pilot takımı iptal edemiyorum cancel diyorum ama pilot takım kabul etmiyo
pilot takımı iptal edemiyorum cancel diyorum ama pilot takım kabul etmiyo
bir soru sormak istiyorum mesela plot takiminz 2. ligde daha sonra sizin liginize cikti boyle bir sey basina gelen var mi?
beyler futbolcu eğer gitmek istemiyorsa kadro durumunu not important yapın bir de öyle deneyin.ben bunu real madridde denedim raul-robinho-diarra espanyola gitti ama cannavaro ile beckham gitmedi tabii tamamen deneme amaçlı almıştım madridi.denedim ve şe yaradığını gördüm siz de deneyin bence
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
1 yili bitirmek uzereyim.2-3 kez pilot takim istedim yonetimden ama olan bisey.baktim butun buyuk kulup ler pilot takim mulmus 6-7 tane bulan bile war ama yonetim hala bana pilot takim bulamadi
F.Bahçe'yi yönetiyorum ve ilk sezon başında Büyükşehir Belediyespor'u pilot takım olarak aldım ve yirmibirinci haftadayım şimdi ikinci bir klup almak isityorum ama seçenecek bende tıklanmıyor yani istekte bulunamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
Belli bir süre geçince kendisi otomatik olarak çıkıyor. Şuan 2.senemin ortasındayım ve 5. pilot kulübüme sahip olmak üzereyim.
kulübünün sana önerdiği takımları sağ üstteki butondan görebilir ve kendine en uygun olanı secebilirsin.
ben pilot takim istedim bana ayarlamadigim ligler cikiyo bilmem yunan ligi brezilya ligi futbolcuyo gondermemin bir anlama yok ki
peki pilot takım çok başarılı olur ve aynı lige çıkarsa pilot takımlık devam ediyor mu yoksa siz mi o takımın pilot takımı oluyorsunuz?
karşı takımdan oyuncu alınabilirmi?
Sizce pilot takım çokluğu ne gibi avantajlar sağlıyor?Veya böyle bir durumun dezavantajları nelerdir?
paylaşımın için saol ermoon..
abi bize çoookk yardımcı oldun sağolasınnn.
Pilot takım çokluğu şu bakımdan iyi oluyor. Elinde 5 tane pilot takımın varsa bunlar kendince sıra yapabilirsin. Bu sıraya göre paf takımda bulunan 17 yaşındaki futbolcunu yaptığın sıraya göre her sene bir takıma yollarsın, 22 yaşında oyun bir çok kulüp gezmiş, futbol bilgisini, dilini, yeteneklerini ve kendine olan güvenini geliştirmiş olarak kulübüne geri döner.
Elinde kalmış, yaşlanmış bir futbolcun var ama yollayamıyorsun veya yollamak istemiyorsun. İşte bu pilot takımlarından en iyi pilot takımına yollayıp orada oynamasını sağlayabilirsin..
Hemde parasal yöndende bir avantaj sağlıyor.
arkadaslar ben bir cin klubuyle maddi olarak pilot takım anlasması yapmıstım.anlasmadan 2 sezon sonrasında new england takımıylada maddi bir pilot takım anlasması yaptım bundan itibaren 1 sezon gectikten sonra cin klubu maddi anlasma artık bana kar sağlamıyor diyerekten kendisi anlaşmayı bozdu. demek oluyor ki sadece biz iptal edeceğiz diye bir sey yokmus. karsı klupte pilot takım anlasmasını bozabiliyormus
arkadas oncelikle ben fb deyim pilot tatim arattim buldu istanul belediyesi felan iste ama ben oyuncularimin bazilari gitmek istemiyorlar acaba ben bu takimi reddetsem bastan takim arasam daha iyisini bulurmu yoksa aynilari veya daha kotusunumu bulur?
vede mesela o klube 5 6 tane oyunu gonderdikten sonra o takimi iptal edebiliyormuyum? oyuncular geri geliyorlarmi?
ve son olarak ben birden fazla pilot takim secemiyorum yada secmeyi bilmiyorum nasil yapabilirim???(bu arada klub economisi cok iyi onunla alakasi oldugunu dusunmuyorum)
ilk aramalarında Türk kulübü, ikinci aramalarında bir yabancı kulüp bulurlar. 3. veya 4. denemende daha iyi bir kulüp çıkabilir.
evet belli bir süre sonra iptal edip, oyuncularını geri her zaman çağrabiliyorsun..
pilot takım seçiminden belli bir süre geçtikten sonra board room kısmından devamlı pilot takım seçme butonuna bakanız.. açıldığını 2., 3., 4. vs. pilot takımlarınız olacaktır..
bilgi icin tskler
saoool ya çook işimize yarıcak gibi görünüyoo
bu uygulamayı iyi düşünmüşler parent club olamıyorum sebatla.bide sorum olcak ben kendime pilot takım alırsan kendi takımım hala pilot takım olabilirmi(ben sebat)