Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 411 sonuç

Konu: Besleyici Kulüpler (Feeder Clubs)

pilot takımı iptal edemiyorum cancel diyorum ama pilot takım kabul etmiyo

bir soru sormak istiyorum mesela plot takiminz 2. ligde daha sonra sizin liginize cikti boyle bir sey basina gelen var mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erpeker1907 View Post
    bir soru sormak istiyorum mesela plot takiminz 2. ligde daha sonra sizin liginize cikti boyle bir sey basina gelen var mi?
    evet olabiliyor.mesela ben aek yı pilat takım almıstım ve aek şampiyonlar libinde ii mi

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

beyler futbolcu eğer gitmek istemiyorsa kadro durumunu not important yapın bir de öyle deneyin.ben bunu real madridde denedim raul-robinho-diarra espanyola gitti ama cannavaro ile beckham gitmedi tabii tamamen deneme amaçlı almıştım madridi.denedim ve şe yaradığını gördüm siz de deneyin bence
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

1 yili bitirmek uzereyim.2-3 kez pilot takim istedim yonetimden ama olan bisey.baktim butun buyuk kulup ler pilot takim mulmus 6-7 tane bulan bile war ama yonetim hala bana pilot takim bulamadi

Nesil
    2006

F.Bahçe'yi yönetiyorum ve ilk sezon başında Büyükşehir Belediyespor'u pilot takım olarak aldım ve yirmibirinci haftadayım şimdi ikinci bir klup almak isityorum ama seçenecek bende tıklanmıyor yani istekte bulunamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    F.Bahçe'yi yönetiyorum ve ilk sezon başında Büyükşehir Belediyespor'u pilot takım olarak aldım ve yirmibirinci haftadayım şimdi ikinci bir klup almak isityorum ama seçenecek bende tıklanmıyor yani istekte bulunamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
    transfer dönemi falan gelsin çıkıyor

Belli bir süre geçince kendisi otomatik olarak çıkıyor. Şuan 2.senemin ortasındayım ve 5. pilot kulübüme sahip olmak üzereyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by poeman View Post
    bunu kabul etmişsindir insallah sana cok buyuk malı katkı getiriyor. ben 2 milyon verdiğimde 20 milyon dondu geriye
    bunu kabul etmek için birşey yapmıyoruz değil mi? cancel e tıklatmazsak kabul etmiş oluyoruz diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    bunu kabul etmek için birşey yapmıyoruz değil mi? cancel e tıklatmazsak kabul etmiş oluyoruz diye biliyorum
    onaylama tusu var anlasmayı onaylamadan nasıl yuyurluge koyabilirizki.

S-B-Z Misafir

kulübünün sana önerdiği takımları sağ üstteki butondan görebilir ve kendine en uygun olanı secebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    KADIKÖY

ben pilot takim istedim bana ayarlamadigim ligler cikiyo bilmem yunan ligi brezilya ligi futbolcuyo gondermemin bir anlama yok ki

Quote Originally Posted by aşık View Post
    ben pilot takim istedim bana ayarlamadigim ligler cikiyo bilmem yunan ligi brezilya ligi futbolcuyo gondermemin bir anlama yok ki
    Ayarlamadığın liglerde çıkıyor, eğer futbolcunu o ülkerlerdeki bir takıma gönderirsen, onlar sen görmesende maç yapıyorlar.. Genelde o tarz kulüplere elinde kalmış, yaşlı futbolcuları fln gönderirsen, takım içinde o futbolcular sorun çıkarmaz.. Sende rahat etmiş olursun.

peki pilot takım çok başarılı olur ve aynı lige çıkarsa pilot takımlık devam ediyor mu yoksa siz mi o takımın pilot takımı oluyorsunuz?

Quote Originally Posted by uA_izmirli View Post
    peki pilot takım çok başarılı olur ve aynı lige çıkarsa pilot takımlık devam ediyor mu yoksa siz mi o takımın pilot takımı oluyorsunuz?
    Zaten genelde büyük takımların pilot takımı olur, yani siz onların pilot takımı olmazsınız. Sizin seçtiğiniz pilot takım sizinle aynı ligde oynamaya başlarsa tabiki pilot takım görevi devam eder. Siz iptal etmedikçe, pilot takımlık görevi sürer gider..

karşı takımdan oyuncu alınabilirmi?

Quote Originally Posted by erdi.22@ View Post
    Tabi alınabilir, diğer takımlara karşı senin şansın daha yüksektir. Tabi bedavaya değil, herhangi bir ücrete, veya kiralama yoluyla (karşı taraf kabul ederse) alınabilir.

Quote Originally Posted by erdi.22@ View Post
    hatta pilot takımdan adamları ucuz bi fiyata sana teklif ediyolar

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Sizce pilot takım çokluğu ne gibi avantajlar sağlıyor?Veya böyle bir durumun dezavantajları nelerdir?

paylaşımın için saol ermoon..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abi bize çoookk yardımcı oldun sağolasınnn.

