şl alman hiç inandırıcı deil hile seziom
alabilir niye alamasınki bende 2006 da alıyodum hep bunda sasırılacak bise yok bence.normlaldir yani.hem kadrosuda gayet güzel
Süper bir taktiğe benziyor resimlerde göründüğü kadar.. İndirmekte fayda var, sağol.
beyler ben rapidshare den bisey indiremiyom, lutfen yardimci olurmusunuz, meselah taktigi baska bi siteye upload yaparmisiniz
saolasınız.iyi taktik
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yardim lutfen, taktigi denemek istiyom ama rapiden bisey alamiyorum, baska bi siteye eklenebilirmi
baska yere uploadı bılmıyorum baska bı arkadas baska yere upload edıp lınk ını bu konu altına koyarsa ılk basa koyarım edıtleyıp![]()
vala bende bi ise yaaramdi bu taktik galatasaryla kendi evimde kayser'ye 2-1 maluop oldum...3-4 atak yapabildim golde sansdan girdi zaten taktik bana ters geldi kardes yinede saol
kardeş bak millet ne diyo..her adamı yerli yerinde oynatacaksın..bide öyle dene bakalım..bendede önce işe yaramamıştı ama yavaş yavaş bişeyler olacak gibi ..denemeye devam edicez bakalım....yok öle 2 maçla kötü olmuş demek..
bana mı uyumlu sadece acaba bu taktık cunku 2. kez ust uste CL aldım
bu oyunda taktikler bazen mükemmel bazen berbat işliyor..
eline sağlık bi deneyelimmm
kardes ben taktikle ilgili deilde baska bı sey sorcam...hani takımların isimleri yazıo ya..maç sırasında gollerin kimin attııı fln yazıo , bende fenerbahcemizin amblemi fln gozukmuo..sadece sarı lacivert bı sey war..yardım edersen sevinirm..
arkadaşlar indirdiğimiz taktikleri fm dosyasında nereye koyuyoruz acaba
tekrar geldim
defansta 2 dane ön öne bek olmazkı yaw
gzl taktik ne gzl i super yawbu sana bisey hatirlattimi
denemek lazım bende fb'yi yönetiorum
hakkaten sali pazari gibi ben de bunu biraz degistirip ana baba gunu taktigi yapabilirim
dostum cok guzel olmus ellerıne sagLık ama ben ıstıomky takımda hep teknık adam olsun ılerde cogalayım falan
ama calısman super fenerLı kardesım benım
bıde teknık kLas oyuncuLarı daha cok kullanabılecegımız taktık paylasırsan daha super oLur![]()
rezil otesi bi taktik
- dostum bi de bunu dene
bunlar da sonuçlar;
salı pazarı taktiği bende cuma pazarı yapim birleştirelim![]()
Salı pazarı taktiğideniyecem
arkadaşım garip olacak ama antenman programınıda koysana
abi taktiği az once indirdim lyondan deplasmanda fark yiyiom deneyecem insallah işe yarar sonucu buraya yazarım