Gözlemci olarak
HSV de Raolfo Cardoso var
Arjantinden oyuncu alacaklar için ideal...
Gözlemci olarak
HSV de Raolfo Cardoso var
Arjantinden oyuncu alacaklar için ideal...
Giorgio Pellizzaro iyi bir coach ben onu 2006da da almıştım
ArkadasLar Size OnerebiLecegim En iyi Genc Antrenoru (Youth Coach) Franco Baresi MiLanda Genc AntrenorLugu yapiyo ve buyuk takimLara geLiyor.. iLEride de kendisinden mukemmeL bir Bas Antrenor oLuyor.. Franco Baresi biLen iyi biLir zaten FutboLcuLugu gibi AntrenorLugude Bir Harika.. KesinLikLe Tavsiye Ederim.!!
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!
yav bu admlar bende nıye cıkmıyo şu pellizaro felan vb.
mrblar; italyan nanni dışında bildiğiniz iyi bir doktor var mı? özellikle iyileşme sürelerini azaltıcak,oyunda zaten çok sakatlık oluyor,yardımcı olursanız sevinirim.
abi fizyo terapi süper olma sı lazım nannı hariç bunlar fos be...
Benim Baş Antrenör Emekli Oluyor Bana Hemen Çok İyi Bir Baş Antrenör Lasım Para Önemli Deil Yardımlarınızı Bekliyorum.Acele Edersenis Sevinirim..Yıl:Haziran 2009
pıncoılını derım baska bısı demem
lasmar fm 2007 de cikmiyo malesef
sutter
ve
hierro
bn fıtness antr. lazımm türk olsa gzll olur yada boşta olsun ...
En toleranslı başkan Berlusconi(Milan), sonra da Abramovich(Chelsea).
Oyundaki en iyi menajer Jose Mourinho(Chelsea).
Oyundaki en iyi asistan menajerler Pat Rice(Arsenal) ve Pako Ayestaran(Liverpool).
Oyundaki en iyi koç Rojo(Barcelona).
Dostum Tamamıyla Kendi Upload Im Dır Buyur Linki İndirdikten Sonra Yapamazsan Yardımcı Olacağım Buyur:http://rapidshare.com/files/14407040..._2007.zip.html
arkadaşlar ben bişi sorcam gözlemcileri (scoutları) nasıl oyuncu izlemeye gönderioduk yardımınız için şimdiden teşekkürler
I'm back...
ewet ya nanni çok iyi.mesala 4 hafta yazıyo sakatlık bi giriyom adamın profile 2 hafta falan.(tabi bu nanni ile ilgili)
Ben Fenerbahçe'ye Assistant Manager olarak Franco Baresi'yi aldım.
arkadaslar guney amerika ligi acik olan arkadaslar icin eski futbolcu asprilla yi siddetle oneririm cok iyi gozlemci kolayca imza atiyor...
doktor oLarak fiLe var her takıma geLiyor..koç olarak ufuk pak var beşiktaşta o da cok iyi
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
kaleci kocu olarak eski fransa kalecisi barthez i (yanlis yazmis olabilirim)alabilirsiniz ama 2007 de emekli oluo yeni acanlar alamayabilir kaleci kocu olrk
Arkadaslar buradaki gozlemcilere teklif sunuroyrum ama bir turlu alamiyorum galatasaraya bana galatasaraya gelebilecek bir kac gozelmci soylermisiniz(saolun sımdıden)
milan ve juventus takımların antranörleri çook güsel paranız warsa hemen geliyorlar gerek kalici gerek scot antranörleri...
ya arkadaslar ben newcastle ile oynuorum ve guney americayi iyi bilen bi scouta ihtiyacim war yardimci olabilirmisiniz????
dragtsama war fenerde genc antrenoru
deli adamm
Marco Rota gerçi 2006 daha iyidi biraz daha kötü şimdi italyan bu arada banada bi dostum önermişti
cahilligimi bagislayin ama
ilk takim antrenörü tam olarak ne is yapiyor![]()
ya bana iyi bir doktor önereblirmsnz?
nanni,nick bosworth,villalon,driscol
abi ben 2014 deyim bana solermisinz guzel coach