Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK - Gaziantepspor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

ikinci yarı çok iyiydik. kutluyorum
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ben demiştim 4-1 diye..dimi tarık abi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Tümer için süper bir slogan buldum, "Hem içerim, hem atarım "

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

tebrikler...
    Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Tümer için süper bir slogan buldum, "Hem içerim, hem atarım "
    süper olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Takım oturdu,sistem oturdu,uyum sorunu kalktı sonuç mu_?
    Ortada...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

fener iyi oynadı ve üç puanı aldı tebrik ederim heralde bundan sonra zor puan kaybederler
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.

Takım dört dörtlüktü yine. Tebrik ediyorum tüm futbolcuları. Forvette Kezman, sağda M.Yozgatlı ve ön liberoda M.Aurelio'nun oynamasını isterdim, fakat Zico'nun bir bildiği var ki oynatmıyor. Ümit Özat'ı da tebrik etmek lazım, sonradan girip iyi işler yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bu sene ilk defa bu kadar göze hitap eden ve zevk veren bir fenerbahçe izledim herkes çok iyi mücadele etti. Tuncay'ın hırsı önce tribünleri de ateşledi ardından takım arkadaşlarını. Son golde Alex'in tümere yaptığı asist çok klastı.

Maçta tek anlam veremediğim şey volkan'ın yediği gol oldu. Defalarca baktım pozisyona hala anlayamıyorum nasıl yedi o gölü öyle top üstüne doğru geliyordu zorlanmadan kurtaracağı bir toptu ama o garip bir şeyler yaptı

belliydi zaten fb ye tebrikler

Dün akşam Kadıköy'de samba şov vardı.FB maç başından sonuna kadar dalga dalga geliyor.Antep kalesini ablukaya alıyordu.Bu futbol az sayıdaki FB taraftarının içini ısıtmasına yetmişti.

Zico,liderliği tekrar getiren kadroyu bozmamıştı.Kezman ve Mehmet Yozgatlı'yıda riske etmemişti.FB maça aynı düzende aynı disiplin içerisinde başladı.İşte bu FB takımının herkesin ağzına sakız olan "uyum sorunu" etkeninin tamamen kalktığını gösteren sinyallerdi.

İlkyarıda FB,girdiği birkaç tane net fırsatı golle sonuçlandıramadı ve diri Antep defansını ekarte edemedi.Ama umut ışıkları ikinci yarı için görülebiliyordu.Dakika 40 olmuştu ve Uğur Boral sakatlanmıştı maça Ümit Özat yani "Büyük Kaptan" girdi.

İkinci yarı başladı ki ne başlama.FB öyle bir tempo yaptı ki 30 saniyelik tempo FB'yi bir anda öne geçirdi.Sonra FB fırtınası Drincic'in güzel golüyle daha doğrusu Volkan'ın güzel bir hediyesi durur gibi oldu.Sonra FB fırtınası yolundan sapmadı ve Ümit'in harika bir ortası ile FB tekrar öne geçti.FB akın akın geliyor,dalga dalga gelirken FB taraftarı ise tribünde Meksika Dalgası yapıyordu.3. golün başrolleri Ümit Özat ve Deivid'di.O ne organize ataktı öyle,futbolseverler tek nefeste izledi.

Böyle birşey olabilir miydi...? Ümit Özat'ın ayağına her gelen topta FB tribünleri top Roberto Carlos'a gelmiş gibi ayağa kalkıyordu.FB her yönüyle şov yapıyordu şov.Ümit şov vardı,FB şov vardı.Ne FB idi be...

Sonra sahne kapanışını Tümer yaptı.Film sona erdi.Mutlu sonla bitmişti.

Büyük FB'nin büyük taraftarı nasıl bağırıyordu öyle,o futbol adamın içini nasıl mest etmişti...?Herkes ayaktaydı.Çünkü bu FB'yi özlemiştik.İşte FB buydu kalitesi buydu.

Bu film mutluluk filmiydi içinde kötü rol en ufak bile yoktu.Onun için hakemi bugün konuşmayalım.

Maç sonunda ise yılın en anlamlı tezerühatını tüm tribünler eller havada hep beraber söylüyordu:"SARI LACİVERT ŞAMPİYON FENER"

fenerbahce maci hakederek kazandi,deivid sonunda kendini ispatladi(gecen haftada iyidi ama bu haftada gol atmaliydi,devamli olabilmek icin).fenerbahceyi kutluyorum,oguz kadar da kalas bir kaleci görmedim,yedigi goller biraz süpheli goler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok güzel bi oyun çıkardık ve hakkettik kazanmayı Appiahın gol atmasına çok sevindim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri