renklerinden dolayı we kaka revalchodan dolayı A.C. MİLAN
renklerinden dolayı we kaka revalchodan dolayı A.C. MİLAN
1)Man Utd
2)İnter
3)Chelsea
barcelona sonra da chealsea
her zaman roma
atletico madrid
Fiorentina
Man utd ve Juve
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
1) Manchester United
2) Juventus
3) Bayern Munchen
4) Roma
5)AÇ Milan)
6) Liverpool
7) Real Madrid
8) Valencia
9) Sevilla
9) Arsenal
10) Chelsea
Sonlara gittikçe sevmediğim takım değil daha az sevdiğim içindir...Yani diğer takımlara gıcık olmam ama onlara karşı sevgim nötr olduğu için ilk 10 böyle oluşuyor...
Arsenal ve Juventus
benim takimim fenerbahce ile psv
Forum düzenini bozmaktan siteden uzaklaştırılmıştır
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
AVRUPA takımı diyoruz yav fenerbahçe sayılmaz tuttuğun takım demiyoruz
yoo niye sayılmasın ki Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım de gayet tabii Avrupa klubüdür.Şu anda oynamıyor ama daha önce oynadı
o zaman herkes kendi tuttuğu takımı yazardı konu anlamını yitirirdi neyse konu sapmasın
Juventus tabiki![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Atletico-Man.Utd.-Lyon
italia -roma
newcastle united, cok karizma formalari var yillardir hic degistirmiyorlar ve tabi renklerinde etkisi var. bu yuzden arjantin milli takimina da hastayim,
yavas yavas chelsea fanatikligi bende boy gostermeye basladi, bunun nedenlerinden ikincisi shevchenko birincisi de jose mourinho. Hoca dedigin boyle olacak, bizde yani besiktasta boyle bi hoca olacak bu taraftar potansiyeliyle offff ne super olur bea. yukarda arkadoas jose nin bi roportajini yazmis bende yaziyim
Barcelona yi kiskanmam icin bi neden yok, onlarin yuzyillik gecmisi ve bir sampiyonlar ligi kupasi var; benim 5 yillik gecmisim car benimde bir cl kupam var... JOSE MOURINHO
Sadece Juventus...Dusurduler ya takimimi ama donusumuz muhtesem olacak insallah![]()
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!
İngiltere'de Liverpool, İtalya'da Livorno. İki takımın taraftarları çoğunlukla liman işçisidir, iki takımın da ilk üç harfi aynıdır...
udinese-palermo-juve-chelsea
Besİktas :d
Man.unİted
FM Gazetesi
barcelona
chelsea
real madrid
West Ham United 5-6 yıldan beri west ham ı tutarım ingilterede