bursaspora adriano ve eto yu aldım ama çok uğraştım
bursaspora adriano ve eto yu aldım ama çok uğraştım
kaka shevcenkoyo aldim 100m
Defoe PAzzini de jonq FLan daha cok war bn 2019 dayım![]()
arkdslr bakin ilk baslynca paranz varsa POLAT KESER ilhandemirci ve halık TURKERI alin ve CANERle anla&in ucuz cok . . . devre arasi da NURIyLE hamite takiln olmuyosa bosverin satilik listelrne bakin cok saglam parcalar var ... gfb bi FENERli olarak gs ve bjk ye kimlri almdm sirf iddaa koysun dye bana ... vidic berbatov vs hep satilik BJKye ... EDUARDO(HIRVATSTAR)IGNASEVICH-ruben oliviera-emre belözoglu daha ne yapym beee adamlar gene pasif yok bsyyy ..... GFB
çok zor paraya geliyorlar.
biraz geçcek aradan yıldız almak için ilk senelerde sen yıldız çıkarcan ve satcan
Fenerbahce'ye Luca Toni'yi £12,500,00 'ya getirdim..
fred i aldım Galatasaray"a.13 sezon oynadı hep gol kralı oldu avrupada istisnasız yılın oyuncusu seçildi.almadık ödül bırakmadı.çok sadık antrenör oldu.oyunun en iii forweti kalıbımı basarım.gerisi yalan..
barçayım 2008 zlatan, henry geldii!!
antalyaspor a sergen yalçını aldım
ben 2008 yılındayım ama l.toni-kalström-rogue jünier-getirdim
arkdaşlar inanmıyabilirsiniz ama bir ufak hile ile bütün oyuncular serbest kaldı(dünyadaki fakat 2.ligler hariç) ve kaka(sattım22m) baptista juninho samuel messi reyes fabio aurellio(15msattım) walter samuel(9.75msattım) beckham
not: trabzonspor a
ben fenere maxi rodriguez i 24.5 trilyona atletico madrid den satın aldım dede yi dortmund tan fenere 18.75 trilyon artı luciano karşılığında aldım, stuttgarta rafael sobis i internacional den 20 trilyona aldım şimdilik aklımda bunlar var ama bunlar haricinde de bir sürü transfer yaptım.(daha çok bedavaya )
benn fenere juninho and riquelme yi adım
fred=9 MN downing=25 MN bojinov=12MN bjk ye aldım
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
vanden borre yi kaçırmayın
Bende ronaldinho,baptista,f.torres,puyol,terry,buffon,ma lex de harmanza bu türk uyruklu çok yetenekli ayrıca kimse bilmiyo arayın bulun ama 2010da çıkıyor
Ronaldinho yu Chelsea 70 mn dolara. (Pişman oldum. Kötü oynadı çünkü.)
Yine Ronaldinho yu 5 mn dolara Ankaragücü ne. (33 yaşında)
Ben Messi'yi Parma'ya Aldim!!!!!!!!!
Ben Fenere Valdes Drogba Shevhenko C.ronaldo P.van Hooİjdonk Kaka,m.topuz,İ.toroman,gÖkhan Zan,nobre Burak Yilmaz,İbrahİm Akin Ümİt Karan Necatİ AteŞ Yildiray BaŞtÜrk Serkan Akin Ömer Özpoyraz![]()
![]()
![]()
şenol gökhan gibisi varmı abi yeni oyunda, 2 lig b kategorisinde adanademirspor a 22 bin dolara aldım...1 sezon sonra ankaragücüne 3 milyon dolara sattım...
FENERBAHÇE
1.GK
Paul Gallacher(Norwich City)
Volkan Demirel(-)
2.D/SW
Chritian Jardler(Gençlerbirliği)
Andrew Davies(Derby Country)
Carl Medjani(FC Metz)
İbrahim Yavuz(MKE Ankaragücü)
Servet Çetin(-)
Burhan Karabekir(Altyapı)
3.DMRLC/MRLC/AMRLC
Zafer Sakar(Galatasaray)
İbrahim Akın(Beşiktaş)
Sabri Sarıoğlu(Galatasaray)
Stephen Appiah(-)
Mohammed Sissokko(Liverpool)
Serkan Balcı(-)
Nicolas Toure(Nimes)
Tuncay Şanlı(-)(ST)
Marek Heinz(Galatasaray)(CF)
Paul McVeigh(Norwich City)(ST)
Ian Henderson(Norwich City)(ST)
Colin Kazim-Richards(Brighton&Hove)(ST)
Anouar Diba(NAC Breda)(ST)
4.ST
Jay Bothroyd(Charlton Athletic)
Neil Mellor(Liverpool)
Kadronun en yaslısı heinz oda 28 yasında![]()
tim hovard, fred, kalström, emre belozoglu. ama ben daha cok antrenor transfer ediyom
chelsea ye bile alamadığım Juan ı fb ye aldımbi de barca lı thiago motta yı aldım
![]()
2009da Kerlon'u Şekerspor'a
2008de Deco,Jo**uin ve Leo Messi'yi Fenere getirmiştim ayrıca başladığım sezonda Tevezi almıştım
robinho 28€ ve andoni irola 25€ bayern münihe aldım...