Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 106 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acickasi iyi bir oyun koyduk ortaya iyi nacti kalpten gidyodum bu yasta Semihede tbrkler

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

kalecileri yılın kalecisi seçilmeye aday olur herhalde bu maçtan sonra

gerçekten yine güzel top oynadık ama iki defa gelen adamlar iki gol tam yıkıldık dedim ama tuncay ve semih kurtardı bizi

bence zicoyla daha fazla gitmez

rakipler ne zaman belli olacak bilen varmı ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

volkanı kutluorum gelen her tou yedi. Fener hakketti ama bence kazanmalıydılar

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by turgut View Post
    kalecileri yılın kalecisi seçilmeye aday olur herhalde bu maçtan sonra

gerçekten yine güzel top oynadık ama iki defa gelen adamlar iki gol tam yıkıldık dedim ama tuncay ve semih kurtardı bizi

bence zicoyla daha fazla gitmez

Yarin TSI 13.00.

Baska bir grubun birincisiyle eslesecek fener.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by turgut View Post

Yarın saat 13:00'de Şampiyonlar Ligi, 14:00'da da UEFA Kupası kura çekimi var.. Uefa Kupası'nda iki turun kura çekimi bir arada yapılıyor, turun geçilmesi halindeki rakip de belli olacak..

Bu savunma oyuncuları Zico'dan önce alındı değilmi? Lugano ve Edu'yu soruyorum arkadaşlar. Transfer sezonunu fazla takip edemedim ben.

Beni Zico'dan çok o ikisi rahatsız ediyor, özelliklede Lugano (nedense Luciano'yu hatırlatıyor bana oyunu). Bence takımın oyun düzenini bozan tek yer savunmanın göbeği. mutlaka başka eksiklerde var ama orası felaket durumda. bu iki adam rakibe genelde basmıyor yada çok kolay çalım yiyorlar. bastıkları zamanda ya penaltı olur diyorum ya gol öylede oluyor

Fenerbahçe 94 dakika boyunca harika oynamasına rağmen şans yanında değildi ve maçı rahat kazanamadı. Ama sonuçta berabere kaldık ve gruptan çıktık. Semih'e helal olsun, golünü attı, kural hatası olmasın diye hakemi uyardı. Kendisi bence çok büyük bir davranış yaptı ve turun geçilmesinde başrol oynadı.

Lugano ve Edu bu maç berbat oynadılar. 2 golde de Takahara'yı tutamadılar, golleri önleyemediler. Devre arası ikisinden birinin gönderilip Avrupalı bir savunma oyuncusunun alınması şart bence.

RAKİPLER
    Blackburn (İngiltere)
    Espanyol (İspanya)
    Panathİnaikos (Yun.)
    Parma (İtalya)

MUHTEMEL RAKİPLER
    Tottenham (İngiltere)
    Dinamo Bükreş (Romanya)
    G.Rangers (İskoçya)
    Auxerre (Fransa)
    M.Hayfa (İsrail)
    Alkmaar (Hollanda)
    Sevilla (İspanya)

M.Hayfa, G.Rangers ve D.Bükreş takımlardan biri gelirse çok iyi olur diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Bu savunma oyuncuları Zico'dan önce alındı değilmi? Lugano ve Edu'yu soruyorum arkadaşlar. Transfer sezonunu fazla takip edemedim ben.

Beni Zico'dan çok o ikisi rahatsız ediyor, özelliklede Lugano (nedense Luciano'yu hatırlatıyor bana oyunu). Bence takımın oyun düzenini bozan tek yer savunmanın göbeği. mutlaka başka eksiklerde var ama orası felaket durumda. bu iki adam rakibe genelde basmıyor yada çok kolay çalım yiyorlar. bastıkları zamanda ya penaltı olur diyorum ya gol öylede oluyor
    Zico geldikten sonra alındı ikisi de, Zico'nun talimatıyla.

Nesil
    2006

Ne maçtı be kalbim küt küt attı. 2-0 oldu skor inancımı yitirmedim ve turu geçtik. O hakem iyi ki Tükiye'de yok garanti kurşun yiyen hakemlerden birisi olurdu. Bu kadar kötü yönetmek için özel çaba sarfetmek gerekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Fenerbahçe'ye UEFA Kupası macerasında başarılar.
    İzlediğim bölümde(Son yarım saat) Frankfurt'tan çok daha iyi oynadı.Ben 2-0 dan sonra bile 2-2 yi bulacağını tahmin edebiliyordum Fenerbahçe'nin.Çünkü inançlı ve hırslı bir Fenerbahçe vardı sahada.Hakem maçın izlediğim kısmında kötüydü.Maçın genelinde de çok kötüymüş diye duydum.İyi gününde değildi herhalde.
    Tebrikler Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şansız bir maçın ardından avrupadaki şansımızın döndüğünü düşünüyorum. 4 maç da güzel oynayan Fenerbahçe'nin bu gruptan çıkamaması gerçekten çok üzücü bir durum olurdu. Bence 4 puanla tur atlamak bizim şansımız, bu takım inanıyor ve gidebildiği yere kadar gidecektir bu inançla. Ben taraftar olarak maç gitti derken onlar hayır dedi ve tur geldi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Katılıyorum sana sekopej. 2. golü kalemizde gördükten sonra umutlarım söndü, ama Tuncay'ın golü takımı ateşledi. Helal olsun bu takıma. Umarım kurada zayıf bir rakip gelir, daha üst turlara çıkarız.

Maçı izleyemedim ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre Fener gerçekten iyi top oynamış Öncelikle Tebrikler.
    Frankfurt'da 2 3 Kere Gelmiş Kaleye 2 Golu Öyle Bulmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Altın yedek Semih bizi yine ipten aldı. 2. golden sonra tükenen umutları Tuncay tekrar parlattı ve gruptan cıktık.Takımımızı tebrik ediyorum.darısı Besiktas'ın basına. Volkan'ın yunan oyuncuya yaptıgı hareket muhtesemdı adam duvara carpmıs gibi oldu bence panathinaikos cıksın tribünlerde tekrar Since 1453 pankartları görelim
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Altın yedek Semih bizi yine ipten aldı. 2. golden sonra tükenen umutları Tuncay tekrar parlattı ve gruptan cıktık.Takımımızı tebrik ediyorum.darısı Besiktas'ın basına. Volkan'ın yunan oyuncuya yaptıgı hareket muhtesemdı adam duvara carpmıs gibi oldu bence panathinaikos cıksın tribünlerde tekrar Since 1453 pankartları görelim
    Keşke o pankartı açabilsek ama o tip pankartlar açmak yasak zaten o maçtada hakem tarafından kaldırtılmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri