arkadaşım çok saol bi seferde 5 tane alabildim çok kolay yapması kısaca annamayanlara anlatıyım gir bitane takımı seç sora geri gel tekrar başka takım seç böle bütün takımları seçne kadra yap sonunda continue yap dvm et hayırlı olsun hepsi
arkadaşım çok saol bi seferde 5 tane alabildim çok kolay yapması kısaca annamayanlara anlatıyım gir bitane takımı seç sora geri gel tekrar başka takım seç böle bütün takımları seçne kadra yap sonunda continue yap dvm et hayırlı olsun hepsi
arkadasim o sadce ornek,
kardeş zekice birşey ancak ben sadece son kısmını anlamadım.en son make "recommendation" yaptığımda sağ taraftan onayalayacak mıyım yoksa sadece "continue" mi yapacağım
benim bi asyadan bi amerikadan feeder im var
worldwide oldugum icin sanirim bir yilda tami tamina
280 Milyon Dolar geldi ikisinden
yilda odedigim para ise 8M dolar
ben 2 defa uğraştım ama beceremedim
FM Gazetesi
Denedim , olmadı .
iyide seçmezsem nasıl bikaçgün beklicem.dewam et diyemiyorumki
FM Gazetesi
arkadaslar bi kac kere deneyin oyunu save edin o haber geldiginde her olmadiginda oyundan cikip tekrar girin deneyin sabirli olun
bende de olmadi takim secmeden geridondugumde secmeden ilerleyemiyorum iptal tikladigimda tekrar giremiyorum olmadi yani 7.0.1 le alakasi olabilir mi
Olmuyor ya 2 gundur denıorum ama olmuyor.
hayir bende en son patchi kullaniyorum gayet iyi calisiyor
yaw benim anlamadığım 1 kaçgün beklein diosun ama feeder kulüp seç.meden nasıl illerleyim de bikaçgün bekliyim
FM Gazetesi
ya beyler gs dayim ve bir türlü hatta 4 yildir bir tane kulup bulmadi yönetim ozhan bu nasil istir anlamadim
benim su an da iki tane var.. atromitos ve istanbul b.s.b.
çok saol dencem inş olur
guzel birsey sagol
güzel saol oluyor denedim asya olayıda harika gerçekten bende ayda 3 weren klüp war![]()
Birisi daha açık bir şekilde anlatabilir mi acaba .. Ben denedim, olmadı. Benim gibi yapamayanlarda vardır eminim. Daha açık anlatım bekliyorum.
Katılıyorum kardeş birisi bir daha açık bi şekilde açıklayabilir mi?Tabi türkçe yamayı düşünerek.Türkçe yama olduğu için türkçe olarak anlatın.Arkadaş ingilizce anlatmış mesela...
FM Gazetesi
bi takımı onayladıktan sora geri tuşuna basamıyorumki
bendede olmadı bu,takımı onaylıyorum sonra geriye geldiğinde onayladığımdan bir öncekine geliyor,yani o onaylanma sayfasına gelmiyor.Birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba.
Şunu birdaha açıklayacak yokmu arkadaşlar.
FM Gazetesi
Konuyu açan yada yapabildiğini söyleyen kişilerden resim destekli bir açıklama bekliyorum .. Alıntı resimlerle değil .. Deniyorum, deniyorum olmuyor çünkü .
bende denedim olmuyor daha aciklayaci olursa topigi acan arkadas cok sevinecegiz
arkadaslar ben de yapamiyodum ama sonunda basardim.
önce haberimize tıklıyoruz (make recommendation), sonra hicbir kulüp seçmeden ve de reject demeden baska bi sayfaya geçiyoruz mesela üstte kendi ismininizi ya da takımınızı tıklayın.
sonra news'e tıklıyoruz, haberimize giriyoruz ve yine hiçbir kulüp seçmiyoruz, reject de demiyoruz , yine baska bi sayfaya giriyoruz mesela bi futbolcunun ismini yazıp ona bakın.
simdi bu islemi 6-7 kere yapın ve sonuncusunda bi kulüp seçin. sonra devam tusunun yanındaki geri okuna tıklayarak önceden girdigimiz recommend haberlerini görecegiz ve bu sayede her seferinde farklı bi kulüp seçeceksiniz.
bu arada bunları yapmadan önce oyunu save leyin ki yanlıs bisey yapınca yeniden onu yüklersiniz. hadi kolay gelsin.
Çok teşekkürler sağolasın.
FM Gazetesi
Arkadaslar bu olayı deneyip başaran bir kere daha açık olarak anlatabilir mi ben yapamıyorumda.
Evet ya bende en az 10 kere denedım olmadı bı turlu
Sonunda be oldu uguryasin arkadaşın dediklerini yaptım 5 tane olmasada bir kerede 3 tane oldu.