sezer ve tuncay
sezer ve tuncay
1. Ibrahim Akin
2. Tuncay Şanlı
3. Yasin Karaça
Yasin Karaça Tam Bir Joker .. Eger Formunu Tutturursan Istedgn Yere Koy oynat ..
Sag Sol Orta Forvet vs.
Ama Ibrahimin Ustunede Sol Tanımam!
Onuda Arada Bir Forvetin Solunda Deneyin Bakalm Begencekmsnz?![]()
Kesinlikle CANER ERKİN,bundan başkası yalan,bende yakaşık 15 tane yabancı büyük klüp peşinde,2 sezon sonra kimse tutamaz
Bence İbrahİm Akin
Tuncay Sanli
İbrahim Akin
Sezer Öztürk
Kemal Aslan
hasan sas- am/rlc
ergun penbe- d-m/l
tuncay sanli- am/lc-fc
yasin karaca(iyi bir antremanla)- am/rlc
ibrahim akin(iyi bir antremanla)- am/lc-fc
hapsiyle oynasım en cok tuncay hosuma gitti. hem ileride pahalıya satabiliyorsunuz
bence en iyisi ibrahim akin
tabiiki de tuncay şanlı
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
Tuncay Şanlı yada Uğur Boral
kemal aslan ı tek gecerim
emre bölezoğlu
tuncay şanlı
ibrahim akın
oLcan Adın ve Caner Erkin Genç Yetenek
bence de tümer metin
Tuncay Sanli..................
tuncay şanlı eve umut güzelses![]()
ibrahim akin
Tuncay Sanli
tuncay ı 40 milyon € peşin + sonraki satıştan %50 pay anlaştım. roma ya sattım. yokluğunu hissediyorum ama napim :S
tabiki tuncay şanlı
siz siz olun tuncay ı satmayınsezon boyu bütün kafa gollerini o attı
![]()
Ali Olmez![]()
Kimse guvenmiyor bu adama, milli takim kadrosuna bile aldim, halen yeterli degil diyorlar, ama adam en fazla asist veren oyunculardan biri, sonra en fazla ortalama puana sahip oyuncu. Ama yaslandi gariban, 29una girdi, artik yavas yavas gencler yerine gececek, ama en azindan bir milli mac oynattim herife![]()
arkadaşlar tartışacak başka bişe bulmadınız mı ya oyunun en başında da belli TUNCAY ŞANLI
bence emre belözoğlu adam bende(fenerde) kaç sene Türkiye'nin en iyi futbolcusu seçildi.(Sanırım Avrupa'dada 1 kere seçilmişti)
1.) emre belözoğlu
2.) ibrahim akın
3.) volkan bekçi
4.) emre köroğlu
Tuncay Şanlının orjini forvettir forvette gol olup yağarken onu sol kanada tercih etmedim hiçbir zaman.
tabikide emre belözoğlu
Emre Belözoğlu
Tuncay ŞanLı.
emre belozoglu ve tuncayı sol kanat da hiç denemedim bir gun belki denerim. bence en iyi ml kemal aslan çok iyi oynuyor o mevki de emre koroglu ve volkan bekçide ilerliyen yılalrda tercih edilebilinecek oyuncular
bence tuncay şanlı
kesinlikle tuncay sanli.2 sene oynattım ve arsenale 20 milyona sattım.her şekilde kazandırıyor.