ehuheu süper bi hikaye ya kesintisiz devam et süper![]()
ehuheu süper bi hikaye ya kesintisiz devam et süper![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tebriklerİşler iyi gidiyor...
[SIGPIC][/SIGPIC]
özellikle aziz yıldrım çok komikti süpersin ..
süper gidiyor konu sabitlenmiştir
ewt dewamını ebkiyoruz![]()
muhteşem gidio
tebrikler çağrı abi yenmişin beşiktaşımızı![]()
So what?
Saike
Harbi süpersin. Bakalım ne olacak şu lig maçları başlayınca.![]()
Süpersin, harikasın, muhteşemsin.. Daha ne diyeyim.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
müthiş bi gndü galatasarayın kazanması bni çok mutlu etti tribünde "çağrı abi sn bizim herşeyimissin" diye bağırıyoduk ne olmak istediğime karar vermiştim çağrı abi gibi bi menejer olcaktım bunun için çalışmaya başladım geçtim football manager oyununun karşısına
Harika bir yaratıcılık ve olayları kağıda dökme yeteneğiNormalde FM hikayelerini okumaktan sıklırım fakat bu hikayeler öyle bir eğlenceli hale getirmişsin ki okurken zevk almamak mümkün değil...
![]()
çağrı sen kesin edebiyat dersLerinde kompozisyonLarda da cok basarıLıymıssınhikayen cok iyi tebrikLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Süper bir fm hikayesi cagri abi,olaylari anlatim becerin 20
Bide emrah abi gibi hikayeyi biraz mizahi yapinca insan cok zevkle okuyor fm hikayeni
Aziz yildirim esprisine cok güldüm
Ama biz bunun acisini cikartiriz
Süper kupayi almissin,tebrikler,bizi fazla merakta birakmadan hikayeni en kisa zamanda yazmani istiyoruz![]()
Çok güzel anlatmışsın kardeş,böyle devam et tahminim konu rekor kırar![]()
çağrı abi biraz reklamınıda yaptım![]()
So what?
Saike
Zevkle okudum. Devamını bekliyoruz
bunca yazıyı hiç sıkılmadan okudumAraya mizahı sıkıştırman harika olmuş
Eline Sağlık
![]()
Harika gidiyorsun Çağrı , Gerçekten internetten bir yazıyı sıkılarak okusamda bunu çok zevkle okudum, devamını bekliyoruz.
harika gidiyosun abi.farklı tarzlı bir anlatımla konuya yaklaşıyosun.her ne kadar fenerli olsam da başarılar dilerim.
Çağrıcım çok güzel yazmışsın ama konu G.Saray olunca okuyasım gelmiyor. Sana yazında başarılar diliyorum.
abi bugün bişey yazmadın hiç bekliyoruz
yakın zamanda gelir heralde
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu konu Niye sabitlendi ki?!
bu konu 3 günde 6 sayfaya ulaştı emrah arkadaşımızınki 3 aydır var ve 17. sayfasında yani buna ilgi fazla ( emrah yanlış anlama senin hikayene kötü falan demiyorum).. her şeyde hemen kıyasa girmeyin bu niye sabitte o değil boş işler bunlar. Hep güncel diyosun o zaman sabitlenince ne oluyor bi sorun mu teşkil ediyor?? anlamadım amacını
Bence o sabitlenmesin. Emrah abi de istemiyor. Dolayısıyla gerek yok. Zaten güncel.
Arkadaşlar kusura bakmayın bazı problemler yüzünden 2 gün yazamadım. Fakat hikayeye kaldığımız yerden devam ediyoruz :
--------------------------------------------------------------------------
Türkiye Süper Kupası'nı bilerek Florya Metin Oktay Tesisleri'nin girişine koydurtmuştum. Maksat uyuzluk olsun.O günkü gazete ve televizyonlarda benim kısa sürede gelen başarım konuşuluyordu ve herkes bunun devam edeceğini düşünmeye başlamıştı. Ben bunu en başından beri söylüyordum ama bana kimse inanmamıştı. Bir zamanlar bu medya bu insanlar Fatih Terim'e de inanmamışlardı. Ama ona rağmen başarmıştı Fatih Hoca. Biz niye başarmayalım??? Ama bunun için daha çok erkendi.
Antrenman sonuçlarını gördüğüm zaman kendime bir iskelet kadro çıkartmıştım. Bu kadroyu sakatlıklar cezalar haricinde bozmamayı planlıyorum. Çünkü kadro değiştikçe oynamalar oldukça tam bir kadro oturmayacağı için başarıyı sağlayacağımızı sanmıyorum.
Kadroya baktığım zaman sadece kaleci bölümünde sıkıntı çektiğimizi düşünüyordum. Tamam Mondragon çok iyi bir kaleci ama Aykut veya Fevzi onun yedeği olabilecek kadar iyi kaleci değiller. Çünkü antrenmanlarda tam performans sergileyemiyorlardı. Ayrıca hazırlık maçlarında Aykut'un yaptığı hatalar aklıma geldikçe bu bölgeye bir tane takviye şart olmuştu. Hemen Türkiye Baş Gözlemcimiz Zafer Hoca'yı çağırdım ofisime.
Zafer: Buyun hocam beni çağırmışsınız.
Çağrı: Geç otur Zafer. Seninle Türkiye araştırman hakkında konuşucağım.
Zafer: Tabii hocam buyrun.
Çağrı: Türkiye araştırmamızı kim yürütüyor?
Zafer: TURKSPORTAL![]()
![]()
Çağrı: Sağlamlar mı ?
Zafer: Valla hocam uzun yıllardır onlar yürütüyor sonucunu siz kendiniz görüyorsunuz. Gayet iyiler.
Çağrı: Tamam haber verin gelsinler bir konuşalım.
Bu konuşmadan 2-3 saat sonra ofisimin kapısı çaldı. Giren Türker Tozar ve Mustafa Budak'tı.Ben hemen konuşmaya başladım tabii.
Çağrı: Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Mustafa ve Türker: Hoşbulduk.
Çağrı: Arkadaşlar hemen konuya gireceğim. Şu anda kaleci mevkiinde sorun yaşıyoruz. Bana yedek olacak, sağlam ve genç bir kaleciye ihtiyacım var.
Mustafa: Buluruz merak etmeyin. Be bir laptopumu çıkartayım orada olacaktı bir kaç tane... Şuan elimizde olanları gösterelim eğer beğenmezseniz araştırmaya çıkarız.
Mustafa'nın laptopundan sırayla araştırmaya başlamıştık. Gözüme Ankaragücü'nde oynayan Serkan Kırıntılı çarptı. Özellikleri falan gayet iyiydi. Hemen temas kurduk. Akşama da geldi zaten İstanbul'a.![]()
İlk maçım Gaziantepsporlaydı ligde... Bunun için tüm hazırlıklar devam ediyordu.
Ali Sami Yen'de 5 Ağustos günü muazzam bir hava vardı. Taraftarlar stada akın etmişlerdi ve karnaval havası vardı. Türkiye Süper Kupası'nı da getirmiştik stada.İnsanın bi kupası olunca yere göğe sığdıramıyor.
![]()
Maçta yaşananlar, goller, maçla ilgili herşey az sonra......![]()