Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: Mutlaka Okuyun (release ile oyuncu alımı)

ewet cok doru bi noktaya parmak basmissin.cezayi verdinmiydi diger ouyuncularin sana olan guveni azalir.mutsuz olurlar yanlarina katilan bu yeni arkadaslarina haksiz davrandigin icin.buda performanslarini dusurebilir.bunun yaninda bu oyundaki amacin ne ii bir menejer olmak.boyle yaptiginda menejerlik puaninda dusecektir.huyun 3 olabilir mesela.hos olmaz bence.

2. Default

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    eğer bir adamda onur,şeref,haysiyet varsa senin verdiğin teklifin yüzüne bile bakmaz

harikasın dostum

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

utku_hagi arkadaşın dediği doğru eğerki bir futbolcu hayatını o takımda geçirmiş ise onu transfer etmek çok zor

Hoş bir durum değil ya.Oyunda zaten iyi paralar kazanabiliyoruz.İstediğimiz oyuncuları da alabiliyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

zaten çok fazla gereksiz ceza verirsen yönetimde seni şutlar..

İşe yaramıyor zaten,en fazla rakibinizde bela olan bir oyuncu varsa bu yolla serbest bırakıp en azından kurtulmuş olursunuz.

Nesil
    2006

Abi ben onu bunu bilmem bendeki deivid gitmiyor ya kaç tane ceza verdim belli değil gitmiyor gitmiyor isteyen yok fenerli arkadaşlar nasıl sattınız bu adamı?

8. Default

feshedilen futbolcu gelmez.en azindan ben hic rastlamadim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oyuncu Hemen Disliked Club & Personele Sizi Coktan Eklemis Olacaktır
    Sadece editörden bunu değiştirerek "liked Club & Personel" yaparsak gelir. Başka türlü sevmediği kulübe gelmez. Ben Lazio'ya Vranjes'i almıştım. Nedense beni sevmedi adam. Ben de böyle yaptım.

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Abi ben onu bunu bilmem bendeki deivid gitmiyor ya kaç tane ceza verdim belli değil gitmiyor gitmiyor isteyen yok fenerli arkadaşlar nasıl sattınız bu adamı?
    Arkadaşım ben satılığa çıkardım tothennam dan teklif geldi.Kabul ettim gönderdim.

bunlarla ugrasacagıma nys parası veririm paşalar gibide oynatırım.zaten adadm bi daha gelmez baya bi ceza verirsen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    arkadasım ben onu soyle sattım.adamı hic oynatmadım sene basından beri.ada sıkılmaya basladı bende bastım cezayı bastım cezayı en sonunda parasını eline verdim hadi baş baş dedim gitti.ama parayı verene kadar imanım gevredi vermiyo aziz baba parayı en sonunda oda pes etti verdi parayı bende kurtuldum deivid den

ben onu kac senedir yapiorum baya etkilidir ama onu yapacagina futbolcunun oldugu takima gir oyuncuyu ordan oyuncuyu kotule o oyuncunun takiminina bi dandik oyuncu sat o takimin tum butcesini kendine gecir ve istedigin futbolcuyu takasla iste cok karli cikarsin

biraz riski adamın sözleşme yenilememe ihtimali war

14. Default

O kadar kasmaya gerek yok parası neyse verir oynatırım abi

Bence o adam sana birdaha gelmez.17,18 yasındaki adamlar bile kabul etmiyor(bende)

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

ya arkadaslar simdi aldıımız adamları nednsiz yere kotulersek bu takımada yansır takımda moraller duser herkes manager e karsı cephe alır.. yoksa almaz mı?

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

o moraller 1-2 hafta içindwe düzeliyo sen merak etme
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

arkadaslarin dedigi gibi ceza verdigin adam seninle yeniden ilgilenmez sana sansa denk gelmistir

hem uzun iş hem de adamın gelme olasılığı fazla deil

Bi denemek lazım ama oyuncuya o kadar ceza verince gelirmi orası meçhul..Her oyuncu gelmez...

arkadaşlar sizde tekrar almayın hiç oynatmadan satın bütçeniz artsın???

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Editörden disliked club/personel'i silmek lazım bunun için...

Beyler sakin yapmayin.bu cok eski bi taktik.cm 01 02 oynarken yapmistim romada.adami bu sekilde bedavaya getirdim.ama ondan sora isim rast gitmedi.roma ile neredeyse kume dusuodum.dier takimin ahini aldim

Türk değilmiyiz kafa hep şeytanlıga çalıyo bi ingiliz bi fransız 40 yıl düsünse aklına gelmez valla...

bu oyunun ruhuna aykırı bence...

Quote Originally Posted by frkara View Post
    Bence o adam sana birdaha gelmez.17,18 yasındaki adamlar bile kabul etmiyor(bende)
    sana katılıyorum ama oyuncu personelde nasıl bi kişilk olduğunu yazıyoo mesala değişken yapılı,kararsız,düşük yapılı bu oyuncularda haysiyet yoktur benim görüşüm tabi

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Quote Originally Posted by wolves View Post
    Türk değilmiyiz kafa hep şeytanlıga çalıyo bi ingiliz bi fransız 40 yıl düsünse aklına gelmez valla...

bu oyunun ruhuna aykırı bence...
    gerçekte bir futbol takımı yönetmiyosun bu sadece bir oyun oyun bu oyun başka bir şey değil

İyide bu kadar eziyet çekmeye ne gerek var ben onu anlamadım...

-Adama bu kadar ceza verirsen takım içi huzur bozulur
    -Adam release olduktan sonra sana bidaha %95 imza atmaz
    -Adam sana imza atmassa liverpool'e verdin para boşa gider
    -Serbest kalma ücretini 200 M€ felan yap kimse alamasın olsın bitsin...

Quote Originally Posted by fatih öksüz View Post
    gerçekte bir futbol takımı yönetmiyosun bu sadece bir oyun oyun bu oyun başka bir şey değil

cm is not just a game,this is a life style...

bu lafı duymuşsundur...

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

o lafı hikaye olarak duymuştum!!!!!!!!

böyle yaptıysan kolay kolay geri gelmemesi lazım

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri