Sizce en iyi SOL KANAT Kim ?
![]()
Sizce en iyi SOL KANAT Kim ?
![]()
Elbette Ryan Giggs yaniiiiiii![]()
ben DEDE derim..
YAWWW sen oyy verr hehe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bence "VİCENTE" sol için mükemmel.....
keske sıklara vicenteyi koysaydım![]()
İyi olurdu......
ve yine takao07 imzasında, saçma sapan bir konu daha!! Bu arkadaşımız günde 12 tane saçma konu açmayla site tarihimizdeki " günde en fazla ve en saçma konu açan kişi" ödülünü aldı!! Ödülü takdim etmek için, VoLkaN BaROs'u kürsüye davet ediyorum!!Buyrun sıra sizde amirim!!!
Ya kardeşim, neden böyle boş işlerle uğraşıyorsun, hâla anlamadım!! Şimdi böyle konu açtında ne oldu yani?? Hadi açtın diyelim! Üstelik anket olarak açmışsın, belki ben başka bir sol kanatı beğeniyor? Anket olarak açmasaydın bari!! Neyse, konu kısa zamanda kilitlenecek gibi görünüyor, neyse..!!
ama ne olcak sen ordaki 3 kişinin sana göre yani hangisi daha iyi anlamında ... ve ben bu konuları acarken bari sol oyuncuları ile bi konu olcak anlamında demek istedim .. orda yoksa sol sevdigin bir oyncu msj bölümüne yazabilirdi cristiano ronaldo he![]()
keşke vicente eklenmiş olsaydı ankete
Ryan Giggs tek geçerim
PAVEL NEDVED 1 Numara
Antonio Cassano 2 Numara
arkadaşlar sizi bilmiyorum ama bana göre en iyisi ROBBEN.
bu adamı hiç tartışmaya gerek yok çünki
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
aynisina katiliyorum daha vicente,cassano,dede,grosso,cristiano ronaldo,robben,ze roberto,tuncay sanli,leo messi var ya bunlari sen nasil hice sayarsin hepside sol kanatta dirtina gibi bence sen futboldan anlamiyorsun hergün 5 kisiden 1 i sacma konu aciyor.biktik bunlardan yaa allah rizasi icin daha düzgün konular bulOriginally Posted by Cristiano Ronaldo
davids sol kanat oyuncusu değilki.....
Stewart DOWNİNG bence en iyisi...
Vicente derim başka bi şey demem
ryan gigs çok deneyimli bir futbolcu
selçuk kılıç diyebilirim
ilk senelerde volkan bekiroğlu
orta düzey bir TÜRK takımı için
Tuncay,Ronaldinho,Sweinsteiger varken bu futbolcular ne ki???
saçma bi anket olmuş
LIONEL MESSI!!!
Ama ankette Ryan Giggs. 32 yaşında ama...
Bende Tuncay ve Roben'i tek geçerim...
van der meyde sağ kanat oyuncusu davids de daha çok ön libero oyuncusuen iyi sol kanat oyuncusu arjen robben bence
sora tuncay
![]()
Rİccardo Montolİvo
Robben Vazgecilmez oyuncu![]()
en ıyı soll bence ronaldoo roben gerısı tırıskaa.buda kapak olsun takaoo sana.sacmalamayı bırakkk.
Davids sol kanat mi oynuyor yahu ? Ben Davids'i Defansif Ortasaha zannederdim.
Ryan Giggs
davids dm , van der meyde sağda daha ii. bi tek giggs kalıyo. ama bence en iyisi robben ..
cristi pander- lincoln- fabian ernst
Edgar Davids![]()
martin petrov