hadi ama yaaa...bi gol be bi gol...bitirelim işi şurda ya...
Celta Vigo kazanır
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
hadi ama yaaa...bi gol be bi gol...bitirelim işi şurda ya...
Bende şimdi merak ettim ya..
Neymiş bu pankart...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
ya türkiyede bu kadar pozisyon bulamıyo fener...ya yeter neler kaçıyo böyle anlamıyorum yaaa..
Pankartı açanlarında,bütün Celta'nında....
Haydi kanarya.Bastır ve gol bul.....TÜRK milleti için...
Helal Show TV ye.Yapılması gerekeni yaptı kesinlikle...
Deportivo'ya düşmanlıkları var.Deportivo ise Türk sempatizasxnı olduğu için böyle davranıyorlar...
Düşmanımın dostu benim düşmanımdır hesabı.....
yazık...belliydi böyle olacağı.tarık abi demişti...
Attılar.Canabbio sol ayağını çok iyi kullanan bir isim.Uğur boral gereksiz yere çalıma gitmese bu golü yemezdik.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
gol oldu yaw
Gol geldi.Yazıklar olsun ya....
canabbio frikikten atti galiba,spikerinde dedigine göre süper atmis.olacagi buydu fener atamiyo,celta atiyo atamayana atarlar.alex penaltiyi atsa bunlar olamayacakti,gercektende yazik
yatıyorum ben ya...o kadar gol kaçırırsan olacağı bu...iyi geceler beyler...
İyi Geceler Yücel Abi...
Maç sona erdi.Celta Vigo:1 - Fenerbahçe:0
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
tüm fenerbahcelilere gecmis olsun,gercekten cok yazik.fenerbahce farka gidebilecegi maci yeniliyo,hemde cok basit bir hatadan dolayi.ne diyelim insallah bu galatasaraya ters tepki yaratmaz fener bize karsi iyi oynayamaz![]()
90 Dk Sonucu Celta Vigo : 1 Fenerbahçe : 0
Gerçekten Yazık Oldu , Bu Kadar Pozisyon ama Elde var Sıfır ,
Haketmeyen Takım Aldı Maçı , Bir Özetle..
ama Eray'a msn'den Fenerbahçe Son dakikalarda Gol Yiyecek Demiştim
Çok Gol Pozisyona Girip.
Geçmiş olsun..
Bu maçı kazanmamızı çok istedim...
Ancak olmadı..
İleriye bakacağız...
bugün pek bir şom ağızlıyım maçı şzlerken ne dediysem tuttu yanımdaki arkadaşım bana dalcaktı nerdeyse çok şansızdık art arda iki top direkten döndü hakem maçı katletti adamlar sadece duran toplarla etkili oldu oda hakemin sayesinde
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben ümitliyim eintrachti yener cikariz
eintrachtin macini izledim cok beceriksizler
Bravo Uğur Boral ve Alex diğer 9 kişinin emeğini hiçe saydınız bravo sizlere gerçekten.Böyle birşey olabilir mi sen o kadar gol +1 penaltı kaçır sonra Uğur efendi her pozisyonda yaptığı gibi çalım atmaya çalıssın ve serbest vuruş gol uğur'un buçalım merakıneye dayanıyor acaba.Alex'e ise söyleyecek söz bulamıyorum adamın oyundan alınmayacağı garanti ya ne kadar kötü oynarsa oynasın alex acaba direkt kaleye vurulan freekick olarak kaç gol attıda her topu o vuruyor tamam ortaları etkili ama direkt kaleye vurmak için orda tümer oyuna girmiş bırak ona bizi yakanlaralex ve uğur boral oldu bana göre
valla volkan eski tadında değil onuda yiyip bitirmişiz bencevolkan fenerde ilk kaleye geçtiği sezon ki gibi oynayabilse bu golü kurtarırdı benim kanaatim...
Bende yatıyorum arkadaşlar.Yarın yazılım var....
Hepinize iyi geceler.....
Volkan yapacağını yaptı hele baiano ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda mükemmel bir refleksle topu aldı.1. sınıf kalecilik örneği sergiledi.Maçında başında da akın akın gelen celta vigo ataklarına başarılıydı.Fenerbahçede maçın en iyi oyuncusuydu bence volkan
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
celta vigo cok kalıtesız bı takım ya nasıl yenemedık anlayamadım o alex ve ugur boral bugun berbat otesıydı 56. dakikada iki top dırekten dondu o da cık sanssız bir anda neyse bence frankfurtu yenıp cıkarız bu gruptan
volkan yine önemli toplar çıkardı 1-baiano geçmeye çalıştı geçemedi 2- bir serbest vuruş çıkardı 3-canobbio'nun etkili bir şutu kaleci elbette bir tane yiyecek eğer sen o kadar gol pozisyonundan yararlanamıyosan yenilmeye mehkumsun
tabii benim söylemek istediğim sadece o gol pozisyonuyla ilgiliydi ama cümlemi yanlış kurdum sanırım ben onuda kurtarabilirdi anlamında söyledim
dun bjk ve bugun fb cok sanssizdi hakeden fb idi gecmis olsun fazla soylenecek bi soz yok