Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 278 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    O öyle değil, Kaka'nın bonservisi 10 M $'ın üzerindeydi o dönem.
    Fenerbahçe istese de alamazdı, menajerler bir çok büyük takım ile görüşüyorlardı.Ayrıca o genç milli takımı jenerasyonunun en iyi potansiyele sahip oyuncusu iken çok ciddi bir şekilde izleniyordu..

Simao kötü oyuncu değildir, çok yaşlı geldi doğal olarak performansı düşük olacaktı.Simao Brezilya Ligi'nde sezonun en iyi oyuncusu ödülü gibi ödüller almış biridir..
    eğer sorun 10m ise steviç,simao,beschasnik(ismini yazamıyorum),rebrov yerine kaka daha iyi olabilirdi.Ama gelmek istemediyse orası ayrı.bu sezonun en iyi oyuncu ödülünü duyunca aklıma Oulare geldi.

o da belçikada en değerli yabancımı ne olmuştuda büyük sükse ile gelmişti,birde bunun başka versiyonu var lukunku

Gökhan Zan olayı ise yalan

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

wengerin nazarı değdi adama kolu çıktı..demekki gerçekten izleniyor

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Neden olmasın diyorum, hatta insallah olur diyorum.
    Bizim topcularimizin cok bi eksigi yok oradakilrden. Tek eksik profesyonel dusunce yapisi...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Senderos'tan iyi olacağı kesin...
    bence dogru bir haber degildir. belki gokhani izlemislerdir bu dogru olabilir ama alacaklarina ihtimal vermiyorum. Senderos yaratik ya oyle bir insan olamaz Gokhan`imiz efendi adamdir ama futbolculuk olarak biraz oyle olmasi lazim savunmacinin yoksa Ingiltere Ligi`nde zor oynar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar 2. sayfadaki yorumların hepsi dalga amaçlı yazılmış. Eğer inanmıyorsanız hiç yazmayın..

Daha önce izlendiği söylenmişti Wenger tarafından.Ancak sezon sonu gitceğinden emin değilim...Anlamadığım bir olay var benim.Kim olursa olsun "yok o ayak uyduramaz,yok arsenal ne yapsın,onun yerine brezilyalı arjantinli alırlar..." niye kendi futbolcularımıza inanmıyor,güvenmiyoruz?Sırf Gökhan Zan değil başka örneklerde var.Nihat,Emre,Tugay,Nuri,Halil,Hamit,Yıldıray ve ismini unuttuğum birsürü futbolcumuz var Avrupa'da.Tamam belki erkendir ama Arsenal ne yapsın chelsea ne yapsın demek yerine gurur duymalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

abi diger mevkiler icin Turkiye`den cok adam gidebilir ama savunmanin gobegi cok zor gercekten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şu anda hazır olan sadece Önder var, onu da Arsenal,Chelsea,M.United vs.. bir İngiliz takımı alır mı, büyük muamma..

Bu iddiaya inanmamızı beklemiyorsunuz sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

FM diliyle şöyle söyleyeyim; Gökhan'da Arsenal'de oynayacak PA var ama CA yok..

Yine bi Kaka muhabbeti dönmüş.. Pes etmeyeceğim, yine söyleyeceğim; Kaka Milan'a geldiğinde 4-5 yıllık izleniyordu Milan tarafından.. Chelsea mi Arsenal mi bir tanesi gözlemci falan gönderip transfer girişimi yapınca, normalde planlanan tarihten 1 sene evvel imza attırıldı.. Yeter sıkıldım bu "Ben sevdim eller aldı" muhabbetinden..

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    sezonun en iyi oyuncu ödülünü duyunca aklıma Oulare geldi.
    Nerden hatırladın onu yahu, benim hafızamın tozlu haznelerinden çoktan çıkıp gitmişti..
    Ama bak, Atkinson'u hatırlarım.. Esas bu işin piriyse Oswaldo Nartallo'dur..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Ama bak, Atkinson'u hatırlarım.. Esas bu işin piriyse Oswaldo Nartallo'dur..
    ohen vardı bide onuda unutmayalım abi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    ohen vardı bide onuda unutmayalım abi
    novak vardı
    tuncay 2

arsenal gibi bir takım gökhan zanı almaz bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta yaklaşan ara transfer dönemi öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor.

İngiliz devi Arsenal'ın sezon başından bu yana takip ettiği Gökhan Zan için Siyah-Beyazlı kulübe 10 milyon Euro teklif ettiği ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi.

