dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ben şöyle diyeyim abi...biim loca diye millete kakaladıkları yerleri görseniz ağlarsınız...ve inanın ki manzarası hariç sizin kale arkasaının bizim numaralıdan farkı yoktur...sizn derken fenerliler yani...arkadaş maratondan kameraya çekmiş koltuk arkalarında tvler falan...bizim skorboardun bile kendine hayrı yok.
Aha, Yücel'in locası var..
he yaw fenerin biletleri cok pahalı fenerliyim ama maça gidemiormindirim yapsa yada bi alana bedava falan
![]()
Beşiktaş: 32 bin
fb-52 bin
gs-27 bin
bursa-22 bin 500
buna göre
Beşiktaş: %83 doluluk oranı
fb: %75
gs: %60
bursa: %67
alıntıdır
bide işin şu tarafı var istanbulda oturan bi kişi için 20-30 milyon cok aşırı bi ücret degil ama bi trabzonda bu para bazı ailelerin 1 aylık geçim kaynagı trabzonspor gelsin maçlarını olimpiyatta oynasın her mac 70 bin kişi dolduralım![]()
bu konu iyice komedi olmaya başladı![]()
Bu büyük taraftara, şampiyonluk yakışır![]()
Almanya’daki çeşitli taraftar gruplarının bir araya geldiği Ultras’ın 3 ayda bir yayınlanan yayın organlarından Erlebnis Fussball’ın son sayısında Fenerbahçe tribünlerine 5 sayfa ayrıldı. Yazının başında genel itibariyle tribün tarihçesinden ve 3 büyüklerden geniş bir şekilde bahsedilirken, daha sonra Fenerbahçe tribünlerinin genel yapısı anlatıldı.
Geçen yıl oynanan Şampiyonlar Ligi maçını izleyen Schalke’li taraftarların görüşlerine de geniş bir şekilde yer verildi. Bir Schalke’li, “Mükemmel bir şehir, insanları çok sıcak. Mantaliteleri farklı olsa da çok güzel. Vapurla Boğaz’dan geçen Schalke’li taraftarlar zaten ne demek istediğimi anlar. Ama en önemlisi statta yaşananlar. Mükemmel bir atmosferdi. Stadın sesleri hâlâ kulaklarımda çınlamakta'' derken, bir başkası, “50 bin kişinin zıplamasına şahit olmak, tek kelimeyle harikaydı. Bir an stat yıkılacak diye düşündüm. En etkili olansa, tezahüratlarını söylerken yaşanan dakikalardı. Liverpool’un ‘You Well Never Walk Alone’undan daha etkileyiciydi'' nitelemesinde bulundu.
KAYNAK
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Başka sözlere gerek yok![]()
Bir yıl sonra bile konuşuluyoruz. İşte kalite farkı budur.
Aferin sizlere.
maşşalahhh..
ben bide fotomacı begenmezdim daha beteride varmış demekki yarın ilk işim bi fotomac almak olucak![]()
Serhatcım gerçekler onlar
hadi biz yalan söylüyoruz onlarda mı söylüyor ?![]()
Başka takımlara ait terimler kullanmak yerine biraz daha üretken olsalardı keşke
eğer ortalamaya bakılsaydı beşiktaş ın dolululuk oranı fenerinkinden daha fazlaydı
ya bize avrupada kimler neler söyledi ki bunları söyleyen ler futbolculardı ... maldini, edgar davids in lafları yeterdi..... her avrupa maçımızdan sonra avrupalı basın organları taraftarlarımızdan bahsederdi... o haberleri keşke saklasaydım ... ama aslında sizde hatırlıyosunuzdur ... bence önemli olan stad ve kapasitesi değildir bence önemli olan içinde ki taraftarlarıdır ...
sizin değişinize göre galatasaray şimdiki stadını alisamiyeni dolduramıyoru 55bin kişilik stadı mı dolduracak diyorsunuz olimpi,yatta seyirci rekorunuda biz kırdık ... f.b o kadar transfere para harcıyo olsun o kadar ...
önemli olan stad değil içindekiler (anladınız siz)
o zaman İnönü de maç izlesinler o dergiyi çıkardıklarına pişman olurlar...
ilk yarıdaki maçta 50.000 kişiyi susturduk hatırlatırım...
?
Polemik olmasın amacım ama hayal dünyasında yaşayan gençlersiniz..Normal bir tezahüratı 3 saniyelikte olsa bir ÜÇLÜ ile bastırmak normalbiz 100bin kişi olsakta olurdu bu ama 3 er saniyelik ses çıtırtıları
Aynısı diğer stadlarda da oluyor..
Gs taraftarı geliyor yapıyor biz gidiyoruz yapıyoruz.Bu bir övünç kaynağı değildir..
nedense inönüdeki fb-BJK maçlarında olmuyo ama...