Quote Originally Posted by eran View Post
    Sizce pilot takım çokluğu ne gibi avantajlar sağlıyor?Veya böyle bir durumun dezavantajları nelerdir?
    Pilot takım çokluğu şu bakımdan iyi oluyor. Elinde 5 tane pilot takımın varsa bunlar kendince sıra yapabilirsin. Bu sıraya göre paf takımda bulunan 17 yaşındaki futbolcunu yaptığın sıraya göre her sene bir takıma yollarsın, 22 yaşında oyun bir çok kulüp gezmiş, futbol bilgisini, dilini, yeteneklerini ve kendine olan güvenini geliştirmiş olarak kulübüne geri döner.

Elinde kalmış, yaşlanmış bir futbolcun var ama yollayamıyorsun veya yollamak istemiyorsun. İşte bu pilot takımlarından en iyi pilot takımına yollayıp orada oynamasını sağlayabilirsin..

Hemde parasal yöndende bir avantaj sağlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Pilot takım çokluğu şu bakımdan iyi oluyor. Elinde 5 tane pilot takımın varsa bunlar kendince sıra yapabilirsin. Bu sıraya göre paf takımda bulunan 17 yaşındaki futbolcunu yaptığın sıraya göre her sene bir takıma yollarsın, 22 yaşında oyun bir çok kulüp gezmiş, futbol bilgisini, dilini, yeteneklerini ve kendine olan güvenini geliştirmiş olarak kulübüne geri döner.

Elinde kalmış, yaşlanmış bir futbolcun var ama yollayamıyorsun veya yollamak istemiyorsun. İşte bu pilot takımlarından en iyi pilot takımına yollayıp orada oynamasını sağlayabilirsin..

Hemde parasal yöndende bir avantaj sağlıyor.
    Ek olarak ben de şunu söyleyeyim, mesele 1 takıma gönderdiğin oyuncuyu takımın hocası oynatmıyor ve senin oyuncun orada boş boş duruyor, onu geri çağırıp başka takıma, oyayabileceği bir takıma gönderebilirsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaslar ben bir cin klubuyle maddi olarak pilot takım anlasması yapmıstım.anlasmadan 2 sezon sonrasında new england takımıylada maddi bir pilot takım anlasması yaptım bundan itibaren 1 sezon gectikten sonra cin klubu maddi anlasma artık bana kar sağlamıyor diyerekten kendisi anlaşmayı bozdu. demek oluyor ki sadece biz iptal edeceğiz diye bir sey yokmus. karsı klupte pilot takım anlasmasını bozabiliyormus

arkadas oncelikle ben fb deyim pilot tatim arattim buldu istanul belediyesi felan iste ama ben oyuncularimin bazilari gitmek istemiyorlar acaba ben bu takimi reddetsem bastan takim arasam daha iyisini bulurmu yoksa aynilari veya daha kotusunumu bulur?
    vede mesela o klube 5 6 tane oyunu gonderdikten sonra o takimi iptal edebiliyormuyum? oyuncular geri geliyorlarmi?
    ve son olarak ben birden fazla pilot takim secemiyorum yada secmeyi bilmiyorum nasil yapabilirim???(bu arada klub economisi cok iyi onunla alakasi oldugunu dusunmuyorum)

Quote Originally Posted by mert_cocuk View Post
    arkadas oncelikle ben fb deyim pilot tatim arattim buldu istanul belediyesi felan iste ama ben oyuncularimin bazilari gitmek istemiyorlar acaba ben bu takimi reddetsem bastan takim arasam daha iyisini bulurmu yoksa aynilari veya daha kotusunumu bulur?
    vede mesela o klube 5 6 tane oyunu gonderdikten sonra o takimi iptal edebiliyormuyum? oyuncular geri geliyorlarmi?
    ve son olarak ben birden fazla pilot takim secemiyorum yada secmeyi bilmiyorum nasil yapabilirim???(bu arada klub economisi cok iyi onunla alakasi oldugunu dusunmuyorum)
    ilk aramalarında Türk kulübü, ikinci aramalarında bir yabancı kulüp bulurlar. 3. veya 4. denemende daha iyi bir kulüp çıkabilir.

evet belli bir süre sonra iptal edip, oyuncularını geri her zaman çağrabiliyorsun..

pilot takım seçiminden belli bir süre geçtikten sonra board room kısmından devamlı pilot takım seçme butonuna bakanız.. açıldığını 2., 3., 4. vs. pilot takımlarınız olacaktır..

bilgi icin tskler

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    ilk aramalarında Türk kulübü, ikinci aramalarında bir yabancı kulüp bulurlar. 3. veya 4. denemende daha iyi bir kulüp çıkabilir.

evet belli bir süre sonra iptal edip, oyuncularını geri her zaman çağrabiliyorsun..

pilot takım seçiminden belli bir süre geçtikten sonra board room kısmından devamlı pilot takım seçme butonuna bakanız.. açıldığını 2., 3., 4. vs. pilot takımlarınız olacaktır..

arkadas tskler
    ama ben oyuncular geri geliyorlar derken geri gelmelerini istemesemde geliyorlarmi? kulubu iptal ettigim zaman yani kiralik olarak oynamaya devam ediyorlarmi?

saoool ya çook işimize yarıcak gibi görünüyoo

bu uygulamayı iyi düşünmüşler parent club olamıyorum sebatla.bide sorum olcak ben kendime pilot takım alırsan kendi takımım hala pilot takım olabilirmi(ben sebat)

Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri