtalya varki şuanda bu İtalya böyle devam ederse EURO 2008'de gruptan çıkamaz.Maça gelince Milli Takım 34.dakikaya kadar hiçbir şey oynamadı.Aynı amatör bir futbol oynadılar.Ama ne olduysa 34.dakikada Fatih Terim'in tempoyu artırmasıyla oldu ve Milli Takım açıldı.Sonra hem defansta hem hücumda mükemmel bir Türkiye izledik.Hakan konusuna gelince Hakan bu takımın EURO 2008'de gol umudu olamaz,olmamalıdır.EURO 2008'de herkes Moldova olmayacak.Öyle takımları olacak ki hani şu sizin KRAL dediğin Hakan Şükür yine fos çıkacak.Ben Hakan'ın milli takımda oynamasına karşıyım.Omuzuyla penaltıyla gol at,sonra da kral ol lütfen bunları geçelim.Hakan'a dün 6 top geldi birini rakibine birini boş kaleye attı diğer 4 pasıda gol olarak değerlendirdi.Sadece şanslı günündeydi ki Moldova'yada bırakın atsın artık.Türkiye karşısında Moldova kim...Yine söylüyorum Hakan'ı EURO 2008'de gol umudumuz olarak görüyorsak.Yazıklar olsun BÜYÜK İMPARATOR dediğim Fatih Terim'e yazıklar olsun Türkiye'ye derim ki görüceksiniz Hakan'lı Türkiye EURO 2008'de çok iş yapamayacak.Görünen köy kılavuz istemez...
    yeter kardes ya yorumlarına dikkaet et alla alla

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/deivid_desouza.htm

Buraya bakarsanız Deivid'in kaç gol attığını görürsünüz.Ayrıca Deivid'de oyuncu felan değil söyleyeyim yanide.Sadece böyle dediğiniz için gösteriyorum...
    kardes allah askına düzgün yorum yap ya hakan sükür ile deivid ne alakası var hakan sükür kral lakapı takılmıs bunula deivid ne alakası var konunun içine etmişin yaniiii

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bu arkadaş hala ısrarla devam ediyor saçmalamayaa para filan mı alıyorsun bunun için?hakan senin kralın değilmiş o da çok üzülüyordu şunun da olayım diye sen istediğini de gerçekler bunlar ister kabul et ister takla at ister koş farketmez değişecek birşey yok biraz boş laf biraz değil hatta bayağı bir boş hakan beleş attı diyenlere de birşey diyemiyorum merak ettiğim şu nedir derdiniz?sizin takımlarınız da olsa ne yapardınız?bırakacaksınız bu işleri laf salatası abidik gubidik yani şu yazdığınız 30 40 mesajı toplasanız bir cümle çıkmaz bu kadar dar görüşlü olmayın sizin dışınız da gerçekler de var üstün görmeyin kendinizi.

Quote Originally Posted by scolari12111
    bu arkadaş hala ısrarla devam ediyor saçmalamayaa para filan mı alıyorsun bunun için?hakan senin kralın değilmiş o da çok üzülüyordu şunun da olayım diye sen istediğini de gerçekler bunlar ister kabul et ister takla at ister koş farketmez değişecek birşey yok biraz boş laf biraz değil hatta bayağı bir boş hakan beleş attı diyenlere de birşey diyemiyorum merak ettiğim şu nedir derdiniz?sizin takımlarınız da olsa ne yapardınız?bırakacaksınız bu işleri laf salatası abidik gubidik yani şu yazdığınız 30 40 mesajı toplasanız bir cümle çıkmaz bu kadar dar görüşlü olmayın sizin dışınız da gerçekler de var üstün görmeyin kendinizi.
    Benim sana sorduğum soruya cevap ver Hakan eski günlerine döndü mü...?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Benim sana sorduğum soruya cevap ver Hakan eski günlerine döndü mü...?

neyi değiştirecek?tam olarak dönmese bile alternatifsiz hala.sen diyorsun ki benim kralım değil elbette değil O,bütün futbol camiasının kralı kimse de üstüne olamayacak hiçbir futbolcu çıkmayacak böyle buna emin olun veya çıksa bile bu kadar gol atamayacak her alanda.ben bjk taraftarı gs sempatizanıyım tekrar tekrar söylüyorum ama objektifim bu gerçekleri görmezden gelemem.geleni de anlayamam.istatistikler başarılar ortada daha ne diyelim?

Quote Originally Posted by scolari12111
    neyi değiştirecek?tam olarak dönmese bile alternatifsiz hala.sen diyorsun ki benim kralım değil elbette değil O,bütün futbol camiasının kralı kimse de üstüne olamayacak hiçbir futbolcu çıkmayacak böyle buna emin olun veya çıksa bile bu kadar gol atamayacak her alanda.ben bjk taraftarı gs sempatizanıyım tekrar tekrar söylüyorum ama objektifim bu gerçekleri görmezden gelemem.geleni de anlayamam.istatistikler başarılar ortada daha ne diyelim?
    Eğer Hakan'a KRAL diyebilmem için bu attığı 4 golün bana tesadüf olmamasını göstermesi lazım.Ayrıca tek bana değil 25 milyon yakın kişiye.PSV maçını GS'ye kazandırsın.Bende burada Hakan'dan herkesten özür diler laflarımı geri alır ve Hakan'a KRAl derim.Yoksa bu tesadüfler çok var...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ya mod lar size sesleniyorum bu arkadasa bir uyarın verin bune adam konunun içine etti

Hakan Şükür hakkında saçma sapan yorumlr yapıp işi fanatikliğe vurmaya devam ederseniz gereken yapılacaktır.. konuyu tekrar açıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by hurmet
    Hakan Şükür hakkında saçma sapan yorumlr yapıp işi fanatikliğe vurmaya devam ederseniz gereken yapılacaktır.. konuyu tekrar açıyorum
    kesinlikle katılıyorum fanatiklikten başka birşey değil yok psv maçını alırsa kral dermiş falan filan neyse ya boş geçelim.

şu bir gerçek beleşçi iyi bi santraforumuz yok hepsi forvet tipi hiç dokunmatik santrafor yok bu yüzden eksiklik hissediyoruz ama gene de daha çok şans verilmezse genç hedef santraforlara hakana hep muhtaç kalırız zaten bence hakanın alternatifi sadece beleşçi iyi yer tutan ve dokunmatik santrafor olsun yeter bence uzun santrafordan çok tam anlamıyla golcü bi oyuncu lazım bize hakan şükürün yerini doldurması için illa uzun olması şart değil yani çok kısa da olmasın ama mesela boyu 1.80 le 87 arası süratli yırtıcı mücadeleci ve son vuruşları iyi bi tane beleşçi golcümüz olsa bu kadar muhtaç kalmayız ama her maç gol atan ve formayı söke söke alan bi forvet çıkmadıkça daha çok hakan konuşuruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by hurmet
    kesinlikle katılıyorum herkeze kapak olsun

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

artık konumuza dönebiliriz sanırım artık arkadaş bu bölümde yazamayacak
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

çok isabetli bir karar ben fıtık moduna giriyordum mesajlarını gördükçe.

ben mi eski heyecanı alamıyorum yoksa genel bir durum mu ben artık milli maçları izlerken çok sıkılıyorum ... bana zevk vermiyor ... ama daha önce böyle değildi ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by paco
    ben mi eski heyecanı alamıyorum yoksa genel bir durum mu ben artık milli maçları izlerken çok sıkılıyorum ... bana zevk vermiyor ... ama daha önce böyle değildi ...
    taraftar sesi yok ondandır banada öyle geliyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    taraftar sesi yok ondandır banada öyle geliyor.
    valla rahatladım .... bende, bende bi sorun var zannettim ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

aynen banada öle arkadaşlar. Taraftarsız olmuyor.Macar maçında vardı yine az buçuk taraftar gaza gelmiştim

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri