Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: fm 06 pc performansı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bende her yeni oyunda 8 lig açarım brazilya,türkiye,ispanya,fransa,almanya,italya,ing iltere conf.lig'e kadar.vede genelde ing.conf .dan bitakım seçip onu yükseltirim.yani herkes amacına göre ligler seçiyor benim amacım ise çok lig çok klup ve ilerde iyi bir menejer oluncada daha fazla seçenek şansı. bu arada benim sistem: p4 3.0, radeon 9200 128 mb, 512 mb ram
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

bana daha hızlı geldi fm2006 ben tek lig alt liglerin hepsi açık büyük large database ile oynuyorum 256 ram amd2500+

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

512 Ram ile 2 lig açabiliyorum, bilmiyorum daha fazlasını denemedim 2005 de.. 2006 da nolursa artık

Ya ben 6 ülke 7 lig seçtim.Normal databasede oynuyorum.Gayet hızlı.Bilgisayarın özellikleri 512 ram, 2.4 celeron.Çok memnunum oyunun hızından.

ya arkadaslar baska oyundanmi bahsedioruz p4 , 2ghz bilgisayarim 512 dram laptop var abartmiyorum cl maclari 1 dakka filan suruyo hele milli mac arasi filan oldugu zaman iceri gidip yemek filan yiyorum ekran karti 32 mb geforce acaba ondanmi bu kadar yavas oyunu oynayamiyorum ya acaba baska biseymi yavaslatir bu oyunu boyle baska bi onerisi vs olan varmi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Vieri
    Quote Originally Posted by FM_Mania
    ben yine abarttim galiba
    9ulke 15 lig acik bende
    bilgisayarının özellikleri ve oyunun hız durumunada yazsaydın keşke
    Bende p4 3 Ghz işlemci 128 PCI-E ekran kartı 512 Ram var.Database large oyunun hızı da çok kötü değil açıkçası cm 03-04 daha fazla kasıyodu bilgisayarımı

yaa valla bende 1024 ram pentium4 3.4 işlemci var 4 lig açılı hiç bi takılma olmuo

oyun niye yavaslar ramim 512 , p4 2.00 ghz ama cok cok yavas cl maclari minimum 50 saniye milli maclar 1.5 dakkadan evel fln bitmiyo neden olur arkadaslar bu yavaslik bilen bi onerisi fln olan varmi ??

9. Default

12 ülke 28 lig seçtim...1gb ram var...normal database.....amd 64 bit 3000...win xp sp2 yüklü......toplam 280 gb hardisk sata değil....7200 sanırım 8mb ön bellek ondan emin değilim....256 mb fx 5900 ultra ekran kartı...mainboard nforce 3 bir önceki sürücüler(son çıkanı daha yükleyemedim)...ekran kartı 71 serisinden bir sürücü var...aynı anda arka planda net ve tv artı download programları çalışıyor....çok da fena değil diyebilirim...save yaparak oynadığım halde...yalnız daha ligin 3-4 haftasını oynadım....günler neredeyse saat saat ilerliyor...save dosyam büyüdükçe elimde patlayabilir....save dosyasını compressed yaptım...bu yavaşlatır mı hızlandırır mı onu da göreceğiz artık....6.01 patch artı bu patchin düzeltme dosyası da yüklü.....2005 ile epeyi uğraştım....çok daha düşük database ile daha yavaştı diyebilirim...sadece onun kt4av board üzerinde amd 1700+ farkı vardı....yine 1 gb ram ve aynı ekran kartına....sanırım bilgisayarın nimeti bu memnuniyet...

ahmetfb demişki:

oyun niye yavaslar ramim 512 , p4 2.00 ghz ama cok cok yavas cl maclari minimum 50 saniye milli maclar 1.5 dakkadan evel fln bitmiyo neden olur arkadaslar bu yavaslik bilen bi onerisi fln olan varmi ??
    hcm senin bgs nie öle yapar acaba

ben 1.8 işlemci 512 mb ram ile 3 ülkeden 5 lig seçiyorum database smallda takılma olmuyor..

Quote Originally Posted by akrepveumut
    yaa valla bende 1024 ram pentium4 3.4 işlemci var 4 lig açılı hiç bi takılma olmuo
    onda da takılırsa artık...

Quote Originally Posted by the_dunker
    Quote Originally Posted by akrepveumut
    onda da takılırsa artık...
    haklısın

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri