Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Forum' un gidişatı

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bence de sherrynin fikri çok mantıklı.

belki saçma olabilir ama yönetiiler artabilir böylce saçma konulr daaha az gözden kaçar!
    her 3000 mesajı geçene mesj silme hakkı verilebilir. Eğer 5000 mesjı geçti ise hem kuralları biliyor hemde forumda çok zman geçiriyor demektir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    belki saçma olabilir ama yönetiiler artabilir böylce saçma konulr daaha az gözden kaçar!
    her 3000 mesajı geçene mesj silme hakkı verilebilir. Eğer 3000 mesjı geçti ise hem kuralları biliyor hemde forumda çok zman geçiriyor demektir
    mesaj sayısı artırılabilir vey eksiltilebilir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence bu yöntem mesaj sayısını arttırmaya çalışanları dahada fazlalaştırır...

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    bence bu yöntem mesaj sayısını arttırmaya çalışanları dahada fazlalaştırır...
    doğru insanlar biran önce yönetici olömaya çalışırlar ah geri kafalı Doruk;(
    am mesjlar silinince mesaj sayın azalıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bide şu saçma anketler açılmasa forum anket oldu bu aralar.

emre aneketler iyi bencec beyenmiyorsann girmezsinn benim en sevdiğim bölüm kökten çüözüm mesj sayısın goodbye(güle güle) mesaj sayısız forum olur yanii böle gidersee olmak zorundaa

Quote Originally Posted by coskun1907 View Post

Ve en ömenli konulardan biriside üslüb ve Türkçe'yi kullanma ve yazma yöntemi, bunlara da çok dikkat etmeliyiz...

[TERTEMİZ FORUM TERTEMİZ PAYLAŞIM!!!
    [/SIZE]
    arkadaş benimde yazıma düzen vrmem lazım herkes gibi ama "A" lar bende çıkmıyor3 kr bsmam gerekiyor ö yüzden yazılarımı anlamıyor olabilirsiniz ama elimden geleni yapıyorum ayrıc ben küçük yş olayına katılmıyorum bir çok üyemiz vaar daha büyük yaşlı arkadaşlardan daha kaliteli pylşım yapan hatalımıyım?
    hatalıysam:05387675109(salladım)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

GS Doruk bütün Anket konularanı mesaj atmaktan bıkmadınmı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bence bu konuya çözüm bulmak zor iş. çoğu çözüm yolu ayrımcılığa giriyor.
    Ayrımcılık TURKSPORTAL ' A yakışmaz...

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Mesaj sayılarının kalkması boş mesaj yazılması açısından iyi olur ama mesaj sayısız da forum olmaz yani. FM ve FUTBOL hariç diğer bölümlerdeki mesajlar, mesaj sayımızı etkilemesin bence.
    Bu kadar doğru bir yorum görmedim bence kesinlikle uygulanmalı can'ın önerisi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri