-
-
Deniz çok kötüydü gerçekten ..
arkadaşlar deniz görevini yapıyor hep gözünüze batıyor tamam ama o adamın görevi geriden oyunu kurmak yada pas dağıtmak değil ki onun görevi top kesmek pres yapmak mücadele etmek ve bunların hepsinide gayet güzel bir şekilde yaptı adamın yaptığı hatalar ekstra olan onun görevi olmayan durumlardan kaynaklanıyor lütfen biraz daha geniş bakmaya çalışın olaylara herşey bu kadar basit değil malesef
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bizde Kemal Aslan diye zamanında Ümit Milli takımda kaptan olan ortasahada top basan bir oyuncu vardı. O nerelerde acaba? Beli bu gün Deniz'den daha başarılı olabilirdi.
Bu arada UEFA sitesi maçın yıldızı olarak Tümer Metini şeçti.
Skoru ve dolayısıyla turu geçecek olan takımı bildim. Bence Fener'in maçlarını bana sorun.Türkiye'nin puanlarına bir katkı (!) daha yaptı fener. İlker Yasin Van Gaal hakkında atıp tutarken bence maç sonunda ne söyleyeceğini düşünmeliydi. Sayısız büyük takım çalıştıran Van Gaal ile Zico'yu kıyaslıyor hâlâ. Van Gaal maça yanlış 11 ile başladı ama sonraki değişiklikler harikaydı. Bence asıl büyük teknik adam Van Gaal'dir. Bence 1. Hiddink'tir ama Van Gaal de ilk 5'imdedir. F.Bahçe adına üzgünüm ama futbol adına sevinçliyim. Hakedenin her zaman kazanmasından yanayım.
Sağlam topcu alsın ama gerçekten işe yarayacak topcular alsın nedenleri olmayan topcular , takıma top oynamak için gelen topcuları alsın. Yabancı takımlarda nasıl oynuyorlarsa takımda öyle oynayacak adamlar alsın.
Yenmek imkansız değilgeçmişte imkansızlıkların kırıldığını çok gördük.
Bu som agizimi actigim icin tum fblilerden ozur diliyorum![]()
fb den önce anadolu gelişmeli biraz da.tek maçlık galibiyetler dışında futbol kültürü kazanmaları gerek.son zmanlar da kayseri ve gençler in yaptığı gibi.yoksa bu iş zor.adamlar stres bile yapmadı o kadar eminler ki atacaklarından.
Batuhan imzayı değiştir istiyorsan...
Fenerbahçeli futbolcu Kezman, Az Alkmaar maçının ardından soyunma odasına giderken, koridordaki cam çerçeveyi yumruk atarak kırdı. Fenerbahçe'nin 3-3'ün rövanşında Az Alkmaar karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen, ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak UEFA'ya veda etmesiyle, sarı lacivertli futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman maçın ardından, soyunma odası koridorlarında sinirlerine hakim olamadı. Sırp futbolcu söylenerek girdiği koridorda, duvarda bulunan çerçevedeki camı yumruk atarak kırdı. Bu olayın ardından takım arkadaşları Kezman'ı sakinleştirmeye çalıştı.
Niye ki? Turkcell Süper Ligi, Fortis Kupası ve Süper Kupayı kazanarak üç kupayı da alabiliriz.Originally Posted by ultraslanerdem
100. yılda alın da kupaları, biz sizin o zafer sarhoşluğunuzda (!) 4 yıl daha üstüste şampiyon olalım ve bir daha alalım şu UEFA'yı.Hehee
yani dalga geçmenin bir manası yok.ülkemiz için kötü bir durum.
F.Bahçe'yi aynı taktikle yendik"
AZ Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Fenerbahçe karşısında maçın ikinci yarısındaki baskılı oyunlarıyla 2-0'dan 2-2'lik beraberliği yakaladıklarını kaydederek, ''İkinci yarıda sahada sadece AZ Alkmaar vardı'' dedi.
Van Gaal, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda Fenerbahçe karşısında iyi olmalarına rağmen yaptıkları pas hatalarının neticesinde gelişen kontrataklardan goller yediklerini belirtti.
Maçta 2-0 yenik duruma düştükten sonra ümitlerini yitirmediklerini ve tura inanmaya devam ettiklerini ifade eden Van Gaal, ''İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı o da AZ Alkmaar'dı. Kalemizde pozisyonlar gördük ama sahada ikinci yarı sadece AZ vardı'' dedi.
İstanbul'daki 3-3 biten maçtan farklı bir taktikle oynamadıklarını anlatan Van Gaal, şunları kaydetti: ''Fenerbahçe'ye karşı İstanbul'daki taktikten farklı oynamadık. Aynı taktikle çıktık. Fenerbahçe bugün bize karşı daha dirençli çıktı. Türkiye'deki maçta da aynı durumla karşılaştık ama bugünkü maçta, özellikle 1. yarıda iki hafta önceki formumuz olsa daha değişik durumlar olabilirdi. Gereğinden fazla top kaybı yaşadık. Fenerbahçe kontratağa çıktı 1. ve 2. golleri attı. Bu bölümde bile Fenerbahçe fazla çıkamıyordu biz baskılı oynuyorduk. Şota elinden geleni yaptı. 90 dakika boyunca sahada kalmasını beklemiyordum. Savaştı... Molhoek maçın başında sakatlandı orada bir problem yaşadık.''
Ben imzayla ilgili söyledim. Bu maçla bir ilgisi yok.
FenerLi değiLim ama 2-2 oLDuktan sonra nasıL moraLi bozuLuyor insanın ya dakikaLarLa eLinden uçtu gitti ya tur şansı
Fenerbahçe'nin tek sorunu Teknik Direktör...
Bu kadarı da olamaz. Futbolunla tribününle ders vereceksin Bin kişi ile 15 bin kişiyi susturacaksın futbolunla bas döndüreceksin ama yine turu gecemeyeceksin.Durum 2-1 iken Tuncay'ın kacırdıgı pozisyon belki de turu elimizden aldı.AZ'nin attıgı golde kafamı kazagımın içine sokmustum orta acılmadan bu gol olacak dedim ve maalesef gol oldu tekrarını izledikten sonra o top ordan nasıl gecer diye isyan ettim. Şadece futbol degil,sadece taraftar degil birde şans lazımmış bunu ögrendim.
Fenerbahce'nin turu gecememesinden büyük memmuniyet duyanlara da ne diyeyim 2 sene sonra SL'nde takımımız olmaz,pek büyük sorun degil galiba bunlar için.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe savunma yapmayı bilmiyor. Atak oynamayı da bilmiyor. Rakip defans paslarıyla rakip alana yıktı topu. Gollerin geleceği kesindi. Fenerbahçe turu bence haketmedi, çünkü başında Zico gibi bir teknik direktör mevcut.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İlker Yasin'in de dediği gibi Türk futbolundaki en dramatik vedalardan birisi. Bu arada maçta Lugano muhteşem oynadı gerçekten böyle bir oyuncuyu elimizde bulundurduğumuz için çok sanslıyız.Alex'te bu sefer hırslıydı top caldı oynadı attı ama yetmedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zico + Volkan eşittir hüsran
savunma yapmayı bilmeyen Fener bu maçta rakibine kaç tane pozisyon verdi hiç dikkat ettin mi? Fenerbahçe neden turu geçmeyi haketmedi İlhan biz aynı maçı mı izledik yoksa sen özet falan izledinde mi böyle konuşuyosun çok şaşırdım.
Tüm Fenerbahçeli oyuncular bugün çok iyi mücadele etti iyi oynadılar bir çok net gol pozisyonuna girdiler son vuruşlarda biraz daha becerikli olsalar maç 4-2 de olabilirdi bana alkmarın yakaladığı 2 tane net pozisyon söyleyebilirmisiniz?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bence bu maçta kezman ın adı deivid olsaydı acayip küfür yerdi ama işte adı kezman .... taraftarın sevgilisi ...