Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray TV yayında!

galatasaray tv test yayina dün basladi.Normal yayin ise 22 Ocak´ta.

Kulübün tüm branşlarından haberlerin ve özel röportajların yayınlanacağı kanalda, nostalji bölümüyle tarihi zaferler ekrana gelecek. Ana haber bülteni ise diğer kanalların aksine, camia için ayrı bir anlam taşıyan, 20.45’te başlayacak, gündem masaya yatırılacak.

24 saat kesintisiz
    Çok özel dosyaların bulunacağı analizlerin yanı sıra 24 saat kesintisiz yayında Galatasaray tarihi de Sarı-Kırmızılı futbolseverlerle buluşacak. Cim Bom’un mazisindeki önemli zaferler ve daha önce başka hiçbir yerde yayınlanmayan görüntüler, taraftarlarla paylaşılacak. Nostalji bölümünün de en az diğer programlar kadar ilgi görmesi bekleniyor. Ayrıca çeşitli tartışma programları da Galatasaray TV’nin vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

digiturk olduğu için takip edemiyorum ama digiturk te yakında çıkıcakmış şimdilik sadece uyduda olucak Gs tv bir an önce digiturk te olur İnşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    digiturk olduğu için takip edemiyorum ama digiturk te yakında çıkıcakmış şimdilik sadece uyduda olucak Gs tv bir an önce digiturk te olur İnşallah
    dostum bizde digitürk war wede seyrediyorum bi hata olmasın bilginde????yani test yayınına rast geldim...mesşhur cihan-arif verkaçı gözümden kaçmadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

alıntıdır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alexx20fb View Post
    dostum bizde digitürk war wede seyrediyorum bi hata olmasın bilginde????yani test yayınına rast geldim...mesşhur cihan-arif verkaçı gözümden kaçmadı
    bizde digiturk var ama gs tv yok nasıl oluyor anlamadımabi bir sürü kişiye sormuştum digiturk te olmadığını biliyorum ama varsa bilemiyorum ama digiturk ü olan kişilerin gs tv yi izleyemediğini duydum yok zaten daha anlaşma olmamış diyorlar ama nasıl izleyebiliyorsan bilmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bildiğim kadarı ile digiturkte yok

kamptan görüntüler, güzel klipler, ...
    iyi bir başlangıç oldu devamıda gelecek inşallah

test yayını Cihan'ın verkaç-golü, açıldı kamptan görüntüler Cihan'ın doğum günü kutlaması orda burda heryerde Cihan Haspolatlı

Digiturk haberini Burak hemen söyledi sağolsun Sanırım 20 Ocak - 25 Ocak arası Digiturk'te yerini alıyormuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

hemen acayım ne varmış die

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben FB TV yide çok beğeniyodum ama bizimki aşırı süper olmuş ya

şu anda yeni gün programı canlı yayında gazeteleri okuyolar keyifle

bu arada herta berlin maçımızı TV veriyomu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe Açttı Sanırım İlk TV Yi sonra Zaten Devamı Geldi Ama Şuan 2 SS bakılırsa Galatasaray ve Fenerbahce nin ki Çok İyiye Gidiyor Beşiktaş'ın kide İyi ama Fenerbahce ninki kadar olamaz Fenerbahce Yaklaşık 2 seneden beri Var TV hayatında

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nekadardır olduğu sence önemlimi güzel kardeşim

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben FB TV yide çok beğeniyodum ama bizimki aşırı süper olmuş ya

şu anda yeni gün programı canlı yayında gazeteleri okuyolar keyifle

bu arada herta berlin maçımızı TV veriyomu
    Show da maç

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nekadardır olduğu sence önemlimi güzel kardeşim
    Önemli Değil ama Fenerbahçe TV GS VE YA BJK TV den daha Deneyimli onu Söylemek İstedim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

mesela fb tv sinde de fb den bahsederken takımımız dıyorlar gs tv de cımbomdan bahsederken sarı kırmızılı takım konuk takım falan dıyor ben bu olaya dıkkat edılmesı gerekiyor

calısan fazla kısıde yok galıba sırf aynı erkekle aynı kız..... guzel programlar olmucakmı gercı paf macları baslayınca macları verecek sonra mac oncesı mas sonrası programları olcakmıs

herhalde hafta yayın akısı na gırecek ozaman programlar olur ınsallah bu arada teknık ekıp gelısecek mesela tanju colak gs tv de calıssın yorum falan yapsın ama azız ustel olacak galıbaa mesela bjk forumda programı var bızde de olsa ıyı olur
    sımdı sorum olacak sizlere
    beyler test yayını oldugu ıcınmı hep aynı seyı ızlıyoz yayın akısına gecınce programlar falanda olcakmı bılgısı olan varmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bence güzel yapmışlar o kadar bekledik ama beklediğimize değdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tabiki TEST Yayını Diye Öyle Oluyor ZamanLa Yayın Akışları Başlıcak Sabah Öğle Akşam Haberleri Rek. FeLan

sımdı sorum olacak sizlere
    beyler test yayını oldugu ıcınmı hep aynı seyı ızlıyoz yayın akısına gecınce programlar falanda olcakmı bılgısı olan varmı
    __________________[/QUOTE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olur tabii daha test yayınında hele bir digiturk ve kabloluya geçerse daha iyisi olucak daha yeni açıldı zamanla güzel programlar güzel maçları izleriz paf ve eski maçlarımızı yayınlarsalar çok güzel olur bence paf takımının maçlarını merak ediyorum zaten büyük ihtimal o da olur

23 veya 26 ocakta kablolu ve digiturk te yayın hayatına başlayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Yaptığım görüşmeler sonrası Galatasaray Tv'de Sunucu-Spiker olarak göreve başladım. Bu postu da şu an Doğan Tv Center'dan atmaktayım Çok yakında çeşitli programlarla projelerimizi hayata geçireceğiz. İzleyeceğinizi umuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by demirhan1984 View Post
    Yaptığım görüşmeler sonrası Galatasaray Tv'de Sunucu-Spiker olarak göreve başladım. Bu postu da şu an Doğan Tv Center'dan atmaktayım Çok yakında çeşitli programlarla projelerimizi hayata geçireceğiz. İzleyeceğinizi umuyorum...
    Sırf sen varsın die izlerim BELKİ

Nesil
    2003

Selman, bir turlu sunun internetten yayinina birilerini ikna edebilirsen guzel olur.. Yurt disindaki bir cok ilgiliye yarari dokunur.

(Biliyorum yeni basladin [bu arada hayirli olsun ] ama umarim kisa bir sure icinde bu gibi yenilikleri onerecek konuma gelir ve basarili olursun)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayırlı olsun Selman. Ben de Mehmet gibi sırf sen varsın diye izleyebilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer

Teşekkürler arkadaşlar. Ömer önerini iletebilecek konumdayım Hasan Tankaya ile görüşeceğim bunu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlı olsun digiturk te olduğu anda hemen izleyecem iyi işler yapıcağınızdan eminiz başarılar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    23 veya 26 ocakta kablolu ve digiturk te yayın hayatına başlayacak
    teşekkürler bilgi için çok merak ediyorum bende nasıl olmuş

vay kardeşim hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer

Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beyler kanal başladı zatn yayına ben izliyorum. bu D spor un fln çıktığı frekansta..

ya uyduda var ama kabloluda yok

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

kabloluyada geldiği anda izleyeceğim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Selman abi TSP nin reklamını yaparsın artık

Hangi programı sunucaksın ve kaç saatleri arasında bellimi ?

1-2 güne belli olcakmış konuştum ozaman daha detaylı bilgi verir herhalde

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri