arkadaşalar görmüşsünüzdür acaba orada ne demek istiyor anlayamadım bide yönetim odasında da şu yazı çıktı.
Rumoured that the club are planning elections to find a replacement for özhan canaydın.
Ne oldu anlayamadım.Çok merka ediyorum accaba ne
arkadaşalar görmüşsünüzdür acaba orada ne demek istiyor anlayamadım bide yönetim odasında da şu yazı çıktı.
Rumoured that the club are planning elections to find a replacement for özhan canaydın.
Ne oldu anlayamadım.Çok merka ediyorum accaba ne
ozhan canaydinin yerine birisini ariyorlar yani baskan degisecek hangi yilda bu oldu ? merak ettim bende gs le oynuyorumda
sene 2011deyim. doru zaten adam normalde 60 yaş küsüratlı bişi olması lazım
ufukta seçim var demek election on horizon ...
özhan yolcu demek oluo![]()
Hepiniz çok sagolun arkadaşlar
turksportal sağolsun ...
Vay be ilk defa başıma bole bişi gelcek.Acaba kim olcak başkan bide Abromoviç takımı alıyomuş![]()
ya söyle gusel konu yazsana herkesin soorunu olduğu bi konu kendini düşünme>>!!!
Valla kusura bakma begenmediysen okumasaydın.allah razı olsun sorularımıza cevap veren veriyor
Bende Aziz Yıldrım'ın inşallah hiç gitmez. Hep kalsın başkan değişimine hayır!
bende galatasarayda özhanın yerine bi başkan geldi adam başladı ben kariyerli oyuncu alacam diye transfer yapmaya ayaroldum adama...ibrahim şükrü müydü neydi öyle bişey...
ben 2008 fenerdeyim gs secime gitti..
İnşaallah iyi biri gelir
bende ozhan gitti yavuz zengin geldi adam soyadi gibi kendi de zengin +20 m euro geldi
yaw bende öyle bişey olmadı ilerde kesin olur merak ettim şimdi kim gelicek acaba
takımı herhalde murat inan diye biri aldı.şu anda benim yönetime istek yap bolumu çalışmıyor bi de oyunculara transfer teklifi yapınca bi yazı çıkıyor teklif.Yaplmıyor hiçbi oyuncuya.ama yönetim odasında yeni başkanın ismi yaazmıo ondan zannedersem transfer olmuo nasıl olacak acaba hiçbirinizin başına bu olay geldi mi
seçimler sırasında yeni bşkan seçilene kadar transfer ve yönetim isteği yapılmıyor...
ewet bendede olmadı o olay adamlar hep aynı
bendede hiç öle bişi olmadı
Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır
Banada hiç denk gelmedi...
Şimdi herşey tamam oldu canaydın gitti murat inan die biri takımı aldı.Özhan canaydın öldümü acba
banada olmadı yha keşke olsa
adaylar varmı :P:P
gule gule ozhan canaydin
vayy be demek baskan degisebiliyor iyimis be umarim parali birisi gelir sanada
bu oyun çok gerçekçi olmuş
baksanıza özhan canaydın 2011 yılına kadar bırakmamış