Gökhan'ın Ocak'ta Ada'ya gitmesine kesin gözüyle bakılırken, Kartal da kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Yönetimin, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Serkan Balcı'nın menaceri ile el sıkıştığı, genç oyuncuya, 'Kulübünle anlaş, gel' mesajı yolladığı bildirildi.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

10 milyon Euro mu? YTL bile degil. Yuh!!! Bu Fanatik iyice costu. Baska birsey demiyorum yuh yani

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

10 M euro ve şuanda prensipte anlaşma hee

yalnız mevzuyu çakamamışsınız gökhanı başka klüp istemiyor sadece arsenal istiyor yani tek klüp, e haliylen fiyat arttıracak başka bir klüp yok. fanatikte devreye girip bjk lehine fiyat attırıyor şimdi bu haberden sonra bjkli yöneticiler arsenale, bakın gökhana 10M euro verenler var diyip fiyatı arttıracaklar yoksa bunun başka bir izahı, mantığı olamaz, ilahi fanatik..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Vardar: "Mehmet Topuz Beşiktaş'ta oynayacak"

Vardar: "Mehmet Topuz Beşiktaş'ta oynayacak"
    Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar Kayserispor maçından önce Lig TV'de Kayserispor'lu futbolcu Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'un Asbaşkan Murat Aksu'ya sözlerinin olduğunu ve yetenekli futbolcunun transfer söz konusu olursa ilk kulübün kendileri olacağını belirten Vardar büyük ihtimalle herhangi bir aksilik olmazsa gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceğini söyledi ve taraftarlara Mehmet Topuz müjdesini verdi.

Samet Aybaba Trabzonspor'a almak için çok uğraştı.Gazete isimleri çıktı Mehmet T. Trabzonspor'a diye.O dönemlerde arkadaşlarım 2.Ligden topçu alıyorsunuz diye dalga geçmişti benimle.Ama yine haklı çıkan Trabzonspor oldu

bunlar boş işler

devam bjk ricar... şimdide mehmet dewam

yılın 2. en iyi haberi

Gökhan Zan Arsenal'a giderse, ben de Chelsea'ye hayır demem açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Topuz gercekten cok iyi bir oyuncu besiktas'ın almasını acıkca kendi takımım acısından istemem.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cok ıyı bır oyuncu mehmet keske bize gelse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zan: "Resmi bir teklif yok"
    Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyen Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan, takımın performanısının çok iyi olduğunu belirterek, "son haftalardaki performansımızın devamını getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sezonu 3 puanla kapatmamız mutluluk verici. Artık tek hedefimiz UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak" dedi.

Gökhan, İngiliz ekib Arsenal'in kendisini transfer etmek isteği şeklindeki haberlerle ilgili olarak "Bana gelen bir teklif yok. Ben Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum ve şu an tek düşüncem Beşiktaş'ın başarısı. Tabiki her futbolcunun hayali yurt dışında büyük takımda oynamaktır. Tabi ki ben de hem Türkiye'yi hem Beşiktaş'ı yurt dışında temsil etmek isterim. Ama böyle bir durum söz konusu olmazsa uzun yıllar Beşiktaş'ın değişmez futbolcusu olmak istiyorum. Ben Beşiktaş'ta Gökhan Zan oldum" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Mehmet Topuz gercekten cok iyi bir oyuncu besiktas'ın almasını acıkca kendi takımım acısından istemem.
    ben kendi takımım açısından isterimiyi olur beşiktaş için

evet topuz gerçekten iyi oyuncu
    hadi koçum mehmet sen bize gel(galatasaray)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla bizim açımızdn süper bir trnasfer bence kesinlikle alınmalı
    So what?
    Saike

Mehmet Topuz çok iyi bir oyuncu, umarım Beşiktaş almaz onu, Fenerbahçe alır

Nesil
    2006
    Yer
    İST

mehmet topuz ve gökhan ünal bize gelirse kimse bizi tutamaz bide bir tane adam gibi defansif ortasaha aldıkmı tamamdır

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Mehmet Topuz çok iyi bir oyuncu, umarım Beşiktaş almaz onu, Fenerbahçe alır
    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    cok ıyı bır oyuncu mehmet keske bize gelse
    la gözünüz doysun be=) biraz insaf .elinizi vidanınıza koyun.güzelim deniz barışı beğenmiyorsunuz biz cihanla uğraşıyoruz yıllardır.bi de önderiniz varken topuz diyonuz be.bu yaptığınızı insan insana yapmaz=)

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri