Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 251 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray

maci ilk yarisi bitti.galatasaray daha baskili oynuyor.eger son vuruslarda iyi olursak bu maci aliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

inamoto en yapiyor sahda biri bana soylesin bu kadar bos adam olurmu ya

Quote Originally Posted by emre1905 View Post
    inamoto en yapiyor sahda biri bana soylesin bu kadar bos adam olurmu ya
    hatirlarsan inamoto ile ilgili bi konu acmistim.orada bazi arkadaslar inamotonun cok iyi oynadigini söylemisti!!acaba simdi bu maci izledikten sonra ne diyecekler.b adam her mac böyle.bos bos dolasiyor,bi sey yapmiyo,en yakinindakine pas atiyo,sonra uzaklasiyo,ikili mücadelere girmiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Su sabri varya milli takimda yaptigi ortalari birde bizde yapsa
    bu arada bu bordeaux takimi harbiden cok kotu takim cihanda sol bekte kaybolup gediyor 2.yarı umıt karan gırmesı lazım

Nesil
    2006

İnamotodan önce eleştirilmesi gereken biri varsa cihan.İnamoto hiç olmazsa top kesiyor pas atıyor cihanın olduğu kanat koridor birkez bile top kestiğini görmedim zaten gol de cihanın olduğu kanattan geldi orta yaptılar inamoto hatalı uzaklaştırdı gol oldu.Bence biraz daha hırslı oynarsak en azından bir puan alabiliriz 2. yarı neler olacak bakalım
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Bakın bakın ne diyecem..

Yıl 1999, Uefa yoluna giden Milan maçında forvetimiz Hakan Şükür, yıl 2006, Uefa yoluna giden Bordeaux maçında forvetimiz Hakan Şükür.

Hakan Şüküre lafım yok ama daha öncede dediğim gibi yedek oturup, maçın kahramanı olarak maça girmelidir. Bizim Türk antrenörlerine nasıl güven olunmuyorsa, bizim genç pırlanta çocuklarımızada güven olmuyor. Ama Gerets'de haklı.. Hasan Kabze bu maçta oynasa, Hakan oynatılmadı diye ağır eleştiri alacaktı.

Bakın bir başka örnek daha.. Sol kanatta işi olmayan ve maşallah sol kanadımızı yol geçen hanına çeviren Cihan'ın yerine bu maçta Ferhat oynayabilirdi. Onu bırakın Tolga'nın yaptığı 2 tane büyük hata yüzünden gol yiyebilirdik..

Ciddi anlamda maça odaklanamıyoruz.. Biraz inanç, biraz baskı bu maçı galibiyete taşır. İkinci yarıda özellikle orta alanı toparlacak bir Carrusca, forvet yolunda gollere gidecek bir isim olan Hasan Kabze'yi bekliyorum..

Ümit Karan yedekse onu bekliyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

çözemiyorum bu sene galatasarayı kötü oynamıyoruz iyi top yapıyor gibi gözüküyoruz ama değişik bişeyler var...sanki geçen seneki o hırs yok o maçın ortasında maçı bırakıp ağlayan galatasaray yok bide sağ kanat bile olamayan cihanı sol bek yapmaya çalışıyoruz 1 maçla...yani cihan oynayacağına şu takım 3-5-2 oynasın bari song cihanın açığını kapatmaktan yoruldu...neyse 2.yarıdan yinede herşeye rağmen umutluyum onlar isterlerse kazanırlar o hırsı azmi görmek istiyorum her taraftar gibi takımımdan...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cıhan yerıne hemen ıyı orta yapan tecrubelı ergun gırmezı lazım ınamoto veya ayhan yerınede mecburen umıt gırmesı lazım

Futbolu oynayan Galatasaray ama yediği gol saçma oldu. Galatasaray rakip kaleye daha çok gelmesine karşılık gol yollarında son vuruşu yapacak ortamı bir türlü hazırlayamadı. Tüm sorun burada ve ikinci yarıda umarım bu sorun çözülür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarıyı değerlendirmek gerekirse, Bordeaux ilk başlarda etkili başladı. Tamamen sahaya hakimdiler diyebiliriz. Galatasaray,şut çekmekte bile zorlandı. Gol yiyene kadar en etkili atağımız kendi ağlarına topu gönderirlerken,kaleci Rame'nin topu direğin dibinden çıkarmasıydı.Basit bir hatadan sonra İnamoto'nun topu kısa uzaklaştırması ve Alonso'nun vuruşuyla yenilen gol moralleri bozdu. Son 10 dakika toparlandık.Kalelerinde yavaş yavaş etkili olmaya başladık.2.yarıda H.Şükür'ün kesinlikle değişmesi lazım.Çünkü bir forvetin kaleye tek şutu olmaması gerçekten düşündürücü.Ü.Karan girerse doğru tercih olur.Bu arada İnamoto'nunda değişmesi lazım,ama önce H.Şükür.Biraz atak yapmaya,bitirici adamlara ihtiyacımız var.Yoksa bu maçı çevirmemiz zor.Umarım 2.yarıda toparlanır ve Bordeaux'u mağlup edebiliriz. Liverpool maçında 3-0 yenilirken 3-2 yapmıştık, şimdi elimizden gelenin daha fazlasını yapıp 1-0'dan 2-1'e de taşıyabiliriz.Yeter ki kendilerine inansınlar.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hakan sukur cıkmamazı lazım cunku gol lazım umıt karan gırıp ınamoto cıkıp cıhan cıkıp ergun gırmesı lazım bakın ozaman sız takıma nasıl oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

ümit ve ilic değişikliği yapılmış

2-0 oldu tüm ümitlerim bitti
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2.yarı başladı. Galatasaray'ımıza başarılar.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-0 oldu malesef

Bu kadar gerizekalılığı anca bizim takım yapardı.. Helal olsun hepinize..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

al işte 2-0

anamm ne oldu gol yedik hemen.allah kahretmesin sizi oynamayin cikin terkedin sahayi.sizin gibi gurursuzlari onursuzlari takimda görmek istemiyoz.artistler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2 oldu galiba Galatasaray'in cok ustun performans sergileyerek cevirmesi lazim ama cok zor gorunuyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

3-0 oldu inanamıyorum ya bu ne böyle
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

maç bence 3-0 bitecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

yine Cihan'ın yüzünden of ya

Gerizekalılık hat safada.. v3 olduk..

Sivas maçında ses tellerim kopana kadar yönetim istifa diye bağırmazsam benim adımda eray değil..

al iste 3-0 oldu.allahim offf gerizekagli takim bizim takim.ben dedim bunlar gurursuz artistler.onursuzlar.terkedin lan sahayi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Geçmiş olsun.Artık Liverpool gibi 3-3 yaparmıyız bilemiyorum ama malesef yapamıyıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

3 dk da 2 gol cok kotu Galatasaray icin uefa yolu kapandi gibi birsey
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

yaw sinirimden agliyorum yaa,böyle gurursuzluk yapilirmi,hirs denen bisey yok bu takimda.allah bunlarin belasini versin.KALLESLER.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Üzücü...yazık oldu gerçekten
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Rezil ettiler bizi Avrupada yaa ne biçim takım yaw bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tamamen dagıldık

Nesil
    2006