Göreceğiz bakalım...
Bizim futbolcumuzda taraftarımız gibidir.....
Fenerbahçe
Beraber
Galatasaray
Göreceğiz bakalım...
Bizim futbolcumuzda taraftarımız gibidir.....
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Arkadaslar bize mac boyu ana avrat küfür ediyonuz ve diyonuzki birazda biz edelim.ya böyle sacma bisey varmi?bana kalirsa siz hermacta küfür ediyonuz.
mondi,gerets yücelin dedigi gibi macta gazi oldular,alex inamotoyu oyundan attirtmak icin elinden geleni yapti.bir ufak müdahalede tak yere düsüyo.5 dakka bekliyor.bi ara uyudu sandim macta alex.
Fenerbahce taraftarlari eline ne geldiyse futbolculara,sahaya yabanci madde atiyor.galatasaraylilara küfür ediyor.insallah en az 5 mac sahaniz kapanir,5 mac seyircisiz oynarsiniz da gidersiniz mardinde maclarinizi oynarsiniz.
keske maci 6-0 yenseydinizde bize bu kadar laflar,esyalar atmasaydiniz.
juninho:ÜMITE ÖKÜZÜN TEKI DEDIN,CAKAL DEDIN.BIZE 6S DEDIN.EGER BIRAZ DAHA ILERLERSEN GERCEKTEN SABRIMIZ TASACAK.
var ya ben bıktım artık penaltı menaltı hepsi palavra olmuş hakem de maçın skoruna etki etti
eray abi iddayı kaybettin ne demek istiyosun imzandaki en büyük fb yazısına![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nihat Özdemir taraftar görevini yerine getirdi tebrik ederim diyor
böyle düşünüyorum çünkü kendimden örnek vereyim bir toplumda ben kötü birşeyin önlenmesini bir süre engelliyorum engelliyorum bakıyorum ki etrafım yine o zaman bende çabalamam başka örnek olarak mahallemde ben kapının önüne çöp atmam ama komşularım atmaya devam ediyor o zaman bende rahatsız olur bende kapının önüne çöp atarım bunun gibi bişey
Ben gerçekten ERAY'ı tebrik etmek istiyorum. Ben söylememiştim bile sinirlidir diye ama kendisi beni tebrik etti ilk olarak. Diğer arkadaşları da biraz sakinliğe davet ediyorum. Ayrıca başka iddia sahipleri sizi de Eray gibi iddianızı yerinize getirmenizi bekliyorum
Teşekkürler Eray...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben herşeyimi koyarım![]()
tüh be gitti mp3.yarinda okulda rezil olacaz.ah ula galatasaray bir gol daha bulsaydin ne güzel olacakti.
F.Bahçe ve Hakeme çamur atacağınıza birazda futboldan bahsetseniz ne güzel olur dimi? Çünkü bu hakem her maçta yok ama bu futbolcular her maçta var.
Mondragon'a ses bombası atılmış,kulakları hala duymuyormuş.
Tebrikler...(beraberlik olabilirdi)
Buna benzer pozısyonlarda hakem Fener lehıne olanlarıda vermedı ama. Kezman hep tahrik diyorsunda artık Emre'de iyi alısmıstı her pozisyonda kendısıne faul yapılmıs havası verıyordu.
--------------
Böyle bir taraftar dünyanın sayılı kuluplerine nasip olur gercekten atmosfer muhteşemdi.
Bu arada Necati'nin kafasını muhtesem bir reflexle dısarı yollayan Volkan ıda unutmamak lazım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben bir şeyi unutmuştum galatasaray 2. yarıda etkili oynadı tebrikler onlarada
bu başlığı bugün pek bi sevimli gördüm.. ne güzel hep böyle, saygı, sevgi ve tebrik içerisinde..![]()
Bu takım böyle oynasın canımı feda edeyim helal olsun hepsine bu sene fener eğer 2. yarı toparlanmazsa çok kritik zamanlar yaşar