mahşallah çocuklara hepsi çok iyi oynuyor inşallah bu dikkatli oyunumuzu ikinci yarıda devam ettiririz çok değil 20 dk gol yemeden dayansak 3. golü de buluruz
-
-
mahşallah çocuklara hepsi çok iyi oynuyor inşallah bu dikkatli oyunumuzu ikinci yarıda devam ettiririz çok değil 20 dk gol yemeden dayansak 3. golü de buluruz
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben Deniz dışındakileri beğendim.. Appiah bazen yavaş kalıyo.. Haydi bakalm 2. yarı da böle inş..![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Süper oynadık takım olarak.. Alex'i bu sezon ilk kez böyle görüyorum.. Takım oyunu, takım ruhunu bu maçta yakalamışız gibi gözüküyor.. Umarım gollerimizi esirgemeyiz AZ Alkmaar'dan. Defansta hatalar var. İkinci yarı düzelir bu hatalar inşallah..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İnşallah maç bu skorla biter.
Taktik uzmani Van Gaal Her an birsey yapabilir Rahat olmayin
valla böyle devam kopmadan oynarsak tur bizim
bizim burada millet kornaları çalıpgalibiyeti kutlamaya başladı![]()
So what?
Saike
adamlardan cacık olmaz çok kötüler![]()
ikinci yari AZ tek kale oynamaya basladi
offf aman valla
sota dokunsa goldu ya
ikinci yarıya iyi başlamadık. beni en çok korkutan kolay gol yeme hastalığımızın nüksetme olasılığı![]()
aman ya bi atamadın be!!!
Ahhh gol kaçtı yine...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ilker yasin!!! helal vallahakem dur dedi önce bu sarı kartı gör
![]()
GOlllllll 2-1
aman beee kötü oldu işte bu offfffffffffffffff
Ahh ahhh ahhh.... Çok olay pozisyonlar bunlar çok kolay..
allah kahretsin yedik işte...![]()
2-1 oldu martens
Bendede şu an aynı zihniyet var.
ilk yarı ve ikinci yarı arasında bu kadar mı fark olur ya oyun olarak... İlker Yasin vur golü![]()
acil gol atmamız lazım yaa
bu maç böyle bitsin yaa![]()