Emrah kariyerini zevkle takip ediyorum, şimdi senin bu yazdıklarından sonra ben nasıl ilginç hikaye yazıp millete beğendireceğim.Bu kadar da güzel yazılmaz ki canım
![]()
Emrah kariyerini zevkle takip ediyorum, şimdi senin bu yazdıklarından sonra ben nasıl ilginç hikaye yazıp millete beğendireceğim.Bu kadar da güzel yazılmaz ki canım
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Barancigim ilk sen okumadin galiba ama iz birakmak onemli degil mi? Yorum yazan ilk kisi oldugun icin bu yazi senin icindi. Yorum yazmak, surasi soyle olsa veya su karakterleri anlatimina eklesen (ya da programa davet etsen) gibi yorumlar yaparsaniz bu konu mukemmellige bir adim daha yaklasir. Ben daha zevkle yazarim. Siz de ayni sekilde okursunuz. Yapmak istediklerim cok. Eger oneri gelirse bu konu hem FM acisindan hem de mizah acisindan hedefledigim yere gelecektir. Okudugunuz icin tesekkurler.
Sagol Serkan. Sen de yazsan iyi olur. Zaten Turkce`n duzgun. Biraz da renk menk tamamdir.Originally Posted by Sekopej
![]()
Sayın Gürbüz,
Bir medya mensubu olarak merak ettiğim noktalar var. Sizin artık memleketiniz olan Türkiye'de bir takım çalıştırmak istediğine dair haberler çıkıyor Türk medyasında. Bu haberler doğru mu?
Bir de İlhan'ı sattıktan sonra kadronuza bir Türk oyuncu transfer edeceğiniz söyleniyor? Bu haber doğru mu ve kimi almayı düşünüyorsunuz?
"YÜCE ATATÜRK"
Evet Serkan bey sorunuzu anlayisla karsiliyorum. Bir zamanlar Serkan Balci ile ilgileniyordum. Ancak kendisiyle yaptigim gorusmede, R. Madrid`in cok cazip bir teklif yaptigini Atletico Madrid`in teklifinin ise cok asagilarda kaldigini soyledi. Ben onu da anlayisla karsiladim ve Serkan Real`e transfer oldu. Su an degeri tam 28 milyon TL. Yani artik onu alacak gucumuz yok. Turkiye`den Yildiray ile de ilgilenmistik ancak onu da Real Madrid`e kaptirdik ve bunu da anlayisla karsiladik. Su an icin baska bir Turk oyuncuyu alma niyetinde degiliz. Arda belki cok pahali olmasa alabilirdik. Ancak cok genc oldugu icin uyum sorunu cekebilecegini dusunduk ve vazgectik.
Ikinci sorunuza gelirsek. Evet bir gun Turkiye`ye donmek istiyorum. Ancak henuz Atletico`da bir sampiyonluk yasayamadim. Bir kedim bile yok, anliyor musun? O yuzden Galatasaray`dan gelen teklifi reddettim simdilik. Ama bir gun mutlaka.
Açık sözlülüğünüzden dolayı size teşekkür etmek istiyorum, her hoca böyle net yanıtlar veremeyebiliyorlar. Ayrıca Torres olayını da unutmuş değiliz bu olayda da hepimiz gördük ki bu işin inceliklerini kapmışsınız.
Son olarak da ne olursa olsun kadronuzda bir Türk oyuncu bulundurursanız Türk taraftarların stadınızı doldurmasını sağlayabilirsiniz.
---------
Emrah ben de zaten öyle düz hikaye yazmayı sevmiyorum, biraz yaratıcılık lazım sende olduğu gibi. Şu anda oynadığım bir oyun var bakalım sezon bitsin dırıma göre ben de başlarım belki yazmaya. Ama burada sana sorularım ara ara gelecek gelişmelere göre haberin olsun![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tabi tabi gelsin sorular. O zaman gelismeleri ona gore ayarliyalim![]()
peeee sivok'a 28m verilir mi?????parayı yolda mı buldun
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
28 milyon TL yani dolar olarak 19.5 milyon dolar zaten değeri bu bence çok pahalı değil. Hıı belki 17 ye falan alabilirdim o kadar önemli değil. 2. sezonun ortasinda aldim galiba tam hatirlamiyorum. 3. sezonun basi da olabilir.
ama kaçıncı senede aldın
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
Başkan gelmeyen başarılardan sonra Emrah hocayı yollıcakmış diye duydum Emrah hoca Tottenhamla el sıkışmış.Ve de Chemrah tV çizgi film saatlerini öğrenebilir miyiz?
R. Sociedad`i 90. dk da attigim 2 golle deplasmanda yendim. F. Torres`i 2 aydir iyilesir iyilesmez sakatliyorlar artik sinir oldum bu adamlara. F. Torres bu macta yine hafif bir sakatlik gecirdi ve kondisyonu epey dustu ben de onu cikarmak gibi bir cesaret ornegi gosterdim, dk 81. Bu dakikada oyuna giren Aguero maci seviren isim oldu ve ikinci golumu atti. Ilk golumu ise size tavsiye edebilecegim Per Ciljan Skjelbred atti. Bu oyuncuda is var bence. Norvec milli takiminda surekli oynuyor.
Bir sonraki mac ise Barcelona ile sahamdaydi. 90 dk pozisyona giremediler bense bir suru gol kacirdim. 88. dk da Leo Franco`nun yaptigi degaj orta sahada Ronaldinho`nun onune dusunce, o da topu surup golu yapti. Boylece haketmedigim bir yenilgi almis oldum.
Bu gun oynadigim son macta ise UEFA kupasi D grubunda 3. macimda Palermo`yu 3-0 yendim. Artik lider bitirmem icin son Benfica macinda bana bir beraberlik yetecek. Aldigim diger sonuclar ve puan durumu asagida. UEFA`da henuz gol yememis olmam ilginc gercekten. Ligde de yavas yavas tirmaniyorum. Cok geri kalmissin demeyin. Cunku ben hep sonradan aciliyorum. Mesela o 3 yenilgiyi ligin basinda ardarda aldim. Daha takim oturmamisti. Ondan sonra 5 galibiyet 4 beraberlik aldim ki beraberliklerim az once yukarida anlattigim gibi hep.
Son olarak size bir oyuncu oneriyorum. Palermo macinda 1 asist, 1 gol ile oynayan Dimos Andreou. Aslinda Rum oldugu icin almaktan vazgececektim ama bazi ekonomik sebeplerden dolayi onu almak zorunda kaldim.Cok iyi orta yapiyor ve paslari muhtesem. Aguero`ya R. Sociedad macinda harika bir asist yapmisti. Gercekten paslari cok farkli. Hani Felipe`nin GS`da attigi paslar var ya ayni oyle. Simdilik bu kadar. Oyunuma doneyim ben
![]()
ligde durum kötü görünüyo
Yok ya zaten sampiyonluk iddiam yok. Barcelona Aimar, Tevez; Valencia bir o kadar iyi adamlar alirken R.Madrid 200 milyon TL harcarken senelik ben nasil sampiyon olayim. Amacim bu sene UEFA`yi zor da olsa almak ve sampiyonlar ligine hak kazanmak ki ekonomimi duzelteyim.
hocam senden(3 uncu sezondasın galiba)2010 2011 de sampiyonluk sarkıları bekliyorum yap bir güzellik artık bize hep orta sıralarda hep uefaya nereye kadar
valla dedigim gibi bu barcelonayi nasil geceyim. Ancak nasil olur. Iste fm scouttan altyapidan cikan yildizlari bulup 17 yasinda falan alirsam takima onlar yildiz olunca Barcelona falan zayiflar ben de sampiyon olurum. Simdi riske girip transfer yapsam iflas da edebilirim. Ama uefa da iyidir yav. Sampiyonlar ligine girsem zaten kesem dolar. Ben de patlatirim bombalari.
Asagidaki kadroma bakarak bana birkac oyuncu onerebilir misiniz? Istedigim mevki ML ve AML. tabi bunlar soyle de olabilir. "AM LC", "AML, FC", "AM LC". Sunu istemiyorum ama DL/AML veya WBL/AML bunlar olmasin. Cunku benim boyle iki oyuncum var ve ikisi de sureksiz. Simdi transfer butcem 40 milyon TL. Bunun 30 milyonunu bu mevkiye ayiracagim. Tabi bu ust sinir. Ucuz bir oyuncu bulursam daha iyi ama direkt takimda oynayacak bir oyuncu olmali. Yani acil oraya oyuncu lazim. N`Zogbia falan demeyin cok pahali. Morten Gamst Pedersen icin de 40 milyon istiyorlar o da olmaz. Martin Petrovu tekrar almam zaten. Bunlar disinda bana oyuncu onerebilir misiniz. Acik olan ligler Italya, Hollanda, Ispanya, Ingiltere yani bunlarin oyunculari oncelikle. Bazi Fransizlar da olabilir baktim iyilerdi. Ben Arfa nasil sizce iyi midir? Bana surekliligi olan bir oyuncu lazim. FM 2006`da adim gibi biliyordum oyunculari ama FM 2007`de bircok oyuncuyu tanimiyorum veya tanidiklarim bunda zayif. Acil!!! Simdi oyunu acacagim transfer donemine geldigimde tekrar bakacagim konuya. Insallah bir cevap gelmis olur. Bir de su oyuncu bolumune bakayim neler var. Bana yardim edin size konularinizda teknik destek sagliyayim
![]()
emrah abi genç istersen freddy adu var onu bi deneyebilirsin carrusca çok süper oynuyo onu deneyebilirsin bi de benim açtığım shortlist bölümüne bak onlardan da faydalanabilirsinbaşarılarını bekliyoruz ne zaman yazacan yav
![]()
Az once oynadigim Ispanya Kupasi macinda R. Sociedad`i deplasmanda 7-0 yendim. Bu macta Torres`i dinlendirdim. Cunku ilk maci da 4-1 kazanmistim. Takim yavas yavas oturuyor. Biraz fazla yavas oldu amaSon 4 macimi kazandim ve zaten onceki mesajlara bakarsaniz. UEFA`daki son macimda Benfica ile 0-0 berabere kalinca gol yemeden lider bitirdim ama oyle sanssizim ki karsima diger grupta 3. olan Roma geldi. Fakat Chelsea bile gelse Fatih Terim`in dedigi gibi artik farketmez. Bu kupayi alacagim. Eger UEFA`yi alirsam burada senlik var haberiniz olsun. Bakin ss deki gol atan oyuncularimin hepsi yildiz adayidir ve hepsini sizlere oneriyorum. Paraniz varsa dusunmeyin alin. Ilginctir bu macta gol atan oyuncularimin en yaslisi Sergio Aguero
Size soylemistim. Bir gun bu yildizlarla cok sey basaracagim. Bu sezon olmaz ama onumuzdeki sezon artik sampiyonluga oynayabilirim.
Adu konusunda kararsizim ama bana daha tecrubeli biri lazim yasi 25 uzeri olmamak kosuluyla. Su an 3. sezonun ortasindayim. Sagol bakarim listene.
![]()
tebrikler 7-1 snn takım oturmuş artık be yaw
Emrah abıcım Tuncayı alabılırsın ML ye Ibragım akında olur veya Carusca
7-1 degil canim, 7-0Bir golumu yedin hemen ayakustu
Valla Tuncay`a 10 milyon verdim vermediler. Su an degeri 10 milyon ve 27 yasinda. Yasi geckin oldugu icin daha fazla vermek istemedim. Sammuel`i hic hesaba katmiyordum. Adami bir oynattim su an cok formda. Fazla iyi ozellikleri yok, hizli da degil ama sogukkanlilik, konsantrasyon falan iyi o yuzden iyi oynuyor. Transfer sezonunun bitmesine 3-4 gun var. Belki de oyuncu almam. Aslinda o mevkide oynayacak Skjelbred var ama adam sag ayagini kullaniyor bana solak lazim. Bu arada Ispanya kupasinda hani 7-0 ile en son Sociedad`i gecmistim ya karsima kim gelse iyi? Barcelona. Ilk mac deplasmanda 1-1 bitti. Ronaldinho`yu kilitleyince oyunu aciyosun, bunda yapcak bisey yokSizce gecer miyim turu?
Sagolun yorumlariniz icin. Eger bana arada ,ister transfer ister taktik konusunda olsun, oneride bulunursaniz kesinlikle denerim. Su an ki dizilisim cok tuttu. Her maci aliyorum. Tek sorunum Marcelo`nun kotu oynamasiymis meger. Marcelo savunmanin solunda oynuyordu. Oraya simdi Kevin Larsen`i monte ettim tamamdir.
kendi sahanda yemişin bi dane ya
hocam zaten M.Petrov vardı sende bence o yeterli olur sanırm DL de antonio Lopez ile sorun yoktur. ama su an alkıma gelen oyuncu sol kanat için KİM KALSTROM antrenman ile kısa bi sürede AML özelligide kazanıyo yada Brezilya yada Arjantin alt yapıları biraz araştır kesinlikle bulursun
satti ya martin petrovu adam hic okumuyon sende![]()
ricardo yada nani olabilir.
şöyle biraz tartışmalı pozisyonlarından yok mu ofsayttan gol vb. bekliyorum
valla bence sen taktık üzerine yoğunlaş A. Madrid mevcut kadrosu şampiyon olacak güçte, Ben R. Socıedad ile hiç oyuncu almadan ilk sezonu 3. bitirdim
zaten oyuncu alacak paramda yoktu
Ilk sezonda cok oluyordu bu tur olaylar ama daha sonralari hic olmadi. Tabi hakemler bizim Turk hakemleri gibi degil, kendilerini gelistiriyorlar![]()
Evet mevcut kadrosu sampiyon olacak gucte de su an o kadrodan eser yok. Su an takimi genclestirdim. Ama bu genclestirme operasyonu sirasinda irtifa kaybettim. Simdi tekrar toparlandim. Su an birkac oyuncum yildiz seviyesine ulasti. Artik gelsin paralar. Cok paragoz degilim de parasiz sakiz bile vermiyorlar bu oyunda. Solene az kaldi![]()
Arkadaslar isi size layik bir hale getiriyorum. Artik maclarimi vidyo dosyasi haline getirip Youtube.com`a upload edecegim. Az sonra son editleme islemleri bitince ekleyecegim linkini buraya. Eger begenirseniz, bazi cok guzel maclarim var onlari ayni sekilde vidyo sekline getirecegim. Goruntu kalitesi malesef istedigim standartlarda olamayacak cunku bu ram`im ile alakali. Bi deniyelim bakalim. Az sonra Sir Emrah Gurbuz tekrar burda olacak, simdi kisa bir reklam.