Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 70 arası toplam 70 sonuç

Konu: Türkiye zora soktu

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Jardel giderken birşey demişti, Türk milleti futboldan anlamaz diye, ne kadar doğru demiş, adam maç boyunca tek pozisyon kaçırdı o kadar. Sonra Alpay 13. saniyede elle vuruyosa Terimin suçu nedir. Bu nasıl futbol anlayışı, FM ile karıştırıyor arkadaşlar gerçek futbolu.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

tuncay ,necati,hakan,ergün, bu dörtlü bu maçı buralara getiren isim oldu .ben bunlara bir şey diyemem .tek bir kişiye diyecegim var o da fatih terim.ya hocam iyisin güzelsinde maç 3-1 olunca takımı niye durdurdun hocam 4-1 yakalarsın o zaman tamam takıma stop dersin hatta 5 atarsın bu sefer takımı tüm defans yaptır ya işte fatih terimin ne kadar paslandıgını gösteriyor bu haraketler .

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

dün sadece 3 tane kötü adam vardı sahada alpay-tolga-volkan.bunların yüzünden elendik başka hiç kimsenin suçu yok.ama insan 20. saniyede elden oluşan bir penaltı yiyince ister istemez ilk maçdaki el pozisyonunu düşünüyor.alpayın bildiğiniz gibi bu ne ilk ne de son vukuatı.bence ya bıraksın ya da kovulsun,70 milyon insanın umudunu mahvetti.96dan beri milli takımı bu kadar bize özgü oynar hali ile görmemiştim.orta saha inanılmaz efor sarfetti,her topa 3 oyuncu bastı ve aldı.fakat 3-1 den sonraki psikolojiyi kaldıramadı oyuncularımız,isviçre panikdeyken 3. golün santrasıyla birlikte oyuncularımız buz kesti.ayağa yaptığımız pasları birden doldur boşalta dönderdik fakat bu halimizle bile yine iyiyken ne yazık ki o çok beğenilen tolga sahneye çıktı.fatih terim e yine sonsuz teşekkürler maçı bize ümitle ve zevkle izlettirdi.bu skor ya da turu geçme şansımızın bu kadar yüksek olacağı kimsenin aklının ucundan geçmezken ft bunu başardı.bir kez daha gördük ki ft bu ülkede futboldan anlayan tek adam.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

hakan şükür ergün ve ya alpay ı bu maçı kazanmak ve ya kaymetlekle suçlayamayız,hakan iyi sayılırdı ergun 3 ortası gol oldu ama problem takımcılıktan önce "vadesi dolmuş" kişileri milli takımda olmasından öte gelmekteydi. ogün altıparmak ın dediği gibi "artık futbolun cemaatlerden kurtarmak lazım"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

11, volkan niye?? unutma o olmasaydı isviçrede fark yerdik...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 11
    dün sadece 3 tane kötü adam vardı sahada alpay-tolga-volkan.bunların yüzünden elendik başka hiç kimsenin suçu yok.ama insan 20. saniyede elden oluşan bir penaltı yiyince ister istemez ilk maçdaki el pozisyonunu düşünüyor.alpayın bildiğiniz gibi bu ne ilk ne de son vukuatı.bence ya bıraksın ya da kovulsun,70 milyon insanın umudunu mahvetti.96dan beri milli takımı bu kadar bize özgü oynar hali ile görmemiştim.orta saha inanılmaz efor sarfetti,her topa 3 oyuncu bastı ve aldı.fakat 3-1 den sonraki psikolojiyi kaldıramadı oyuncularımız,isviçre panikdeyken 3. golün santrasıyla birlikte oyuncularımız buz kesti.ayağa yaptığımız pasları birden doldur boşalta dönderdik fakat bu halimizle bile yine iyiyken ne yazık ki o çok beğenilen tolga sahneye çıktı.fatih terim e yine sonsuz teşekkürler maçı bize ümitle ve zevkle izlettirdi.bu skor ya da turu geçme şansımızın bu kadar yüksek olacağı kimsenin aklının ucundan geçmezken ft bunu başardı.bir kez daha gördük ki ft bu ülkede futboldan anlayan tek adam.
    +1

evet arkadaşlar fatih terim burda büyük iş başarmıştır yani milli takımı ele aldığında çok büyük risk aldı çünkü play-offa katılamzsa çok büyük baskı oluşacğını biliyorud son 2 maçta f olmasada son maçta fatih t.in hiç bir hatası yoktu aksine çok güzel bir taktik le oynattı ama şans ve hakem kararları (hakem ikilemlerinde hep isviçreyi seçmesi)
    yanımızda diildi bu da skoru ve psikolojilerini etkiledi

ben birseye daha değinmek istiyorum
    hakem isviçreliye sarı kart çıkartmıyorken bizimkiler itiraz ediyo ondan sora sarı kart çıkarıyo sizinde dikkatinisi çektimi
    ben bi dikkatinisi dürtükleyem dedim

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Fatih Terim'in ikinci maç ile ilgili tek ama büyük hatası verdiği demeçlerle takımı ve ülkeyi germesidir...

Bunu sadece Fatih Terim değil, yetkili bütün herkes yaptı...

Bu yüzden şu an bundan sonraki Dünya Kupas'ına katılabilcez mi diye soruyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

Quote Originally Posted by Neron_FB
    11, volkan niye?? unutma o olmasaydı isviçrede fark yerdik...
    volkan çok şımardı.dünkü maçda bir kaç kez ceza sahası dışına durduk yere çıkıp top karşıladı üstelik fatih terim kenarda çıldırdı ve onu defalarca uyarmasına rağmen o yine de yaptı.gereksiz risk alıp defansı ve seyircileri korkuttu,bu tip hareketler defans oyuncusunun motivasyonunu çok etkiler.volkan ın yaptığı tamamen şovdu oysa bu maçda şova ihtiyacımız yoktu ama volkan sivrilip kamerada görünmek istediği için gereksiz hareketler yaptı.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

buradan devam.. burayı kitliyorum.

http://forum.turksportal.net/phpBB2/...pic.php?t=4913
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri