Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 188 sonuç

Konu: Football Manager 2007 Çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ben daha almadı ama yarın bi çıkayım çarşıya

Evet bugün aldım eve geldim. İnşallah bir sorun olmadan oynarım

arkadaslar fm 2007 yı ızmırde nerden bulabılrırm yada ızmırde alan var mı yardımcı olursanız sevınrırmm

4. Default

daha almadım yakında dvd si war mı?

arkadaslar oyunu hic aramadim ilk girdigim dukkanda buldum valla her yerde varmis oyun

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

her yerde şu an yoktur daha dün çıktı oyun onlara da birilerinin getirdiğini düşünürsek anca yarın heryerde olur bende biraz göz attım çar***ı değişiklikler var oyunda türkçe yama ile süper olacak görüşündeyim

oyun izmirde bulunmuyor ksk de varmıs

oynuyorum ve süper bir oyun, kadromdan bır goruntu vereyım:

arkadaslar oyun guzel oynuyorum ama bende maclar cok hizli oynaniyoo sahada futbolcular cik hizli bunu herkezde yasiyomu ?????

yine turkiyeye fazla onem vermemisler arda yi cok daha iyi beklerdim

ve fenerle sampiyonlar ligi on eleme macinda milana 3 attim kek bunlar ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

bende Juventus ile firtina estiriyorum Ingilizce klavye isi zor ama yazamiyorum

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    bende Juventus ile firtina estiriyorum Ingilizce klavye isi zor ama yazamiyorum
    yaLnIz degilsin

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    iyi bir baslangIc

arkadaslar oyun guzel oynuyorum ama bende maclar cok hizli oynaniyoo sahada futbolcular cooook hizli ucuyo adamlar topu goremiyom bunu herkezde yasiyomu ?????

Nesil
    2006
    Yer
    çanakkal

oyunu olan arkadaslar fm 2007 den biraz daha ss koyabilir misiniz ben daha alamadım oyunu zatn

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

almaz olaydim juveyi herkese tekl'f geliyor ne is yaa

vay be turkiye ligini b.k etmisler bukadarinida beklemiodum valla sanki turksportal hic emek veripte calisma yapmamis harbi inanamiyorum zaten sunu soliim ilk defa bir cm ve fm de turk ligi bu kadar kotu yapilmis yaziklar olsun demekten baska bir sey yok abi oyunun acilizinda rahim zafer milli takimda yaw adam bastonla dolasiyo bu nebicim emektir hic mi bilgi verilmedi adamlara onu gectim oyucu profilleri gercege hicte uygun degil hele sunu soliim turkiye ligi fm 2005 yilindan kopyalanip birkac degisiklikle oyuna eklenmis isteyenede ispatlarim hatta galatasarayin finansi ve maas odenegi nasil olurda turkiyenin en iyisi olur anlamadim adamlarin ucan kusa borcu var oyunculari para alamadigi icin idmana cikmiyo ve butun gelirleri temlik altinda buda biseymi ardaya 5 m'lyon fiyat bicilmis ozellikler ustune 50 miyon verseler almazsiniz resmen sigames turkler kektir yerler demis ve oyunu kendi kafasina gore yapmis nihatin degeri zaten olayi ortaya koyuyo yazik yazik yazik turksportalada helal olsun bi delgado nun fiyatini 250000 euro yapmislar adamin uefaya kapak olmus uefa kupasi gol asist krali uefa tarafindan fiyati 6 milyon euro olarak belirlenmis avrupa adamin unu local f'yati 250000 euro bu nasil calismadir anlamadim bence turksportal birazda hatayi kendinde arayip ben nerde hata yaptim biraz daha profesyonel kisilerin futbolcu lig ve takim analizleri yapmalari gerekir besiktasin butcesi 35 gs nin 65 inandirici geliomu size bu nasil bilgi verme anlamadim bunlar gibi 100 lerce ornek veririm bu saydiklarim durumu tamamen ortaya koyuyo

bu dil sorunu çok kötü olmuş yaa baştan oyunu bitirmişler

bu yüzden demoyuda hiç oynamadım

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    almaz olaydim juveyi herkese tekl'f geliyor ne is yaa
    kalmasını istediklerinin transfer fiyatlarını 20 milyona çek aşağısını kabul etmiyorum diye otomatik ayarla onlar uğraşıp dursun

bu arada udineseden felipeyi alın oyundaki en iyi defans

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by klebinho
    vay be turkiye ligini b.k etmisler bukadarinida beklemiodum valla sanki turksportal hic emek veripte calisma yapmamis harbi inanamiyorum zaten sunu soliim ilk defa bir cm ve fm de turk ligi bu kadar kotu yapilmis yaziklar olsun demekten baska bir sey yok abi oyunun acilizinda rahim zafer milli takimda yaw adam bastonla dolasiyo bu nebicim emektir hic mi bilgi verilmedi adamlara onu gectim oyucu profilleri gercege hicte uygun degil hele sunu soliim turkiye ligi fm 2005 yilindan kopyalanip birkac degisiklikle oyuna eklenmis isteyenede ispatlarim hatta galatasarayin finansi ve maas odenegi nasil olurda turkiyenin en iyisi olur anlamadim adamlarin ucan kusa borcu var oyunculari para alamadigi icin idmana cikmiyo ve butun gelirleri temlik altinda buda biseymi ardaya 5 m'lyon fiyat bicilmis ozellikler ustune 50 miyon verseler almazsiniz resmen sigames turkler kektir yerler demis ve oyunu kendi kafasina gore yapmis nihatin degeri zaten olayi ortaya koyuyo yazik yazik yazik turksportalada helal olsun bi delgado nun fiyatini 250000 euro yapmislar adamin uefaya kapak olmus uefa kupasi gol asist krali uefa tarafindan fiyati 6 milyon euro olarak belirlenmis avrupa adamin unu local f'yati 250000 euro bu nasil calismadir anlamadim bence turksportal birazda hatayi kendinde arayip ben nerde hata yaptim biraz daha profesyonel kisilerin futbolcu lig ve takim analizleri yapmalari gerekir besiktasin butcesi 35 gs nin 65 inandirici geliomu size bu nasil bilgi verme anlamadim bunlar gibi 100 lerce ornek veririm bu saydiklarim durumu tamamen ortaya koyuyo

Malesef dediklerine katiliyorum. Ama suc sadece Arastirmaci grupta oldugunu düsünmüyorum. Herhalde SI türkiye ligini ve arastirmasini ciddiye almiyor. Nedeni ise Türkiye de satislarin cok düsük olmasi, cünkü cogu kisi korsan aliyor.
    Ama yeni bir calisma baslayacaktir ve SI nin cikaracagi muhtemel bir yama ya dahil edilecektir. Bu saydigin hatlar orada düzelir diye düsünüyorum.
    Yazdigin hatalari FM 2007 Arastima bölümünde de yazarsan iyi olur.

arkadaslar bende oynuyorum ama sizin dediginiz hic bir seye rastlamadim milli takim olmasi gibi oyuncular olmasi gibi. Ornek bjk= gs super kupa macinda arda resmen canimi okudu ezdi gecti kanatimi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler bende fm 2007 oynuyorum buyrun ilk maxcım ben orduspor oldum amacım yine süper lige cıkmak fm 2007 de en iyi özellik 2.lige bu sefer transfer yaplımıyor yabancı oyuncuya teklif yapamıyorsunuz ondan cok güzel olmus işte ilk macım:hazırlık macım

yalniz acil face packlar ve diger seyler lazim oyuna onlarda eklenince gayet iyi olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyunu oynayanlara soruyorum türkiye ligindeki en iyi oyuncu kim acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla kardes en iyi oyuncu cok incelemdim ama baktıgım kadarıyla

alex galiba

bu arada fm 2006 daki fack pack fm 2007 de calsırmı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation .

su turkce yamayi cok beklemeyiz insallah. ingilizce hic sarmiyo fm 2006 turkce yama oyuna uyumlu ama cok az bi bolumu tukcelestiriyo yani kullanmasak da oluo. acilen yeni bi turkce yama gerekli tabi logo ve yuz paketleri de...

Vallaha Türkçe Yama Çıktığında Alcam Ben

Oyunu yeni kurdum ve biraz oynadım.Öss'ye hazırlancaz tırsıyorum açıkcası Umarım anlaşılmıştır.

Türkçe paket versiyonlar vs.. çıkınca dahada güzel olacağına eminim face packler felan bekliyoruz binbir merakla

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

arkadaslar bu yama fm 2007'i calistirmiyor bir yardimci olurmusunuz ne yapmam gerektigi hakkinda
    So what?
    Saike

arkadalsar selam ben izmirde oturuorum izmirde olupta oyunu alan arkadaslar var mi ayrica oyun kac cd ve hangi ligin takim logolari mevcut beni bilgilendirirmisinz_

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

evet sonunda çıktı da kan kusturuyo sağolsunlar
    Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün FM 2007'nin orjinali elime ulaştı. Arkadaşlarla dolaşacağım için, yüklemedim. Yarın yüklerim dedim. Bugünde bilgisayarcı geldi. Güya interneti tamir etti. Tamir etti etmesine ama bilgisayarda hiçbişey çalışmıyo Bende laptopdan girdim yine. Anlıycanız bugünde yattı FM 2007 oyunum. Bakalım oynamak ne zamana kısmet olcak...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri