benim tek sikayetim oyunla alakali kirmizi kart cok yiyorum ( tabii tacklingi hard yapmis olmamda buna yola cmis olabilir )
benim tek sikayetim oyunla alakali kirmizi kart cok yiyorum ( tabii tacklingi hard yapmis olmamda buna yola cmis olabilir )
bende kirmizi kart meselesi olmuyo 2 macta toplam 1 sari kart gordum
[SIGPIC][/SIGPIC]
sonunda beklediğimiz an geldi.orijinal almak istiyorum bu sene
izmirde alan varmı oyunu ?
Arkadaşlar bu dil sorunu denilen şey şu mu? Hani oyuncu arama kısmına oyuncu yazarken bastığımız tuşta başka harfler mi çıkacak. Yani mesela "g" ye basınca "s" mi çıkacak nasıl bir sorun bu ya
byle mi oluyor g dglde s mi ckiyor nasıl alcaz bu oyunu, nasıl oyncaz bu oyunu biz
Almayı düşünmüyorum
ne yapcaz kardes byle inglzce yapncada olmyr mu ?
Aranızda oyunu bulan varmı Türkiye'deki bütün bilgisayar oyunu satan mağazalara girdim hiç birinde yok.
orjinalini oynayanlar yazmış zaten ss bile koymuşlar
her sene boyle hatalar oluyo artık alısmak lazım en kısa surede patch cıkacagını umit ediyorum
teknosalarda vardir ben trb teknosadan aldim yan' trabzona bile gelmis
Rahim milli takımda var mı böyle rezalet ya
simdi oyun turkiyede de satısa sunuldu mu bimekste bulamadım mesela bugun alanlar varsa nereden aldılar
evet, trabzon teknosa'dan alan bir arkadışımız var bugün. istanbul'da alanlar varsa nereden aldılar acaba? bide fiyatı tabi![]()
fiyatı 6o ytl olması lazım ama bugün gittim cevahir alışveriş merkezine oyun gelmemişşansımı yarın akmerkez ve carousel de deniyeceğim ...
![]()
istanbul da oyunu alan arkadaşlar nerden hangi mağazadan aldığını yazabilirmi ???
İstanbul'da hiçbir yerde olmayan ve Aral İthalat tarafından da henüz dağıtıldığına dair bir haber gelmeyen oyunun Trabzon'da satışa çıkmış olması pek muhtemel görünmese de yarın (daha doğrusu bugün) bir de biz deneyelim bakalım şansımızı
10 dakikalık mesafede 4 tane Teknosa var, illa ki birine gelmiştir yanlışlıkla da olsa![]()
arkadaşım şimdi telefon açtım carousel de de yok oyun personel bayramdan sonra olabilir diyor ...
olivium d&r a da telefon açtım adam football manager ın hiç lafı geçmedi diyor orda da yok...
bakırköy d&r da da yok...
BURALARDA YOKSA OYUNUN ORJİNALI NERDE ÇIKTI BEYLER ???
arkadaşlar yukarıdaki bahamas adlı üye benim son olarakda teknosa müşteri hizmetlerini aradım yokmuş...
Oyun Türkçe diliyle çalışmıyor böyle rezalet olmaz
Türkiyeye ve türkçemize hakaretten başka birşey değil !
Tepki koymazsak bi dahaki oyunda türk liginide kaldırırlar !!
Bence bu hata düzeltilene kadar oyunu satın almayalım !
arkadaşlar ben aral ithalata demin telefon açtım adamlar bandrolleri hallediyolarmış kesin çıkış tarihi belli değil fakat bana bayramdan sonra yada kasımda çıkacağını söylediler takipte olun oyunun orjinali piyasaya çıkmadı çıktığında buraya yazacağım...
Oyunun orjinali belli bir sayıda satıldı ama bahsettiğin firma 15-30 gün içinde orjinal oyunu piyasaya sürecek. Bu gün araştırma yaptım ve Tozy Shop, Bimeks, TeknoSa, Megavizion mağazalarında oyun bulunmamakta buraya oyunlar bahsettiğim süre içinde gelecek ama bu kesin bir tarih değil.
Vatana millete hayirli ugurlu olsun![]()
oyun oynanış açısından güzel bende daha sorun çıkmadı (dil olayını saymıyorum) ... Gs ile şampiyonluğa oynuyodum ama 3 deplasmanda 9 puan kaybettimfb nin 1 puan gerisindeyim... 4 büyükler çok puan kaybediyor oyunda... trabzon düşebilir... carrusca nın potansiyeli iyi... hakan yedek genelde...
ya beyler kapatın şu fm yi , cevap verin sorularımıza![]()