Toprağım Helal Olsun Sana.
Muhteşem Taktik İlk Maçımda 5 attım Daha Ne Olsun !!
Ellerine Ve Emeğine Sağlık...
Toprağım Helal Olsun Sana.
Muhteşem Taktik İlk Maçımda 5 attım Daha Ne Olsun !!
Ellerine Ve Emeğine Sağlık...
link ölmüş bir yenilersen iyi olur
evet abi link ölmüş yenilersen güzel oluca.... !!!...
Link ölmüş ya birisi yenilese artık?
HSV-CHELSEA 2-2 ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNLA İLK MAÇ
YAKTI TAKTİK BENİ DEPLASMANDA NASIL YENECEM
taktik buyuk takimlari yenio dedi tek buyuk takimlari yenemedi schalke benim takim hannover 2.2 cotbuss5.1 panatinakos1.0 dortmund1,2 gladbach2.1 gladbach2.0panatinakos2.1herta berlin1.2 yani anlayacağiniz pek de o kadar ii değil yinede bu taktik üzerine yardim isterim
bu taktikle Bs:4 Ts:2 tsskrler
Yaaa Link ölmşüş indirenlerden biri upload etse .
buyrun arkadaslar uzun sure calismalarimdan sonra haziladigim taktigim mi sizlere kullanmaya aci yorum iyi oyunlarhemen taktige motive olacklardirsize tavsiyemaway taktigini kullanin away taktigim taklarinizi yanliz kanatlardegil gobek ve kanatlari kulanip ayni zamanda her an atak yonunu degistirebiliyorlar
defansta 2 ikisi sabit arkadaslar kanatlardan bastirir gibi yapip gobekten gol atmanizda mumkun halde
bu taktıgı gelıstırene kadar cok ugrastım ama bence ıyı oldu ve bunu sabahın bu saatınde sızlerle paylasmak ıstıyorum bu sefer ss lerını de hazırladım umarım begenırsınız sımdıden tesekurler
ındırme lınkı
http://dosyam.net/?id=23zwja
ss ler
ss lerde futbolcuların oynayıs sekıllerı taktıgın seklı ve sıstemı ve aldıgım bazı sonuclar
taktıgın amacı saglam defans yapmak ve oyuncuları sıkı bır m**rkaj altında tutmak bunun sonuncunda rakıp takım genelde fazla kırmızı kart goruyor buda taktıkle one cıkan bır faktor cok fazla gol atmasada macı garantıye alan bır taktık ama forvetınız ıyı ıse bolde gol atabılırsınız hile yoktur
adminlerden ozur uyku sersemi 2006 ya acmisim yanlislikla duzeltiyorum ozur onun icin admin arkadaslar
Bende buna benzer bi taktik yapmistim ama pek iyi tutmamisti, burdaki mac ss'lerine bakiyom da sen Manchester'i Uefa da mi oynadin. Bide lig puan durumun'un ss'ini koysan
ama tebrik ederim iyi sonuclar cikmis
valla helal olsun iyi sonuçlar çıkarmışsın trabzonla indirdim inşallah bende de böyle sonuçlar olur
diger ss leri hazirliyorum arkadslar cok yakinda onlarida koyacayim buraya
Deniyeler bi yorum yazsin da ona gore bizde uygulariz belki
ben şu anda brezilyanın banfield takımını yönetiyorum 3 maç yaptım bu taktikle kazandım hepsini güzel taktik bence...
arsenal:3 ts:4 ha süper demeyin ben arsenaldım
takım bocalıo rövanş:bşk taktik
arsenal:5 ts:0
arkadaşım taktigin gerçekten güzel görünüyo ss sağlam maçlar çıkardığın gözüküyorum indirip denicem daha sonra yorum yaparım
ben 5'te 5 yaptım hepside deplasmanda bence çok iyi taktik emeğine sağlık...
bi kac daha yorum gelsede bizde denesek, onemli bi macim varda onumde
Ooff İlham Geldİ Fm Oynicam
başarılı taktik tebrik ederim yenisini ve daha iyisini bekleriz
Premier Ligde ust uste 8 lıg macını kazandım bu 8 macın 4 u Chelsea manc arsenal di fakat 9.cu macımda liverpoolla berabere kaldım ardından diger macta evertona hezimete ugradım 3-0 daha sonrada mancıtye 3-1 Yani su an kotu gidiyor :S
hem mac kazanmak icin, takim konusmalarini dogru yapmak gerek. Ve taktikler her takima islemez, sen defansiv oynayan takima kontra atak la gidemezsin mesela....
saol aga güsel taktik yapmışsın ellerine saglık